ne şimdi bu anlamadım...

laves

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2008
35
1
86
36
İstanbul
ya arkadaslar benden yaklaşık 3 gündür şeffaf bi akıntı geliyo...cok pis kokuyo ve napıcam bilmiyorum sizce ne bu yada napmalıyım...

geçmiş olsun canım.tam bilmiyorum ama pis kokulu akıntı bi hastalık belirtisi olabilir .doktora gitmelisin bence...

Kist filan olabilir zaman kaybetmeden doktora gitmelisin...

iltihabik bir durum diye düşünüyorum canım.
bende de oldu.ilaç tedavisiyle geçti.
5 yıl önce olduğunda da idrar yollarımı komple kaplamıştı.30 tane iğne yemiştim.
bence gecikme.hemen bir doktora gidip tahlil ver.:a.s.:

kokulu akıntı bence de iltihap olabilir zaman geçirmeden bayramda yaklaşıyor doktorlar hastaneler tatil hemen bir jinekolog dan randevu al ve git ilaç verirler ve iyileşirsin geçmiş olsun...

canım iltihap ya da mantar olabilir
biraralar aynısı bende de vardı kotü kokulu akıntı
wc de yanma,parça parça çökelek peyniri tarzı birşeyler geliyordu
doktora gittim hem de sağlık ocagına
ilaç verdi hiçbirsey klmadı bıran önce git
ihmal etme ilerleyen dönemlerde bütün yumurtalıkları
sarabiliyor

canım kist olsa koku olmaz diye düsünüyorum fakat iltihap olabilecegi kanısındayım. bence dikkat etmen gerekir. Doktora bir gözük istersen.

ya korkma bence iltihap mikrop kapmıştır falan,,ilaçla düzelir,,,,sen git dr a zaten bekarsın galiba en fazla uzaktan muane ederler :))

bendede olmuştu.ben sağlık ocağına gidip derdimi anlattım.kadın bana ilaç,krem,vajinal fitil falan yazdı.sonra hepsi geçti.

öncelikle gecmis olsun. ben cok daha farkli bir sey sormak istiyorum müsadenizle. kilo probleminiz varmi? yoksa normal kilodamisiniz? ona göre bi fikirde bulunmak istiyorumda

20 yasındayım 55 kiloyum canm yanı normal yasıma göre

canim bencede ozaman bi doktora gorun. kilo durumunu sorma sebebim ise kuzenimde de ayni sikayet vardi ve iltihap falan sanmisti doktora gittiginde de sebebi kilosu cikmisti. vücud spor ile yag yakamayinca bu yolla yag atiyormus buda senin bahsettigin gibi pis kokulu bi akinti tarzinda. ama sende böyle bi seyin olmayisina sevindim :)

tekrar gecmis olsun

tatlım jinekolji forumuna bak orda bu gibi sorunu olan bir sürü insan var
büyük ihtimal enfeksiyon
ama kaşıntıda varsa mantardan süphelenebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…