• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne onunla ne onsuz ne de başkası ile yapabiliyorum :(

mavibalon260988

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
208
47
38
36
8 yıllık ilişkimi evlilik yüzünden bitirdim. Çünkü evlenmiyordu benimle.. daha doğrusu kimse ile...benden 7 yaş büyüktü evlilik için acele etmesi gereken oydu ama evlilik lafı açılınca kaçardi. beni çok seviyorudu bundan emindm ama evlilik oluşmadi bi türlü. nedenini bende bilmiyorm kısmet diyesim geliyor ama kısmette bizim irademizle ilgili sonuçta ama hala aklım almıyor.. çok iyi anlasiyordk. çok güzel anılarmız vardı o kadar uyumlu bi çifttik ki ama evlilik olmadı bi türlü. 8 yıl bekledim evlilik yüzünden ayrılığa kendisi mecbur bıraktı beni. ondan tamamen ayrıldım ama diyalogum hala sürüyordu çünkü 8 yılımı geçirdiğim insanı bi an da hayatımdan çıkarmam zordu. ve ayrıca tüm sıkıntılı dönemlerimde yanımda olmuştu her zaman bi sıkıntım olsa ona koşardm. ayrılmıştık ama yine görüşüyoduk mesafeli bi şekilde. yaklaşık 5 ay evvel bitti diyebilirim ve 3 ay önce de biriyle tanıştırıldm malum yaş 27 olmak üzere evlilik yasım fazlasıyla geldi. artık benimde hayatımı kurmam gerek. geçmiş acıtsada geleceğim için yeni kararlar almam gerekti ve o kişi ile tanıştım. bunca yıl çektiğim sıkıntıdan dolayimı bilmiyorum ama çok iyi bir insan çok temiz çok iyi niyetli.. aynı evi paylaşabilecgm biri ama tabi eksi tarafları da yok değil. biraz Sakar biraz toy çocuksu biri ama içimden bi ses onun doğru kişi olduğunu söylüyor. hoş biri de aslında. iki aydır görüşüyorum ve niyeti ciddi en kisa zamanda ciddi bir seyler yapmak istiyor. Ayrıca bana çok güzel imkanlar sunuyor. ben aile zoru ile meslek lisesi okudum ve bu yüzden univ de istediğim bölüme gidemedim ve şimdi meslek Liselerinin önü açıldı fakat benim de yaşım geçti ikinci bir univ okumak için başka şehre gitmek hele bu yaştan sonra mümkün değil benim için ama bu görüştüğüm kişi bana bu imkanı sunuyor. Görüştüğüm kişi öğretmen inşallah şimdi atancak Şubat atamasını bekliyor. Şubat atamasında ilk 50 kişinin içinde ve tercihleri yaparken benim okumak istediğim bölümün olduğu illeri yazacak. yani geleceğini bana göre planlıyor. ama su ayrıldıgm kişi kafamı karıştırmaya başladı. benim başkası ile ciddi bi yolda olduğumu duyunca ağlayıp sızlanmaya başladı ve ilk kez ağzından evlilik lafını duymaya başladım. bana geri dön diyor sensiz yapamam diyor içimde ki 8 yıllık kapanmis yarayı deşiyor :KK43: onunla artık arkadaş dost olarak bile görüşmek istemiyorm sadakate çok önem veren biriyim ama kendime engel olamıyorum. keşke onu tamamen hayatımdan atıp öyle biriyle görüşmeye başlasaydm diyorum ama kontrol dışı gelişti hersey :KK43: görüştüğüm kişiye aşık değilim ama beni mutlu ediyor değer veriyor falan hep eski erkek arkadaşım ile kıyas yapıyorum :KK43: bu düşünceler beni rahatsız ediyor bazen bitirsem de kafami toparlasam öyle mi başlaSam biri ile bi yola diyorum ama bi daha bu çocuk gibi karakteri düzgün birini bu yaştan sonra bir daha bulabilir miyim diyorum. Ayrıca yeni biri ile tanışmak bile zor gelir oldu:( bi taraftan da ona ihanet ediyormusm gibi geliyor kendimden nefret ediyorum :KK43: eski görüştüğüm kişi ile tekrar olur mu diye şeytan dürtüyor bazen ama bu kadar şeyden sonra ona asla geri dönemm gururm izin vermez :KK43:

Son düzenleme:
eğer eski erkek arkadaşınla görüşürsen hem kendine hemde şuanki sevgiline büyük saygısızlık etmiş olursun..ayrıldığınızda hiçbir şey yapmamışta şimdi mi kıymetli oldun..bence artık önüne bak..sevgilinide üzme o seni mutlu etmek için herşeyi yapıyor..

bu bi süreç diye düşünüyorum
lakin yağmurdan kaçarken doluya tutulmakta var işin ucunda.
bence bi sakinleş.
az bi kendini dinle.
aklın karışıkken verdiğin hiç bir karar doğru karar olmayacaktır.
kimse kimseyle iyi biri diye evlenmemeli.
eski erkek arkadaşına gelince sekiz yıl boyunca bir şey planlamayan adam şimdimi planlayacak.
sen bi karar vermişssin.
elbet zor olacak lakin verdiğin kararın ardında durmalısın.

8 yıllık ilişkimi evlilik yüzünden bitirdim. Çünkü evlenmiyordu benimle.. daha doğrusu kimse ile...benden 7 yaş büyüktü evlilik için acele etmesi gereken oydu ama evlilik lafı açılınca kaçardi. beni çok seviyorudu bundan emindm ama evlilik oluşmadi bi türlü. nedenini bende bilmiyorm kısmet diyesim geliyor ama kısmette bizim irademizle ilgili sonuçta ama hala aklım almıyor.. çok iyi anlasiyordk. çok güzel anılarmız vardı o kadar uyumlu bi çifttik ki ama evlilik olmadı bi türlü. 8 yıl bekledim evlilik yüzünden ayrılığa kendisi mecbur bıraktı beni. ondan tamamen ayrıldım ama diyalogum hala sürüyordu çünkü 8 yılımı geçirdiğim insanı bi an da hayatımdan çıkarmam zordu. ve ayrıca tüm sıkıntılı dönemlerimde yanımda olmuştu her zaman bi sıkıntım olsa ona koşardm. ayrılmıştık ama yine görüşüyoduk mesafeli bi şekilde. yaklaşık 5 ay evvel bitti diyebilirim ve 3 ay önce de biriyle tanıştırıldm malum yaş 27 olmak üzere evlilik yasım fazlasıyla geldi. artık benimde hayatımı kurmam gerek. geçmiş acıtsada geleceğim için yeni kararlar almam gerekti ve o kişi ile tanıştım. bunca yıl çektiğim sıkıntıdan dolayimı bilmiyorum ama çok iyi bir insan çok temiz çok iyi niyetli.. aynı evi paylaşabilecgm biri ama tabi eksi tarafları da yok değil. biraz Sakar biraz toy çocuksu biri ama içimden bi ses onun doğru kişi olduğunu söylüyor. hoş biri de aslında. iki aydır görüşüyorum ve niyeti ciddi en kisa zamanda ciddi bir seyler yapmak istiyor. Ayrıca bana çok güzel imkanlar sunuyor. ben aile zoru ile meslek lisesi okudum ve bu yüzden univ de istediğim bölüme gidemedim ve şimdi meslek Liselerinin önü açıldı falan benim de yaşım geçti ikinci bir univ okumak için başka şehre gitmek hele bu yaştan sonra mümkün değil benim için ama bu görüştüğüm kişi bana bu imkanı sunuyor. şimdi Şubat atamasında ilk 50 kişinin içinde ve tercihleri benim okumak istediğim bölümün olduğu illeri yazacak. yani geleceğini bana göre planlıyor. ama su ayrıldıgm kişi kafamı karıştırmaya başladı. benim başkası ile ciddi bi yolda olduğumu duyunca ağlayıp sızlanmaya başladı ve ilk kez ağzından evlilik lafını duymaya başladım. bana geri dön diyor sensiz yapamam diyor içimde ki 8 yıllık kapanmis yarayı deşiyor :KK43: onunla artık arkadaş dost olarak bile görüşmek istemiyorm sadakate çok önem veren biriyim ama kendime engel olamıyorum. keşke onu tamamen hayatımdan atıp öyle biriyle görüşmeye başlasaydm diyorum ama kontrol dışı gelişti hersey :KK43: görüştüğüm kişiye aşık değilim ama beni mutlu ediyor değer veriyor falan hep eski erkek arkadaşım ile kıyas yapıyorum :KK43: bu düşünceler beni rahatsız ediyor bazen bitirsem de kafami toparlasam öyle mi başlaSam biri ile bi yola diyorum ama bi daha bu çocuk gibi birini bu yaştan sonra bulabilir miyim diyorum. bi taraftan da ona ihanet ediyormusm gibi geliyor kendimden nefret ediyorum :KK43: eski görüştüğüm kişi ile tekrar olur mu diye şeytan dürtüyor bazen ama bu kadar şeyden sonra ona asla geri dönemm gururm izin vermez :KK43:

şuan seni kaybettiğini anladğı için ağlıyor sızlıyor,eğer tekrardan elinde olursanız eskiye döneceği kesin,yeniye şans verin

8 yıllık ilişkimi evlilik yüzünden bitirdim. Çünkü evlenmiyordu benimle.. daha doğrusu kimse ile...benden 7 yaş büyüktü evlilik için acele etmesi gereken oydu ama evlilik lafı açılınca kaçardi. beni çok seviyorudu bundan emindm ama evlilik oluşmadi bi türlü. nedenini bende bilmiyorm kısmet diyesim geliyor ama kısmette bizim irademizle ilgili sonuçta ama hala aklım almıyor.. çok iyi anlasiyordk. çok güzel anılarmız vardı o kadar uyumlu bi çifttik ki ama evlilik olmadı bi türlü. 8 yıl bekledim evlilik yüzünden ayrılığa kendisi mecbur bıraktı beni. ondan tamamen ayrıldım ama diyalogum hala sürüyordu çünkü 8 yılımı geçirdiğim insanı bi an da hayatımdan çıkarmam zordu. ve ayrıca tüm sıkıntılı dönemlerimde yanımda olmuştu her zaman bi sıkıntım olsa ona koşardm. ayrılmıştık ama yine görüşüyoduk mesafeli bi şekilde. yaklaşık 5 ay evvel bitti diyebilirim ve 3 ay önce de biriyle tanıştırıldm malum yaş 27 olmak üzere evlilik yasım fazlasıyla geldi. artık benimde hayatımı kurmam gerek. geçmiş acıtsada geleceğim için yeni kararlar almam gerekti ve o kişi ile tanıştım. bunca yıl çektiğim sıkıntıdan dolayimı bilmiyorum ama çok iyi bir insan çok temiz çok iyi niyetli.. aynı evi paylaşabilecgm biri ama tabi eksi tarafları da yok değil. biraz Sakar biraz toy çocuksu biri ama içimden bi ses onun doğru kişi olduğunu söylüyor. hoş biri de aslında. iki aydır görüşüyorum ve niyeti ciddi en kisa zamanda ciddi bir seyler yapmak istiyor. Ayrıca bana çok güzel imkanlar sunuyor. ben aile zoru ile meslek lisesi okudum ve bu yüzden univ de istediğim bölüme gidemedim ve şimdi meslek Liselerinin önü açıldı falan benim de yaşım geçti ikinci bir univ okumak için başka şehre gitmek hele bu yaştan sonra mümkün değil benim için ama bu görüştüğüm kişi bana bu imkanı sunuyor. şimdi Şubat atamasında ilk 50 kişinin içinde ve tercihleri benim okumak istediğim bölümün olduğu illeri yazacak. yani geleceğini bana göre planlıyor. ama su ayrıldıgm kişi kafamı karıştırmaya başladı. benim başkası ile ciddi bi yolda olduğumu duyunca ağlayıp sızlanmaya başladı ve ilk kez ağzından evlilik lafını duymaya başladım. bana geri dön diyor sensiz yapamam diyor içimde ki 8 yıllık kapanmis yarayı deşiyor :KK43: onunla artık arkadaş dost olarak bile görüşmek istemiyorm sadakate çok önem veren biriyim ama kendime engel olamıyorum. keşke onu tamamen hayatımdan atıp öyle biriyle görüşmeye başlasaydm diyorum ama kontrol dışı gelişti hersey :KK43: görüştüğüm kişiye aşık değilim ama beni mutlu ediyor değer veriyor falan hep eski erkek arkadaşım ile kıyas yapıyorum :KK43: bu düşünceler beni rahatsız ediyor bazen bitirsem de kafami toparlasam öyle mi başlaSam biri ile bi yola diyorum ama bi daha bu çocuk gibi birini bu yaştan sonra bulabilir miyim diyorum. bi taraftan da ona ihanet ediyormusm gibi geliyor kendimden nefret ediyorum :KK43: eski görüştüğüm kişi ile tekrar olur mu diye şeytan dürtüyor bazen ama bu kadar şeyden sonra ona asla geri dönemm gururm izin vermez :KK43:
8 seneni çöp eden bir adamla hayatını mahvetme ama sevmeyeceğin ya da hep aklına eski sevgilini getirip üzeceğin bir insanın hayatını da mahvetme..eski sevgilini eskine göm artık ondan hayır gelmez sana hayatının merkezine seni koymuş adamı da sen hayatının merkezine koy ona değer ver ve asla üzme derim:KK14:

hm ne desek boş,, eminim şimdilik bu durum seni mutlu ediyor..:)yaşa ve gör her şey kendiliğinden giriyor yola

Benim mi hayalim Geniş?
Sizin mi dunyaniz Küçük?
Bilmiyorum.
Bana hersey mümkün gibi gelir o yüzden, ya o ya bu, zaten daha iyisi nerdee ? demenizi anlayamıyorum.
Çok gencsiniz dünyada bu iki tipten başkaları da var.
Yaşadığınız hayattan memnun degilseniz değiştirebilirsiniz. Bunun için kimseye ihtiyacınız yok.

Kesinlikle eski sevgilinize dönmeyin...
Ne demek 8 yıl dile kolay..
Senin başkasıyla mı görüşmen gerekiyormuş evlilik düşünmesi için.
Birde senden 7 yaş büyük hiç olgunca düşünen biri değilmiş.
Şu an hayatında olan kişiye aşık olsaydın eski sevgilin aklına hiç gelmezdi.
Ama sen eğer eski sevgiline geri dönersen, bu kız nasıl olsa benim için o kişiden ayrıldı deyip egosunu tavan yapacaksın, kendini çok değerli görücek ve seni başka bir sebepten veya aynı sebepten üzmeye dewam edicek.
Bence mantığını kullan derim..

sadakate çok önem veren biriyim ama nasıl bu durumdaym aklım almıyor kendimi kınıyorum. :( yorumlar için tşkr ederim

yeni görüştüğün hakkında bi fikrim oluşmadı.
ama eskiye dönersen sen benden ayrılır ayrılmaz başkasına gittin die başına kalkar. erkek bu yapar yani. onların ağlamasıda zırlamasıda fitne fesat.

ikisi de değil bence.
ilk ilişkinin hali malum ne yazık ki, adam bu meseleye uzak kaybetme korkusuyla vaad veriyor muhtemelen cayacak
ikinci kişi eğer sizin evet bu doğru insan dediğiniz kişi olsaydı ilk sevgili aklınıza bile gelmezdi.
aklınız 1. deyken bir başkasına ısınmanız mümkün değil zaten.
önce bitirip sonra yeni bir şeylere başlamak çok daha mantıklı

Anladi ki artik onunla ilgili bir planiniz,umudunuz kalmadi,anladi ki yeni yollar aciyorsunuz kendinize,pacalari tutustu..ben evlenmeyim onnla ama o aklinin bir ucunda hep beni tutsun beni beklesin derdinde ama yok oyle dunya.bu gorustugun kisiyle devam etmesende,eski sevgiline dönme,sekiz yil az degil..evlense o zaman evlenirdi..simdi ne degisti de evlenelim diyor,paçalari tutustu iste,evlenelim diyor ama araniz düzelince yine kacacak..

Eski adi ustunde eskimis artik.Bu kaymetme korkusu basil bir seydir ki bir insani 180 derece cevirebiliyor.Adam sizi her zaman elinin altinda olarak gormus malesef.Sekiz yildan.sonrada degisecegini dusunmeyin.

Burda bi arkadas konu acmisti evlendim ama eski sevgilimi unutamiyorum arada gorusuyoruz diye.siz de kendinizi bu sekilde biseyin icinde bulacaksaniz biraz kafanizi toparlayin oyle karar verin

Suanki kisi anlattiginiza gore ideal gorunuyor.o sizin icin baya fedakarlik yapmaya baslamis siz de eskiye bir sunger cekin en azindan cablayin.ay.unutamiyorum deyip her seyi bir kenara birakmayin.baktiniz olmuyor eskiye asla geri donmeyin ama evliligide bir muddet askiya alin.

Hakkinizda hayirlisi olsun..

Ben de bir dönem eski erkek arkadaşınız gibiydim evlilik istemiyordum, hala da istemiyorum ama durumum müsait değil tek fark bu. Bir de yaşım çok ufaktı o zaman. Ben de bir zaman eski erkek arkadaşımı oyalamıştım, o sürekli baskı yapıyordu sevsen evlenirsin diye ama olay o değildi. Ne kadar olursa olsun mantığım aşkı yenmişti. Ama onu da kaybetmek istememiştim, o yüzden bazen ağzına bir parmak bal sürerdim o da susardı.
Her neyse sonuç olarak ayrıldık, gitti evlendi başkasıyla. Şimdi de hiçbir şey hissetmiyorum, umrumda bile değil. Aklıma bile gelmiyor yani, diyeceğim o ki boş ver o adamı sen.

Benim kendi şahsi fikrim çok çabuk yeni bir ilişkiye başlamışsınız daha 2 ay içinde. Bu kişi işe 3 aydır konuşuyorsunuz ve hemen evlilik düşünmeye başlamışsınız bu da çok acele bir davranış bana göre.
Yaşım 27 hemen evlenmem lazım fikrinden vazgeçin bence. Ben 30 yaşındayım hala korkuyorum.
Ben şu an ki erkek arkadaşınıza üzüldüm. Eskisine gelince onu silin atın kafanızdan. Tecrübe ile sabit hiç kimse değişmiyor gene aynı şeyleri yaşarsınız.

ona dönemm geri ama içim sizliyor belki de bunca vakti boş yere onunla harcadım diye. :( kendime kızıyorum aslında. bi an evvel kendime çeki düzen vermeliyim hayatımda ki kişiye haksızlık yapmaya hiç hakkım yok

Back
X