ne sancısı bu ya?

SmthngSmthng

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
2.230
798
acaip şekilde kasıklarımda sancılanmam var doktora da gidemiyorum daha yeni bi işe başladım 3 hafta oldu olmadı hadi doktora gitcem diip izin alıp çıkmak istemiyorum. sancısı artık ayaklarıma vurmaya başladı. eşime söylesem hemen acile gidelim dicek onu da sürekli strese sokmak istemiyorum biliyorum benim elimde olan bişi değil ama mütemadiyen her ay bi kez acillik oluyorum çünkü =( bu durumdan en çok ben sıkıldım aslında ama napsam bilmiyorum =(

geçen ay kadın doğum uzmanına göründüm öyle bir sıkıntı yoktu ama sancılarım artarsa iş güç dinlemeden gitcem doktora sağlık daha önemli sonuçta dimi?

Kesinlikle... kadin dogum hastanelerinin acillerine giderseniz agri sikayetiyle normal kadim dogum doktoru gibi bakiyorlar...

Kesinlikle... kadin dogum hastanelerinin acillerine giderseniz agri sikayetiyle normal kadim dogum doktoru gibi bakiyorlar...
bu sabahta sancıyla uyandım üstüne üstlük bide yataktan yuvarlandım yere düştüm sancım haliyle daha da çok arttı olmazsa bu akşam hala devam ederse gitcem acile çok can sıkmaya başladı geçmiyor bir türlü

bu sabahta sancıyla uyandım üstüne üstlük bide yataktan yuvarlandım yere düştüm sancım haliyle daha da çok arttı olmazsa bu akşam hala devam ederse gitcem acile çok can sıkmaya başladı geçmiyor bir türlü

Cok gecmis olsun. Gaz sancisi da olabilir mi acaba hani kabizlik falan sikayetiniz var mi ? Evet ihmal etmeyin ve acile gidin ama kadin ve dogum hastanelerinin acillerine gidin oyle siradan hastanelerin degil.

Cok gecmis olsun. Gaz sancisi da olabilir mi acaba hani kabizlik falan sikayetiniz var mi ? Evet ihmal etmeyin ve acile gidin ama kadin ve dogum hastanelerinin acillerine gidin oyle siradan hastanelerin degil.
öyle bir sıkıntım yok şu an ama nasıl anlatsam adet sancısı gibi değil o genel bütün karnımda sancı yapar bu böyle özellikle sağ tarafta sanki içerden kaslarımı tel tel biri çekiyormuş gibi bir sancı =(

öyle bir sıkıntım yok şu an ama nasıl anlatsam adet sancısı gibi değil o genel bütün karnımda sancı yapar bu böyle özellikle sağ tarafta sanki içerden kaslarımı tel tel biri çekiyormuş gibi bir sancı =(

Bir an once bir kadin dogum hastanesinin aciline basvurun

Siz mi istiyorsunuz sanki hasta olmayi,agriyi sanciyi ceken,magdur olan sizsiniz,bu.konuda esinizden cekinmeyin ayda birde acillik olunur iki de..sayili midir bu yahu.kim hasta oluyumda bir acile gideyim der ki,o yuzden ihml etmeyin gidin bir an once.saglik herseyden onemli.

Ağrı süreklimi var yoksa belirli saatlerde mi giriyor? Gece uykudan uyandırıyor mu? Bende kronik pelvik ağrı var çözümü yok regliden 4 gün önce başlıyor regl günümde ağrım bitiyor 7.gün tekrar ağrı.. Dikkat edin ağrının düzenine ve hafife almayın mutlaka doktora gidin

Aynı anlattığın gibi banada oluyordu. Gitmedim ben gecer diye
Sonra kendiliğinden geçti. Sanırım üşütmeden oluyor o sancılar
Sanki aşağsı çıkacak gibi farklı bir ağrı sağ taraf sıkışıyordu

X