- 22 Ocak 2015
- 208
- 47
- 38
- 36
- Konu Sahibi mavibalon260988
8 yıllık ilişkimi evlilik yüzünden bitirdim. Çünkü evlenmiyordu benimle.. daha doğrusu kimse ile...benden 7 yaş büyüktü evlilik için acele etmesi gereken oydu ama evlilik lafı açılınca kaçardi. beni çok seviyorudu bundan emindm ama evlilik oluşmadi bi türlü. nedenini bende bilmiyorm kısmet diyesim geliyor ama kısmette bizim irademizle ilgili sonuçta ama hala aklım almıyor.. çok iyi anlasiyordk. çok güzel anılarmız vardı o kadar uyumlu bi çifttik ki ama evlilik olmadı bi türlü. 8 yıl bekledim evlilik yüzünden ayrılığa kendisi mecbur bıraktı beni. ondan tamamen ayrıldım ama diyalogum hala sürüyordu çünkü 8 yılımı geçirdiğim insanı bi an da hayatımdan çıkarmam zordu. ve ayrıca tüm sıkıntılı dönemlerimde yanımda olmuştu her zaman bi sıkıntım olsa ona koşardm. ayrılmıştık ama yine görüşüyoduk mesafeli bi şekilde. yaklaşık 5 ay evvel bitti diyebilirim ve 3 ay önce de biriyle tanıştırıldm malum yaş 27 olmak üzere evlilik yasım fazlasıyla geldi. artık benimde hayatımı kurmam gerek. geçmiş acıtsada geleceğim için yeni kararlar almam gerekti ve o kişi ile tanıştım. bunca yıl çektiğim sıkıntıdan dolayimı bilmiyorum ama çok iyi bir insan çok temiz çok iyi niyetli.. aynı evi paylaşabilecgm biri ama tabi eksi tarafları da yok değil. biraz Sakar biraz toy çocuksu biri ama içimden bi ses onun doğru kişi olduğunu söylüyor. hoş biri de aslında. iki aydır görüşüyorum ve niyeti ciddi en kisa zamanda ciddi bir seyler yapmak istiyor. Ayrıca bana çok güzel imkanlar sunuyor. ben aile zoru ile meslek lisesi okudum ve bu yüzden univ de istediğim bölüme gidemedim ve şimdi meslek Liselerinin önü açıldı fakat benim de yaşım geçti ikinci bir univ okumak için başka şehre gitmek hele bu yaştan sonra mümkün değil benim için ama bu görüştüğüm kişi bana bu imkanı sunuyor. Görüştüğüm kişi öğretmen inşallah şimdi atancak Şubat atamasını bekliyor. Şubat atamasında ilk 50 kişinin içinde ve tercihleri yaparken benim okumak istediğim bölümün olduğu illeri yazacak. yani geleceğini bana göre planlıyor. ama su ayrıldıgm kişi kafamı karıştırmaya başladı. benim başkası ile ciddi bi yolda olduğumu duyunca ağlayıp sızlanmaya başladı ve ilk kez ağzından evlilik lafını duymaya başladım. bana geri dön diyor sensiz yapamam diyor içimde ki 8 yıllık kapanmis yarayı deşiyor
onunla artık arkadaş dost olarak bile görüşmek istemiyorm sadakate çok önem veren biriyim ama kendime engel olamıyorum. keşke onu tamamen hayatımdan atıp öyle biriyle görüşmeye başlasaydm diyorum ama kontrol dışı gelişti hersey
görüştüğüm kişiye aşık değilim ama beni mutlu ediyor değer veriyor falan hep eski erkek arkadaşım ile kıyas yapıyorum
bu düşünceler beni rahatsız ediyor bazen bitirsem de kafami toparlasam öyle mi başlaSam biri ile bi yola diyorum ama bi daha bu çocuk gibi karakteri düzgün birini bu yaştan sonra bir daha bulabilir miyim diyorum. Ayrıca yeni biri ile tanışmak bile zor gelir oldu
bi taraftan da ona ihanet ediyormusm gibi geliyor kendimden nefret ediyorum
eski görüştüğüm kişi ile tekrar olur mu diye şeytan dürtüyor bazen ama bu kadar şeyden sonra ona asla geri dönemm gururm izin vermez 

Son düzenleme: