Ne oluyor?

Ne ayrılması yazık günah evladınız var elle tutulur bir probleminiz de yok. Adamın günahı ne? Bence psikolojik destek alın bunu aşmaya çalışın

e tamam bu son paragrafta yaptıklarınızı ben de yapıyorum. ağda yapacağım dediğim zaman adam hayır olmaz deyip dibimde bitmiyor ki :/

söylediğiniz şeyleri yapmaya ihtiyaç duymuyorum sanırım. hayatım boyunca saçıma herhangi bi bakım yapmadım mesela.

kuzenimle tatile çıkmışlığımız da vardır. bulunduğum şehirde çok gezsem de öyle her sene bir şehir gibi meraklarım hiç olmadı. evlenince belki...

ben her zaman az insanı olan biriydim zaten. üniversiteye giderken de millet 20 kişi ile pikniğe giderdi. bu bana çok anlamsız geldiği için ben gitmezdim.

iste bende önceden (beraber yasamadan önce) sorun görmüyordum. simdi benimki dibimde bitiyor :)
ben eskiden salonda yapardim mesela- güzel bir netflix dizisi acardim :) Simdi banyoda kicim dona dona yapiyorum.

ihtiyac duymuyorsan sorun yok- bide ikinizinde karakteri birbirine yakinsa zaten sorun olmaz. simdiden mutluluklar dilerim.

Back