merak ettim burcu ney acaba?
anlıyorum yaşadığın acıyı.. lütfen sakin olmaya çalış.. yıpratma kendini... bol bol dua et.. gönlünü ferah tut..
ohoooo demek istiyorum.. sen kaleyi içten fethetmişsin zaten.. anne hanımla konuşuluyorsa sıkıntı yok
Senin haberini alıyordur annesinden...
doktor konusu da şaibeli bir durum... sen erken git derim... bekle bakalım.. görünce ne yapacak...
istifini bozmadan beklersin... elbet gelecek yanına
arkadaşım aranızda sevgililkten öte bir bağ var gördüğüm kadarıyla.. zaten bu da uzun ilişkinin getirisi..
yıpratma kendini... üzüldüğün günlere yazık ..
sen kendi sevgine bak... kalbini dinle...
Akrep burcuuu ...!!
Dualarımı hiç eksik etmiyorum zaten de ferahta tutamıyorum işte..
Evet valla içten çoktan fethettim, daha önce 1 tartışmamız annesine yansımıştı, sen elinden geleni yapıyorsun kıymetini bilmiyorsa boşver dedi annesi :) beni çok severler annesi, anneannesi, kardeşi, kuzenleri, dayısı.Hepsi cok candan insanlar, çok cana yyakınlar.
Herkesle tanıştım ben zaten. Hele anneannesi benim favorimm, çokkk severimmmm :)))):)))
Alıyordur annesinden kardeşinden, kardeşi ile mesajlaaşırız hep, eminim ki alıyordur da işte benden alsınnnn istiyorum özledimmmm.
Onun aldığı saatte benim başka bir bölüme randevum var aynı hastanede umarım bölümmler yakındır da rastlaşırız.
Umarım gelir yanına ama ben adım atmazsam gelir mi bilmiyorum öyle bir gurur işte o !!
Evet çk büyük bir bağ var, biz neleri aştık neleri yendik inanamazsınız, beni sevdiğine eminim bende çok seviyyorum, ama bazen böyle oluyyor işte.
Kalbmm çık git yanına diyor da napıcam bilmiyorumm hiçççççççççç. arasam mı aramasam mı ...
Çokkkk teşekkür ederimmm yorumunn için :)