• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne onunla nede onsuz

Buzgibim

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
85
17
298
Nasıl zor bir durum anlatamam :( 5 aydır birlikte herşeyimi paylaştıgım erkek arkadaşım onu seviyomuyum sevmiyomuyum emin olamıyorumm onlaykenn sankii sevmiyo gbiyimmm amaa ayrıyken de onsuz yapamıyorummm birlikteykennn bazen umursamaz ,sallamaz tavırlarım oluyooo inanın anlamıyorumm bu davranış bozuklugumu var bende anlamadımm :(:( niye böyle yapıyorummm anlam veremiyorumm

yada zorla sevmeye calisiyorsun.." olmadi yanlizlik"dusuncelerin var seninde.. bende ayni senin durumdayim.. mesajlasirkene iyi ama yuz yuze iken daha farkli normal geliyor bana.. arkadasmisiz gibi..

Onu değil sevgilin olmasını, hayatında o konumda birinin olmasını seviyorsun. Öyle ilgi/mesaj hoşuna gidiyor ama aşk/sevgi yok gibi yazdıklarına göre:ssz:

Nasıl zor bir durum anlatamam :( 5 aydır birlikte herşeyimi paylaştıgım erkek arkadaşım onu seviyomuyum sevmiyomuyum emin olamıyorumm onlaykenn sankii sevmiyo gbiyimmm amaa ayrıyken de onsuz yapamıyorummm birlikteykennn bazen umursamaz ,sallamaz tavırlarım oluyooo inanın anlamıyorumm bu davranış bozuklugumu var bende anlamadımm :(:( niye böyle yapıyorummm anlam veremiyorumm

bence sevmiyorsun sen, sadece bi alışkanlık olmuş yani o gidince boşluğa düşeceğini sanıyorsun gibi geldi bana.. bence iyi düşün sevip sevmediğini, eğer onunlayken mutlu değilsen, ona değer vermiyorsan bence zamanını boşa harcama derim

aşık degilsin .hatta sevmiyorsun bile .sadece alışkanlık yalnızlık korkusu..bence böyle hissediyorsan bitir karşındaki insana saygısızlık yapmış oluyorsun kendinede yanında kendini deliler gibi mutlu edicegin deliler gibi heycanlanıcagın biriyle ol

canım benim sevmiyorsun sadece o gidince yalnız kalcağını düşünüyorsun hani yok sevseydin onun yanndayken heyecanlanırdın :)

Aşık değilsin canım aşk bu değil .
Ben sevgilimle yan yanayken mutluluktan saçmalığın zirvelerine çıkıyorum .
Elime dokunması bile beni benden alıyor .

benimde 3yıldır çıkıyoruz aynı şeyleri hissettim bende son zamanlarda ayrıldım ondan hatta dün gece konuda açtım bununla ilgili ağlıyorum üzülüyorum ama alışkanlıktan mı bi kaç gün sonra geçicek mi yoksa sevdiğim için mi üzülüyorum anlamadım dengesizmiyim ya.

Insan sevdiginin yaninda dunyanin en mutlu insani olur canim sevmiyor olabilirsin ama su da var sana gosterdgi ilgi cok fazlaysa hani genelde erkeklerde olur ne de olsa benim icin ölüyor bitiyor diye heycanini yitirmiş olabilirsin bes aydir bu hep boyle miydi yksa sonradan mi oldu? Sevgi varsa devm edebilirsin ask dedign o heycan zaten eskisi gibi yanmayack evlilikte onemli olan saygi sevgi kalacak yanlis birine asik olmaktansa düzgün birini sevmek daha guzel bence

Back
X