Ne simdi bu ?? Amac ne ..

çok ilginç erkek arkadaşına rahatsız oldunu bi güzel belirt bence bi daha öyle bişi duymak istemedini kesin bi dille anlat cnm

Erkek arkadasım zaten hic sevmiyor onları .. Erkek arkadasımın ailesi köyden geldiginde gitmisler büyük yengede toplanırlar .. Erkek arkadasım bisi demis ay özkan ya mümkünse sen saka yapma demis ..

Sonra daha cıktıgı zamanlarda abisi sürekli benim sevgilimide onlar bulustugunda götürüyordu sürekli ısrar ediyordu .. Herkesin icinde özkan zaten bizim evlatlıgımız biz nereye gidersek oda oraya gelirdi demis dalga gecer gibi ..:kızgın:

Ne gerek var ki bunu simdi dillendirmeye hem sikayetciysen söyle sevgiline ben seninle basbasa kalmak istiyorum de .. Sanki özkan cok istiyor gitmek yani ailecek böylelermis ..

çok ilginç erkek arkadaşına rahatsız oldunu bi güzel belirt bence bi daha öyle bişi duymak istemedini kesin bi dille anlat cnm

Sevgilim bosver onlarla muhatap olunmaz diyor ama simdi muhatap olma sonra gene bisey duyacagım ben .. En iyisi lafı oturtturmak baska laf duymam en azından .. Herkes haddini bilsin anacım yaa ..:umursamaz:

amaaan güzelim dıdısının dıdısı için canını sıkma kim zaten sevgilin de kimin ne mal olduğunu biliyormuş.. o yüzdeen salla gitsin ve sevgiline de bu durumdan rahatsız olduğunu yeri geldiğinde belirt yeter.. ayrıca o kadın da büyük ihtimalle sevgiline sevimli gözükmek için yapmıştır ya da birini düşünüyordur.. ama önemli olan onun değil sevgilinin düşünceleri aklinialirimsmile Allah mutluluğunuzu bozmasın olumunekankayizsmile

amaaan güzelim dıdısının dıdısı için canını sıkma kim zaten sevgilin de kimin ne mal olduğunu biliyormuş.. o yüzdeen salla gitsin ve sevgiline de bu durumdan rahatsız olduğunu yeri geldiğinde belirt yeter.. ayrıca o kadın da büyük ihtimalle sevgiline sevimli gözükmek için yapmıştır ya da birini düşünüyordur.. ama önemli olan onun değil sevgilinin düşünceleri aklinialirimsmile Allah mutluluğunuzu bozmasın olumunekankayizsmile

Cok tesekkür ederrim canım .. Haklısın aslında ama insanın siniri ister istemez bozuluyor istee ..

2 senelik erkek arkadasımın annesi izmirli olmadıgım için beni istemedi.. Sonuç..savaşı annesi kazandı.. dikkat etmek lazım.

2 senelik erkek arkadasımın annesi izmirli olmadıgım için beni istemedi.. Sonuç..savaşı annesi kazandı.. dikkat etmek lazım.

Cok üzüldüm canım aslında benim annem de erkek arkadasımı sırf memleketi yüzünden istemiyor ama seviyorum ve düzgün bir insan memleket ayrımı yapmak cok yanlıs hepimiz türkiyemizn ayrı bir güzel sehrinde doguyoruz .. Neden bütün insanları bir kac kisi yüzünden memlekete maal ederler hic anlamam .. Ayrıca bu anası bile degill kii hep böyle seyler oluyor ya birileri ara bozmaya ugrasmasa hersey daha güzel olacak ..

Son düzenleme:
Kızlar ben birsey atladım erkek arkadasımın yengesi adapazarlı degil kii !! Karasudanlar adapazarı nerden cıktı kii !! Burnuma gercekten kötü kokular geliyor ..

Son düzenleme:
Kasıtlı ama yaptıgı altta kalmamam lazım .. Kalamam kii :kızgın:

Kızlar düsüncesizce konusacak tipler degiller emin olun hele annesi cok kurnaz cok cin bir kadın erkek arkadasımdan biliyorum .. Herseye karısıyor kızının eltisinin evinin mutfagına kadarr ..

hiç sevmem öyle kadınları benim yengemde öyle 20 yasındaki kız kardeşime 30 yasındaki yiğenini yapmaya calıstı kız istemiyorum dedikce gözüne soktu kızın annemlerde kırılmasın diye hiç laf söylemediler:olmaz: neyse kız kardeşim ünv kazandı gittide kurtuldu :umursamaz:baska yigeninede birini yapmıs övünür durur hergun dizi izler gibi dugun cd sini izler :umursamaz: lafını vur altta kalma bu arada benim olaya gelince kadın zaten eşimin üvey annesiydi ortalıgı berbat etti eşimde o olaylardan sonra evden ayrıldı düğüne bile gelmediler düşün babasıda dahil:olmaz: allah havale ettim ben

Kızlar ben birsey atladım erkek arkadasımın yengesi adapazarlı degil kii !! Sakarya karasu'lular adapazarı nerden cıktı kii !! Burnuma gercekten kötü kokular geliyor ..

sevgiline sor bidaha ne demek istedi oralı deillerki fln die ayrıca sevgiline sana bu kızı buldum dediğinde sevgilinde tamam o zaman deyip senden ayrılacak deil ay cok kızdım o kadını parçalamak geldi içimden

sevgiline sor bidaha ne demek istedi oralı deillerki fln die ayrıca sevgiline sana bu kızı buldum dediğinde sevgilinde tamam o zaman deyip senden ayrılacak deil ay cok kızdım o kadını parçalamak geldi içimden

Evet ama sonucta etrafta dillendirmeleri hos olmayacak .. Canım ya unuttum sen kayınvaliden öyle birsey dedikten sonra davranısın ne oldu .. Suan aranız nasıl cok ayıp etmis ya .. Öyle bir günde hemde ..

Üstüne vazife olmayan seylere neden burunlarını sokarlar ki insanlar hic anlamıyorum .. :ecrin_bebek:

O kim ki baskasını bulacak hemde hayatında biri varken 4 yıl borumu ayy valla cok gıcık oldum ..

hiç sevmem öyle kadınları benim yengemde öyle 20 yasındaki kız kardeşime 30 yasındaki yiğenini yapmaya calıstı kız istemiyorum dedikce gözüne soktu kızın annemlerde kırılmasın diye hiç laf söylemediler:olmaz: neyse kız kardeşim ünv kazandı gittide kurtuldu :umursamaz:baska yigeninede birini yapmıs övünür durur hergun dizi izler gibi dugun cd sini izler :umursamaz: lafını vur altta kalma bu arada benim olaya gelince kadın zaten eşimin üvey annesiydi ortalıgı berbat etti eşimde o olaylardan sonra evden ayrıldı düğüne bile gelmediler düşün babasıda dahil:olmaz: allah havale ettim ben

Cok zor bi durummus .. Esin icin üvey annesi ne ifade ediyor bilmem ama babasının gelmesi de cok üzücü gercekten .. Oglunu yalnız bırakmaması gerekiyordu ..:umursamaz:

Cok zor bi durummus .. Esin icin üvey annesi ne ifade ediyor bilmem ama babasının gelmesi de cok üzücü gercekten .. Oglunu yalnız bırakmaması gerekiyordu ..:umursamaz:

keşke sadece düğüne gelmemeleri olsa babası bütün akrabaları arayıp kız kacırdı dugun yapıolar sakın gitmeyin demiş :olmaz: yalana bak daha neler cnm yzmıstım forumda biyere butun yaptıklarını neyse sende sıkma canını sevgilinle tutunun birbirinize yeter

keşke sadece düğüne gelmemeleri olsa babası bütün akrabaları arayıp kız kacırdı dugun yapıolar sakın gitmeyin demiş :olmaz: yalana bak daha neler cnm yzmıstım forumda biyere butun yaptıklarını neyse sende sıkma canını sevgilinle tutunun birbirinize yeter

Sonucta mutlusunuz .. Allah mutlulugunuz bozmasın ..:teselli:

yaw ne güzel işte sana dejarj kapısı açılmış. ıstediğini söle ağzına geleni böle hadsizlere dayanamam hatta gönder sen bana ben önce bi sinirlerimi boşaltıyım. Kendi kızına niye bulmamış adapazarlı birini karasudanlı hanımefendi. Ha bu arada karasudan nereye bağlı.

yaw ne güzel işte sana dejarj kapısı açılmış. İstediğini söle ağzına geleni böle hadsizlere dayanamam hatta gönder sen bana ben önce bi sinirlerimi boşaltıyım. Kendi kızına niye bulmamış adapazarlı birini karasudanlı hanımefendi. Ha bu arada karasudan nereye bağlı.

Canım onu bilmiyorum sadece karasulu olduklarını biliyorum .. Genelde göcmenler varmıs semtlerinde sahil kasabasıymıs herhalde ..

yaw ne güzel işte sana dejarj kapısı açılmış. İstediğini söle ağzına geleni böle hadsizlere dayanamam hatta gönder sen bana ben önce bi sinirlerimi boşaltıyım. Kendi kızına niye bulmamış adapazarlı birini karasudanlı hanımefendi. Ha bu arada karasudan nereye bağlı.

Tanıdıkların mı var yoksa sendemi ordansın aman akraba cıkmayın bidee delikafadulden

Back
X