• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne oluyor bu insanlara !!!

işyerinizde çalışan fazla muhabbetiniz olmayan biriyle neden telefonunuzu verip tamire gönderiyorsunuz
yanlış anlamayın bu sizin içinde sıkıntı olabilir di ki olmuş işte kadın belki bundan rahatsız olmuştur şahsen ben rahatsız olurdum
ne alaka derdim belki eşi mimlidir oda şüphelenmiştir yada çok kıskançtır tahammülü yoktur
karısıyla muhabbetiniz varmıydı peki hani çift olarak tanışıyor olsanız böyle bir sorun olucağını düşünmüyorum açıkçası

Telefonu gönderme konusunda ben de sizin gibi düşümüyorum..

Tunalıdan işe gelen bir arkadas her sabah simit getirirdi bize samimiyet derecemiz ne oluyo bu durumda

Telefon vermesinde ne var yahu kapatıp verecek, paranoyaklık varsa tamirci adama da emanet edilmez telefon, düşünün bi, amire ahmet gidiyor telefonu tamir vericem, iyi ver, akabinde ayşe giriyor telefonu tamire vericem, adam der bi kere ikiniz gitmeyin ahmet git ver gel ikisini de diye, işyeri orası

Neyse ben diger taraftan bakmistim burda sizle tartismaya girmek istemiyorum konu sahibi sizde ister soyleyin kocasina ister soylemeyin iyi aksamlar herkese

Neden olayi konu sahibinin açısından degerlendiremiyorsunuz da sadece kocasi pek kiymetli kadinin acisindan degerlendirebiliyorsunuz bunu bir düşünün.

Yok oyle dusunmezler herkesin derdi kadini rezil edip ozur diletmede ya bi dusunun belki kadin dayak yiyecek boyle dediği icin kocasindan

Belki konu sahibi mesajlari gorup suphelenen kocasindan dayak yiyecek? Ama onemli degil dimi, elin adamiyla telefonunu tamire gondererek kocasindan dayak yemeyi de, moron bir kadin tarafindan mesajla taciz edilmeyi de fazlasiyla haketmis oluyor sizin anlayisiniza gore.

bir kadın erkeği tek haraketiyle nasıl paçavra edebiliyor. Erkek de buna susuyor sünepe. ezik insanlarla muhattap olduğuna canını sıktığına değmez. Keşke hiç cevap atmasaydın.

Siz telefonu ona ne niyetle veriyorsunuz o ne yapıyor!!çok mu önemli sanki silin gitsin.bence sizden kaynaklanan bir sorun yok.

Anneleri "göster oğlum pipini, erkek adamın elinin kiri" falan diyorsa vardır tabi.

Eh kadının düşmanı yine kadın.
"Oyyy kurban olsun annesi pipisine" diye büyütülüyor bu çocuk bu kafayla büyüyüp oluyor sana bir kazma sona "ulen kadın milleti tapının bana pipim var benim"
Erkektir döver kır kıçını otur
Erkektir söver cevap verme
Erkektir aldatır eve dönsün de sonra
Erkektir kütür kütür sevişir hey aslanım benim
Erkeğin çocuğunun olmaması mümkün mü kadın arızalıdır
Bu böyle uzar gider.
Bu kafayla büyüdüğüm için ilk sevgilim son olmalı diye düşünüp 6 yıl bir zevzeğin yolunu gözledim. Biri de çıkıp demedi sen değerlisin diye.
Kendi cehennemimizi kendimiz inşa ettik. Şimdi de birbirimizi yiyoruz. O canım saf tertemiz lekesiz erkekler de pamuklar arasında tutuluyor.
Zavallı kız çocukları zavallı kadınlar.

Yeni işe başladığımda bana eğitim veren, her dakka dipdipe olduğumuz bir müdürüm vardı beraber oturup çay da içtik ama adam bana iş öğretti. En ufak bir duygusalllık olmadı nedne olsun yani ne kadar apış arası düşünceler. Bir kadın bir erkek hmm hemen seks yok öyle birşey. Bu kadar gerizeka bir düşünce olamaz. Adamın iki numarası da ben de hala sıkıştığımda, birşeye takıldığımda ararım. Ahmet Bey merhaba şöyle bir durum var ne yapmam lazım derim o da bana anlatır kolay gelsin der kapatırız telefonu bazen whatsapptan yazarım o da bana geri döner. Mesela eski işyerimde akşam bölge sorumlum bana kapanış konrolleri yapardı geç olduğunda ve ben şehiriçi son minibüsleri kaçırdığımda gecenin 11lerinde beni eve de bıraktığı olmuştur. Arabada ben ve sadece bölge sorumlum var idi. Bne ne yapardım hemen arka koltuğa oturur efendi efendi bırakırdı evime. Bu konuda çok resmiyimdir en ufak yan bakamaz bana (evli) erkekler. Ama şu var faceden twitterdan eklemek aklıma bile gelmedi eklemem de...

Çünkü facebook samimiyete giriyor, arkadaşını eşini dostunu sevdiğini, geyik yaptığın hatta laçka olduğun :) insanları eklersin. Yani ben bu şekilde kullanıyorum. Şimdi bahsettiğim şahıs bu evli beyefendi whatspp gurubunda ekli, iş için mesajlaşırız ama facebookda yada diğer sosyal platformlarda ekli değil gerek yok arkadaşım değil. Hele evli birisini eklemem yanlış olur, daha önce tanılıklığımız yok, ortak arkadaşımız yok, karısını tanımam etmem niye ekleyeyim. Benim dşüncem bu konu sahibi fazla muhabbetim yok tarzında yazmış facebook eklemesi karısını rahatsız etmiş olabilir. Belki kocasına sylemiştir ona çemkirmiştir ordan sonuç alamayınca bu arkadaşa dönüş yapmıştır.

Çok şükür ben böyle dönüşler almadım alsam da hiç muhatap olmam üzülmem bile çünkü ben kendimi biliyorum...

Son düzenleme:
Kadının aklına böyle bir ihtimal geldiyse sizi incitmeden konuşmayı zaten düşünmez.Onun açısından sadece şu noktayı yanlış buldum sadece size yüklemiş her şeyi.Siz umursamayın,siz olsanız onun yerinde fevri bir şekilde aynısını yapabilirsiniz.Olayı eşinize uygun dille anlatın,ileride öğrenirse olay farklı yere kayabilir

sizde bir gariplik yada bir sorun yok,ama ben olsam asla tamam oldu o zaman ben sileyim eşinizi demezdim,hatta olayın üstüne gider sorun ne eşinize de söyleyin üçümüz konuşalım derdim,yani ortada hiçbir şey yokken,nasıl size tepki veriyorlar anlamıyorum.

Benim kocamın odasına iş arkadaşı girip Candy crush oynuyor kocamın facebook undan. Ya ben nerelere gideyim. Tabiki kıskanmıyorum. Ama bu boyutta olsanız p kadın ne yapardı acaba dedim. Yada eşime dopumgününde hediye alan. Her aradıpımda arkadan çikom a slm söyle diyen. Benmi çok genişim acaba. ☺ olmadı cam fanusa koysun kocasını

Allah Allahhhhhhhh millet ruh hastası olmuş ya sanırım ben olsam bende kendimi çekmezdim sanırım :S

Ne hallere kaldık Allahım!
Ne var yani günde 9 10 saat çalışıyoruz, iş dışında çoğu şeye vaktimiz kalmıyor.
Çok samimi ol yada selam sabah verdiğin konuştğun bi insan olsun ne farkeder. Bir ricada bulunmuşsun telefonunu vermişsin, ki özellikle 'Al benim telefonumu tamirciye götür' denmemiş. Adamda zaten telefoncuya gidiyormuş. Abes olanı olayı anlayamadım bunda.
Kadına gelince büyük ihtimal adam mimlidir geçmişte, birkaç falsosu vardır kadının bildiği yakaladığı ve o tarz birşey olduğunu düşünüp önceden önlem almak istemiş aklınca. Yazık kendini rezil etmekten başka birşey yapmamış.

o zaman ben ölem.. iş arkadaşlarımla çok samimiyimdir, doğum günlerinde hediyeler gönderirim, onlar bana gönderir.. hemen hemen bütün sosyal ağlarımda eklidirler.. kiminin sevgilisi, kiminin nişanlısı, kiminin eşi var.. bir kısmını tanırım, bir kısmını tanımam eşlerin.. şayet böyle bir telefon ya da mesaj alsam hiiiç umurumda olmaz, cevap bile vermez aynen devam ederim.. kadının psikolojik sorunlarının olması beni bağlamaz, hastaysa gitsin tedavi olsun..

yani konu sahibi, tek hatan mesaja cevap vermek olmuş.. ben yerinde olsam silmezdim hiç bir yerden.. ne münasebet kim benim özelime müdahale edebilir bu ne cüret? çok istiyorsa kocasına sildirsin hadsiz..

o zaman ben ölem.. iş arkadaşlarımla çok samimiyimdir, doğum günlerinde hediyeler gönderirim, onlar bana gönderir.. hemen hemen bütün sosyal ağlarımda eklidirler.. kiminin sevgilisi, kiminin nişanlısı, kiminin eşi var.. bir kısmını tanırım, bir kısmını tanımam eşlerin.. şayet böyle bir telefon ya da mesaj alsam hiiiç umurumda olmaz, cevap bile vermez aynen devam ederim.. kadının psikolojik sorunlarının olması beni bağlamaz, hastaysa gitsin tedavi olsun..

yani konu sahibi, tek hatan mesaja cevap vermek olmuş.. ben yerinde olsam silmezdim hiç bir yerden.. ne münasebet kim benim özelime müdahale edebilir bu ne cüret? çok istiyorsa kocasına sildirsin hadsiz..
Gerçekten haklısınız. Ben telefonunu neden adama verdin diyenlerede şaşırıyorum bi ricadır bu yani, ricada bulundun diye nasıl kocama yazıyor yada kocam kadına yazıyor diye düşünülebilir ki.
Herşeyi geçtim kadının gerçekten sorunları olabilir, kocasına güvenmiyor olabilir ama bunu kocasıyla halletmeli. Konu sahibinin eşide denk gelebilirdi bu konuşmalara, bi salaklık yüzünden bi olay da çıkabilirdi.
Bazı insanları anlamak gerçekten çok zor..

Bilmiyorum kadını haklı bulan bile çıktı. Demek şaşmamak lazımmış böyle seylere

Back
X