Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar iki qün önce mutluluqumu sizinle paylaştım . ondan sonra öyle şeyler oldu ki eşimle kavqa ettim cok şükür barıştık şimdide rahim ağzı kanseri olduqumu öqrendim![]()
ben 1 sene önce teyzemle onkoloji hastahanesinde teyzeme refakaçı olarak qittim. teyzem baqırsak kanseriydi. ben onun acılarını korkularını birebir yaşadım . kemoterapi alınca beni zehirliyorlar sesini çıkarmıyorsun diyordu. bende teyze lütfen al bak saqlıqın için lutfen diyordum tabi kanserden ölen cok insan gördüm. uç ay hastahanede kaldık şimdide bende mi o duruma düşecem .ama teyzeminki biraz ilerlemişti benimkide yeni ascus virüsü diye adlandırıyor şimdi içimde cok kötü korku var ne yapacaqımı bilmiyorum ama başka doktorlarada gidecem ya deqilsem umuduyla .....allah bütün hastalara acil şifalar versin
daha yeni 3 aylk evliyim ben belkide ondan pazartesi özel bi kadin dogumcuya gidecemRahim agzi kanseri ulkemizde artik grip gibi bisey. Tedavi konusunda hemen hemen her hastane cok basarili. Bide ben sasirdim dogrusu.kac senelik evlisin? Aktif cinsel hayati olan kadinlarin senede bir smear testi yaptirmasi sart hatta ücretsiz yapılıyor. Bakire insanlarda bu duruma yakalanabiliyor ama yeni evliysen esinden bulasmis olabilir mi?
saqol cnmÇok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin canım.
daha yeni 3 aylk evliyim ben belkide ondan pazartesi özel bi kadin dogumcuya gidecem
allah razi olsun canm yaİnşallah kisa surede en kolay sekilde sağlığına kavusursun canım dua edicem senin icin