• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne sevdiğin belli ne sevmediğin..

canım benim sen şuanda zaten sağlıklı giden bir birlikteliğin olmadığı için

kendini üzgün hissediyorsun..tamamen hormonal bir durum..hormonların o herifi gözünde ilah gibi görmene yol açıyor çünkü şuanda boşluktasın...bunlar çok geçici durumlar..sonsuza kadar süreceğini sakın düşünme çok yanılırsın:)
hani yine kızma bana ama ,şuanda sen eli yüzü düzgün her adamdan hoşlanacak bir psikolojidesin..
bizde yaşadık bunları..
hatta eli yüzü düzgün olmayanlardan bile hoşlandığımı bilirim;)

o senin saf ve temiz duygularına layık değildi..onuda hoş karşılamayı öğreneceksin..belki hayatı daha deli dolu yaşamayı istiyor enazından evlenene kadar..

ona fazla anlam yükledin elinde değildi çünkü...

senin şu üzüldüğünün inan yüzde birini bile hissetmiyor hatta gözüne kestirdiğini yiyecek bir avcı modunda olduğunuda bil..ama sana bu tarz yaklaşmamış çünkü sen ağırbaşlılığınla buna engel olmuşsun..hafif meşrep davransaydın da bakgörseydin seni el üstünd tutardı ama er geç alacağını aldıktan sonra da yine kaçınılmaz sonu yaşardınız..
böyle olması senin açından en hayırlsı..hatta verilmiş sadakan varmış ki herif senin duygularını istismar etmeden voltaladı...

hiç üzülme...bunlar birer hayat tecrübesidir ve sen artık daha tecrübeli bir genç bayansın...

:)

Ne diyeceğimi bilemiyorum..Hemen kandım hemen inandım..Bu kadar saf ve salak bi insanım :14:

Kendime kızıyorum kimseye değil..

Gece sabaha karşı 6 da yattım..Düşünüyorum nerde hatayı yapıyorum diye..Sanırım herkesi kendim gibi sanıyorum..

Dün attığım mesajlara hala cvp yok.. (Niye dondurdun vs tarzında msjlar atmıştım 2 tane)

Aramam daha zaten belki okkalı bi mesaj yollarım bilemiyorum..

Yine bi parçam gitti yine güvenim bi parça daha azaldı..

Bu kırıklıklarla ilerde ne kadar sağlıklı bi evlilik yaparım onu da bilmiyorum..

Sağlık olsun..Bunu da atlatırız..

öncelikle ben bu kadar uzun bir yazıyı okuyup cvp yazmazdım ancak anladığım kadarı ile hayatında sevgi eksikliği var ve bu insanı sen çok onemsemişsin. bu yuzden yazmak isterim.
öncelikle 1.5 ay olmuş internetten tanışmışsınız yani yanyana ki hissiyatı alamazsınız.
eğlenmişsin tamam neden bu kadar dusunuyorsun bazen o anın tadını çıkar sadece!
çok ciddiye almışsın hayatımdaki tecrübelerden soyluyorum hiç bir zaman karşıdakini çok ciddiye alma insanlar relax insanları sever ne çok üstüne git neden aramadın de onu bunalt. erkekler bunlardan kaçar. facesini dondurmuşsa izinlü gününde buluşmamışsa ne olmuş? kimki bu ne derece tanıyorsun aranda ne geçtiki bazı şeyleri bekleyebiliyorsun.?(sert yazıyorum ama sadece anla diye)
dengesiz bir insan olduğunu anlayamıyormusun sen hoşlandıgın ıcın anlamamiş olabilirsin ama burdaki yazılardan gayet iyi anlaşılıyor. hem dost diyo hem elini tutuyo fln!
belki sevgilisi vardı ayrıldı araya seni sakinleştirici olarak aldı. yanlış anlama bir hafta once eski sevgilim aradı!
sevgilisnden ayrılmış fln filan..amaç zaman geçirmek eğlenmek. benim relaxlığıma hastaymış.
kinci biri değilmişim.gitmedim. birileri seni harcamaya kalkarsa sende onu harca!
olesine gezmekmi istiyor gez ama yanında bile umursama bak nasıl kuduruyor. dene ve gör!

Düşünüyorum da ya evine fln gitseydim :53: Mafolmuştum hem kendime saygımı yitirirdim hemde bilmiyorum.....Hiçbişey yapmasa bile kesinlikle dünyam yıkılırdı :53:
Safım salağım ama sanırım korkak olmam başıma bişeyler gelmesini engelliyor :59:
Bi kere söylemişti ama ben ciddiye alıp kötüye yormamıştım..Dışarıda vakit geçireceğimize bize gidelim plastasin oynarız,film izleriz beraber yemek yapar yeriz demişti..:58: Gitmedim hoş karşılanmaz dedim..Safım salağım ama iki dıkım da olsa aklım varmış sevindim..

Çok mu şey istedik kızlar :(

Biraz ilgi biraz sevgi..Bi insana güvenebilmek,onun yanındayken huzur duymak..

Bizimde yuvamız olsun,bizimde çocuklarımız olsun..Uyandığımızda yanımızda o olsun :5::5:

Bu kadar zor muydu :2:

Hepimizin kalbi yaralı,hepimizin içinde can kırıkları..

Daha neler feda edeceğiz bu mutlu sona ulaşmak için :50: Bilmiyorum.....:85:

sadece sabır ve dua et .... bende çok acı şeyler yaşadım..çok üzüldüm ...çok ağladım... ama mutluluğu aradım.pes etmedim... yeryüzünde o kadar insan varkı..çok güzel huylu güzel kalpli senin kalbine uygun güzel biri çıkacak.... kalp kapını kapatma ve pes de etme...en kısa zamanda seninde prensin kapını çalacak...:69:

işte bu yaa...yazdıklarınıza kesinlikle katılıyorum...

bigün bugünleri hatırlayıp gülecek bile:)

Allahım tez vakitte karşına hayırlı kısmetleri çıkarsın angelimm:)

he bide benden bi tavsiye daha,sakın tipe bakma..çok yanılırsın..
kalbini görmeye çalış ve sana verdiği değere önem ver gerisi fasafiso

sadece sabır ve dua et .... bende çok acı şeyler yaşadım..çok üzüldüm ...çok ağladım... ama mutluluğu aradım.pes etmedim... yeryüzünde o kadar insan varkı..çok güzel huylu güzel kalpli senin kalbine uygun güzel biri çıkacak.... kalp kapını kapatma ve pes de etme...en kısa zamanda seninde prensin kapını çalacak...:69:

işte bu yaa...yazdıklarınıza kesinlikle katılıyorum...

bigün bugünleri hatırlayıp gülecek bile:)

Allahım tez vakitte karşına hayırlı kısmetleri çıkarsın angelimm:)

he bide benden bi tavsiye daha,sakın tipe bakma..çok yanılırsın..
kalbini görmeye çalış ve sana verdiği değere önem ver gerisi fasafiso

teşekür ederim ... bende sana katılıyorum :)))

haklısınn :)))

Kardeşim sen boyle yapmaya devam edersen gerçekten çok üzülürsün...
mesaj atmamış hala bunları dusunuyorsun. üzülme bu adam sende bu kadar iz bıraktıysa ciddi bir birliktelik yaşayacak olursan ayrıldıgında yıkılırsın.hangi şehirdesin bilmem ama cık biraz gez dolaş yanlız başına kafa dinle. hiç bir şey yolun sonu değil.dediği şeylere baksana ben sevgilimin elini 6.ayda tuttum . aylarca uğraştı geberdi tutmam ıcın. bak ilk günden adamdaki cesarete bak eve gidip film izleyelim ..niyetini bilemem ama yapılacak teklif değil.netice birbirinizi pek tanımıyorsunuz
benimde bugun biraz canım sıkkın birazdan çıkıp akşam istanbul manzarasını izleyeceğim deniz kenarında. yanlızlık iyi gelecek.

Kardeşim sen boyle yapmaya devam edersen gerçekten çok üzülürsün...
mesaj atmamış hala bunları dusunuyorsun. üzülme bu adam sende bu kadar iz bıraktıysa ciddi bir birliktelik yaşayacak olursan ayrıldıgında yıkılırsın.hangi şehirdesin bilmem ama cık biraz gez dolaş yanlız başına kafa dinle. hiç bir şey yolun sonu değil.dediği şeylere baksana ben sevgilimin elini 6.ayda tuttum . aylarca uğraştı geberdi tutmam ıcın. bak ilk günden adamdaki cesarete bak eve gidip film izleyelim ..niyetini bilemem ama yapılacak teklif değil.netice birbirinizi pek tanımıyorsunuz
benimde bugun biraz canım sıkkın birazdan çıkıp akşam istanbul manzarasını izleyeceğim deniz kenarında. yanlızlık iyi gelecek.

Denizimiz yok malesef bizim :( Hep hayalim deniz kenarında kafa dinlemek ama malesef yok..

Evet haklısın cnm aramıyorum sormuyorum artık bazen düşünüyorum ne kadar boş insan olduğunu anlatacak bi mesaj

atsam mı diyorum sonra da boşver değmez diyorum..

Ben uzun süreli ilişki yaşayıp ayrıldığımda psikologluk oluyorum genelde ah ah :14:

Back
X