Eşimin annesi de eşimi asker uğurlamasında ben yanlarındayken bir kızla annesinin yanına gidip "aa siz de mi asker uğurluyorsunuz? aa yoksa bu kız bekar mı? Benim oğlan da bekar, hem de mühendis, şimdi askere gidiyor dönünce evlilik düşünüyoruz böyle hanım bir kızla" falan diye yanımda konuşmuşlardı.Beyin hücreleri o an reset olan ben eve gidip günlerce ağlamıştım, ah salak kafam..Neyse bu tür şeyler hep olur, kimse kusura bakmasın ama it ürür, kervan yürür, herkesin dediğine bakılsaydı ohooo...Arkanızda gerçeği görebilen, seni ezdirmeyecek, sütümü annem hep bu saattlerde içirirdi diye ahlanıp,vahlanmayacak kişiliği oturmuş ve kendi ayakları üzerinde duran bir sevgiliniz varsa bu tür şeylere takılmayın, gülün geçin.Allah'a havale edin, seviyenizi "şöyle laf sokayım, böyle laf çarpıtayım, ahan da ona bu kapak olsun "bidi bidileriyle alçaltmayın ve emin olun ki bunun sonu yok, her gün her hafta her lafa ve davranışa kapak cümleler bulmakla ömrünüzden iki dakikanızı bile boşa harcamayın, mesafenizi koyun, seviyenizi koruyun.