• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne oluyor ki böyle

Annemin de genc kizken duzensizmis ama gebe kalma konusunda hic sıkıntı cekmemis hatta kirkinda gene hamile kaldi ama dogurmadi.Allah buyuk randevu aldim zaten bakalim gorucez hormon bozuklugu olabilir bendeki annemden dolayi:KK22:

Bunu bilemezsin ki, benim annemde çok zor bir hamilelik geçirmiş "kız anneye çekermiş" dedi ama tam tersi oldu. Bu tarz rahatsızlıkların önceden tespit edilerek kontrol altına alınması her zaman iyidir. Bilmeden evlenip, bir de üstüne doğum kontrol hapı kullanıyorlar, hapı bırakınca da "ayy doğum kontrol hapı hamile kalmamı engelledi" diye bağırıyorlar. Daha önceki rahatsızlığını bilmediği için. Doktor sana gerekeni söyleyecektir, inşallah önemli bir sorun yoktur.

Bunu bilemezsin ki, benim annemde çok zor bir hamilelik geçirmiş "kız anneye çekermiş" dedi ama tam tersi oldu. Bu tarz rahatsızlıkların önceden tespit edilerek kontrol altına alınması her zaman iyidir. Bilmeden evlenip, bir de üstüne doğum kontrol hapı kullanıyorlar, hapı bırakınca da "ayy doğum kontrol hapı hamile kalmamı engelledi" diye bağırıyorlar. Daha önceki rahatsızlığını bilmediği için. Doktor sana gerekeni söyleyecektir, inşallah önemli bir sorun yoktur.
Kardesimde kist vardi bi ara ilac kullandi gitti kist.Gitcez gorcez bakalim hayirlisi.Allah saglik sihhat versin hepimize.

Son iki aydir adetlerim cok duzensiz gecen ay nerdeyse iki aya yakin olamayinca eczaneden tarlusal aldim onu kullandim on gun sonra geldi kirmizilar.23uydu ayin.Bu ay da 23unde olurum sandim yoook.Bugun ayin 4u bi de.10 gun gecmis yahu ne oluyor boyle o_O
canım kendine göre ilaç almasan doktora gitsen belki kist falan vardır kötü düşnmemek lazım ama yine de git bi baktır öyle kendi kafana göre ilaç alma daha kötü olur

canım kendine göre ilaç almasan doktora gitsen belki kist falan vardır kötü düşnmemek lazım ama yine de git bi baktır öyle kendi kafana göre ilaç alma daha kötü olur
Randevu aldim zaten canim carsamba gunu icin bakalim bi baksinlar ne var ne yok.Hani iki aydir gecikme olmasi bir seyin isareti olmali umarim basit bir sorundur:110:

Back
X