Mrh
Daha onceki konumla ilgili bir tek bile konusmadan, azonce yine kirilan ben oldum.
Esim üni.den erkek arkadaslari whatsapp grup kurmuslar ve kendi aralarinda muhabbet ediyorlar.
Bir aksam otururken kahkahalarla gülünce, 'neye gülüyorsun bu kadar 'dedim merak ettim.Ben sorunca gonderilen bir fotoyu gosterdi tlfondan.Muhabbetleri geyik küfürlü bu arada.
Bir sure sonra anlatiyor.Arkadasinin eşi okumus msjlari 'ben seni olgun bilirdim'demis.
Sinirim bozuldu nasil anlatayim bilemedim bu arada.
Aksamlari tlfonu elinde gülüyor falan arada ben bakinca tlfonu bana çeviriyor.Msjlar konusmalar hep küfürlü resmen midem bulandi.
Bu konusmalarda da esim şamar oglani gibi surekli esimin uzerinden küfürler.
Azonce fazla konusma istersen yada 1_2 kelime yaz cik.Surekli senin uzerinden rahatsiz olmuyor musun? Senin kadar lafi edilen yok.Digerleri gibi az katil falan dedim gulerek.
Hepsine nerdeyse 40 yasinda ergen gibisiniz dedim
Iste tlfonda uygulamalara sıfre koyabilirmis görmezmisim.
Evlenicek olsalar soylerim kizlara haberleri olsun ' dedim.
Esim 'kime ayseyle fatmaya mi'dedi
Burda bahsettigi kuzenlerim.Evlendikten sonra köyden ciktilar.
Sinirim bozuldu neyi varmis kuzenlerimin.onlar ne oluyor ben ne oluyorum.senin icin ne durumdayiz biz'dedim.
Sadece onlari gormus beyefendi.
Yahuu adam ben seninle hic birsey konusamayack miyim? Bir cumle kuramayacak miyim? Ben insanlara evlenecekken, gidip bunlar kufurlu konusuyorlar mi diyecegim durup dururken.
Hem kuzenlerimi hen begenmiyor.Ustelik arkadasin yok demeye getirdi.
Anlamiyorum ben bu adami.Resmen gozlerim doldu.En iyisi ben agzimi hic acmayayim.
Telefondan yazdim karisik oldu ise affedersiniz.Daha sonra duzenlerim.
Daha onceki konumla ilgili bir tek bile konusmadan, azonce yine kirilan ben oldum.
Esim üni.den erkek arkadaslari whatsapp grup kurmuslar ve kendi aralarinda muhabbet ediyorlar.
Bir aksam otururken kahkahalarla gülünce, 'neye gülüyorsun bu kadar 'dedim merak ettim.Ben sorunca gonderilen bir fotoyu gosterdi tlfondan.Muhabbetleri geyik küfürlü bu arada.
Bir sure sonra anlatiyor.Arkadasinin eşi okumus msjlari 'ben seni olgun bilirdim'demis.
Sinirim bozuldu nasil anlatayim bilemedim bu arada.
Aksamlari tlfonu elinde gülüyor falan arada ben bakinca tlfonu bana çeviriyor.Msjlar konusmalar hep küfürlü resmen midem bulandi.
Bu konusmalarda da esim şamar oglani gibi surekli esimin uzerinden küfürler.
Azonce fazla konusma istersen yada 1_2 kelime yaz cik.Surekli senin uzerinden rahatsiz olmuyor musun? Senin kadar lafi edilen yok.Digerleri gibi az katil falan dedim gulerek.
Hepsine nerdeyse 40 yasinda ergen gibisiniz dedim
Iste tlfonda uygulamalara sıfre koyabilirmis görmezmisim.
Evlenicek olsalar soylerim kizlara haberleri olsun ' dedim.
Esim 'kime ayseyle fatmaya mi'dedi
Burda bahsettigi kuzenlerim.Evlendikten sonra köyden ciktilar.
Sinirim bozuldu neyi varmis kuzenlerimin.onlar ne oluyor ben ne oluyorum.senin icin ne durumdayiz biz'dedim.
Sadece onlari gormus beyefendi.
Yahuu adam ben seninle hic birsey konusamayack miyim? Bir cumle kuramayacak miyim? Ben insanlara evlenecekken, gidip bunlar kufurlu konusuyorlar mi diyecegim durup dururken.
Hem kuzenlerimi hen begenmiyor.Ustelik arkadasin yok demeye getirdi.
Anlamiyorum ben bu adami.Resmen gozlerim doldu.En iyisi ben agzimi hic acmayayim.
Telefondan yazdim karisik oldu ise affedersiniz.Daha sonra duzenlerim.