Ne onunla nede onsuz

Beynel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
1.747
376
Eşimi çok seviyorum eminim ki oda beni seviyor ama bir türlü anlamaşamıyoruz sorunlarımızı çözemiyoruz şiddet eğilimi yok ama ben bağırma dedikçe bağırıyor hep olayları kendine avantajlı hale getirip yön değiştiriyor ne kadar çok seversem seveyim aklım kalbimin önüne geçiyor ne yapmalıyım bilemiyorum lütfen evliliği uzun yıllar süren yada tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

ya adam akıllı konuşucaksınız bu davranışlarının sonunun kötüye gideceğini söylüyeceksiniz yada bu huylarını kabulleneceksiniz

Şu 26 yaşında olan kişinin konusu ile Karıştırdınız galiba ben boşanmayı düşünmüyorum yardım bekliyorum fikir açısından boşanmak kolaydır ama ben eşimi seviyorum boşanmak istemiyorum

Siz ilk yaptığınız yorumu nasıl sildiniz bildiğim kadarıyla yorumlar silinmiyor siteden

Sende ona bağır canım hemde onu Bastırarak sana laf ederse senin yaptığını yapıyorum dersin off bu geldi aklıma erkek milleti anlamaz ki :KK67:

Eşimi çok seviyorum eminim ki oda beni seviyor ama bir türlü anlamaşamıyoruz sorunlarımızı çözemiyoruz şiddet eğilimi yok ama ben bağırma dedikçe bağırıyor hep olayları kendine avantajlı hale getirip yön değiştiriyor ne kadar çok seversem seveyim aklım kalbimin önüne geçiyor ne yapmalıyım bilemiyorum lütfen evliliği uzun yıllar süren yada tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
al benden de o kadar.bilen biri yardım etsin lütfen.ben de takipteyim.

Şu 26 yaşında olan kişinin konusu ile Karıştırdınız galiba ben boşanmayı düşünmüyorum yardım bekliyorum fikir açısından boşanmak kolaydır ama ben eşimi seviyorum boşanmak istemiyorum

aman mutlu olun sevin sevilin

evet canım ya karıştırdım pardon:oops::oops:

Tatlı dil çözebilir belki. Aranızı iyi tutup gözüne batan şeyleri bir süre görmezden gelmeye çalış. Iyi olduktan snra eski konuları açar gibi değil de, 'seni çok seviyorum beni bazen çok üzüyorsun biraz anlayışli olsan gibi cümlelerle' alttan işleme yöntemiyle karşı tarafı yumuşatabilirsin. Tabi herkeste işe yaramayabilir.

Denedim kendi yaptıklarını bende kendine yaptım olmuyor sen yapamazsın diyor ben erkeğim dinen sana hükme sahibim diyor

Tatlı dil çözebilir belki. Aranızı iyi tutup gözüne batan şeyleri bir süre görmezden gelmeye çalış. Iyi olduktan snra eski konuları açar gibi değil de, 'seni çok seviyorum beni bazen çok üzüyorsun biraz anlayışli olsan gibi cümlelerle' alttan işleme yöntemiyle karşı tarafı yumuşatabilirsin. Tabi herkeste işe yaramayabilir.
Onu da denedim..
Ben küsmeyi beceremiyorum eşime karşı iki dakika sonra pişman oluyorum keske diyorum barışıyorum bu kez barıştığıma pişman ediyor

Denedim kendi yaptıklarını bende kendine yaptım olmuyor sen yapamazsın diyor ben erkeğim dinen sana hükme sahibim diyor
Allah Allah deseydin ne hükmüymüş:KK67: Sen onun eşisin:KK20: Sana öyle davranamaz saygı sevgi sükunet ile yürütülür de canım haddini aşma kızmanın da adabı var :KK34:

Allah Allah deseydin ne hükmüymüş:KK67: Sen onun eşisin:KK20: Sana öyle davranamaz saygı sevgi sükunet ile yürütülür de canım haddini aşma kızmanın da adabı var :KK34:
Ben biliyorum ama o anne babasını örnek alıyor annesi de bazı konularda hatta hiçbir konuda hükmü yok kocasına karşın şimdilerde ya ben söylüyorum diye böyle davranıyor yada eşim annesinin yanında kalsın diye annesi duygu sömürüsü yapıyordu tabularını yıkamıyorum annem düşüncesi var aklında annem babama katlandı oda bana katlanacak ben bunu yapamayacağımı kendine söyledim 1ay ayrıda kaldım boşanma olayına kadar geldi annem git evine diye hergün kafamı yedi en Son dayanamadım söze geldim geri yine aynı çok seviyorum ama aklım sevgimin önüne geçiyor bilmiyorum yapamıyorum ayrılnakta istemiyorum

Zor konuşmak fayda etmez sizde aynısını yapsanız sonuç kötü yere gidermiş acaba yada farkedermi acaba sizde annesi gibi olacak değilsiniz ya

En başından beri ayrı bir aileymişim gibi davranıyor evliliğim ilk ayı hizmetçi gibi sabah kalk aşağı in akşam çık uyu gece vardiyalarında da aşağıda uyuyacakmışım alışana kadar bir geçti trafik kazası sonucu iki ayağım omzum kırıldı kafada çatlak oluştu bakıma muhtaç oldum 4 ay yattım sağolsun hiç incitmedi beni hastalığımda ama Son ayağa kalkacağım günler başladı artık zorsunuyor gibi hiçbirşey yapmıyor elinde telefon bütün gün onunla oynuyor işten gelince muhabbet yok sonra çocuk olmuyor sıkıntısı derken üzerine gitmek istemiyorum diyorum kendi kendime sıkıntıları var kolay değil yaşananlar ama tek başına yaşamıyor ki bu sıkıntıları bende onunla beraber yaşıyorum aileme gitmiyor onlar gelse annesi çekemez hemen hasta olur yada oğlu ilgilensin diye bir şey çıkarır eşime evden ayrılalım dedim olmaz diyor çözemiyorum nasıl davranacagımı bilmiyorum kendi aklı yok gibi davranıp annesinin sözünü dinliyor işine geldiği gibi davranıyor

X