Ne şimdi bu ??

merak ettim burcu ney acaba?

anlıyorum yaşadığın acıyı.. lütfen sakin olmaya çalış.. yıpratma kendini... bol bol dua et.. gönlünü ferah tut.. :34:

ohoooo demek istiyorum.. sen kaleyi içten fethetmişsin zaten.. anne hanımla konuşuluyorsa sıkıntı yok :34:
Senin haberini alıyordur annesinden...

doktor konusu da şaibeli bir durum... sen erken git derim... bekle bakalım.. görünce ne yapacak...
istifini bozmadan beklersin... elbet gelecek yanına :21:

arkadaşım aranızda sevgililkten öte bir bağ var gördüğüm kadarıyla.. zaten bu da uzun ilişkinin getirisi..
yıpratma kendini... üzüldüğün günlere yazık ..

sen kendi sevgine bak... kalbini dinle...

Akrep burcuuu ...!!

Dualarımı hiç eksik etmiyorum zaten de ferahta tutamıyorum işte..

Evet valla içten çoktan fethettim, daha önce 1 tartışmamız annesine yansımıştı, sen elinden geleni yapıyorsun kıymetini bilmiyorsa boşver dedi annesi :) beni çok severler annesi, anneannesi, kardeşi, kuzenleri, dayısı.Hepsi cok candan insanlar, çok cana yyakınlar.

Herkesle tanıştım ben zaten. Hele anneannesi benim favorimm, çokkk severimmmm :)))):)))

Alıyordur annesinden kardeşinden, kardeşi ile mesajlaaşırız hep, eminim ki alıyordur da işte benden alsınnnn istiyorum özledimmmm.

Onun aldığı saatte benim başka bir bölüme randevum var aynı hastanede umarım bölümmler yakındır da rastlaşırız.
Umarım gelir yanına ama ben adım atmazsam gelir mi bilmiyorum öyle bir gurur işte o !!

Evet çk büyük bir bağ var, biz neleri aştık neleri yendik inanamazsınız, beni sevdiğine eminim bende çok seviyyorum, ama bazen böyle oluyyor işte.

Kalbmm çık git yanına diyor da napıcam bilmiyorumm hiçççççççççç. arasam mı aramasam mı ...

Çokkkk teşekkür ederimmm yorumunn için :)

Akrep burcuuu ...!!

Dualarımı hiç eksik etmiyorum zaten de ferahta tutamıyorum işte..

Evet valla içten çoktan fethettim, daha önce 1 tartışmamız annesine yansımıştı, sen elinden geleni yapıyorsun kıymetini bilmiyorsa boşver dedi annesi :) beni çok severler annesi, anneannesi, kardeşi, kuzenleri, dayısı.Hepsi cok candan insanlar, çok cana yyakınlar.

Herkesle tanıştım ben zaten. Hele anneannesi benim favorimm, çokkk severimmmm :)))):)))

Alıyordur annesinden kardeşinden, kardeşi ile mesajlaaşırız hep, eminim ki alıyordur da işte benden alsınnnn istiyorum özledimmmm.

Onun aldığı saatte benim başka bir bölüme randevum var aynı hastanede umarım bölümmler yakındır da rastlaşırız.
Umarım gelir yanına ama ben adım atmazsam gelir mi bilmiyorum öyle bir gurur işte o !!

Evet çk büyük bir bağ var, biz neleri aştık neleri yendik inanamazsınız, beni sevdiğine eminim bende çok seviyyorum, ama bazen böyle oluyyor işte.

Kalbmm çık git yanına diyor da napıcam bilmiyorumm hiçççççççççç. arasam mı aramasam mı ...

Çokkkk teşekkür ederimmm yorumunn için :)

akrep burcu hakkında pek bilgim yok, benim ki si yengeç :47: benzerlikleri aynı suda bulunmalarındandı herhalde :1:

anneler zaten oğullarının açıklarını kapatmak için hep mücadele ediyorlar... ailesiyle böylesi iyi muhabbetiniz varsa sorun daha da hafifliyor bence..

ararsanız bir yandan bu kadar gün beklediğinize değmeyecek.. yine siz alttan alan taraf olacaksınız... ee aramazsanız da böylesi nereye kadar gidecek... adamın burnu sürtmüyor işte...

bu sefer inada bindi iş.. siz aramıyorsunuz diye aramıyordur... normal kavga sebebinizi unuttunuz şimdide sen aramadın ben aramadım kavgasına girişeceksiniz...

başa geçiyor günler :44:

yorumlarıma özenle cevap verdiğiniz için ben teşekkür ederim :34:

akrep burcu hakkında pek bilgim yok, benim ki si yengeç :47: benzerlikleri aynı suda bulunmalarındandı herhalde :1:

anneler zaten oğullarının açıklarını kapatmak için hep mücadele ediyorlar... ailesiyle böylesi iyi muhabbetiniz varsa sorun daha da hafifliyor bence..

ararsanız bir yandan bu kadar gün beklediğinize değmeyecek.. yine siz alttan alan taraf olacaksınız... ee aramazsanız da böylesi nereye kadar gidecek... adamın burnu sürtmüyor işte...

bu sefer inada bindi iş.. siz aramıyorsunuz diye aramıyordur... normal kavga sebebinizi unuttunuz şimdide sen aramadın ben aramadım kavgasına girişeceksiniz...

başa geçiyor günler :44:

yorumlarıma özenle cevap verdiğiniz için ben teşekkür ederim :34:

Ahhh o Akrep burçları , inatçı ama dürüst bir burç.. hehehe olabilir ikiside benzer

Bencede öyle ailesiyle aram iyidir, maşallah diyeyim de :))

Aynen bende bu şekilde arada kaldım , arasam değmeyecek beklediğime, aramazsam yoruldum artık beklemekten, öyle kabullenmek istiyorum ne yapabiliri.

Bencede boşa geçiyor ahh şu günler boş sebeplerden, en istemediğim şeyy :(
Ne demek, çok değerli sizlerin yorumu benim için , çünkü insanlar her zaman kendilerini görmez, davranışları kendisine doğru gelebilir ama aslında doğru değildir ve bunu bu şekilde paylaşarak anlar.
Ben paylaştım, paylaşıyorum, nerede yanlış yapıyorsam söleyin biliyim istedim kendimi düzeltmek için. Çünkü ben çok mutsuzluk yaşadım mutlu olmak istiyorum.

Ahhh o Akrep burçları , inatçı ama dürüst bir burç.. hehehe olabilir ikiside benzer

Bencede öyle ailesiyle aram iyidir, maşallah diyeyim de :))

Aynen bende bu şekilde arada kaldım , arasam değmeyecek beklediğime, aramazsam yoruldum artık beklemekten, öyle kabullenmek istiyorum ne yapabiliri.

Bencede boşa geçiyor ahh şu günler boş sebeplerden, en istemediğim şeyy :(
Ne demek, çok değerli sizlerin yorumu benim için , çünkü insanlar her zaman kendilerini görmez, davranışları kendisine doğru gelebilir ama aslında doğru değildir ve bunu bu şekilde paylaşarak anlar.
Ben paylaştım, paylaşıyorum, nerede yanlış yapıyorsam söleyin biliyim istedim kendimi düzeltmek için. Çünkü ben çok mutsuzluk yaşadım mutlu olmak istiyorum.

maşallah maşallah :nazar: ailelerin onayı iyidir her zaman...

yani bilmiyorum da arayıp buluşmak isteseniz, böyle ne olacak nereye varacak diye konuşsanız mı ki :44: çünkü gerçekten çok fazla oldu... size yazık yani.. hayır sonu belli barışacaksınız Allahın izniyle... ee ne diye şu günlerde siz acı çekiyorsunuz...

yani ne bileyim eğer gerçekten ayrılsaydınız şimdi oturup ağlıyor olur bir yandan da unutmaya bakardınız ama böyle ne ayrı ne birlikte olup oturup ağlamak çok daha can sıkıcı...

bilmiyorum iş başınıza düşecek gibi duruyor... :44:

sen yanlış yapmıyorsun arkadaşım gerçekten... sadece işte bazı erkekler ki bu uzun ilişkilerde daha çok oluyor rahata alışıyorlar...
nasılsa benim gözüyle bakıyorlar..
şimdi kendisi de nasıl özlüyordur kim bilir ama oturup sizin gibi ağlamıyordur sanmıyorum :50:

nasılsa biliyor ki siz ayrılmazsınız....

kadınız işte, duygusalız ve dayanamıyoruz... zaten varsın olar kadar katı olmayalım :34:

maşallah maşallah :nazar: ailelerin onayı iyidir her zaman...

yani bilmiyorum da arayıp buluşmak isteseniz, böyle ne olacak nereye varacak diye konuşsanız mı ki :44: çünkü gerçekten çok fazla oldu... size yazık yani.. hayır sonu belli barışacaksınız Allahın izniyle... ee ne diye şu günlerde siz acı çekiyorsunuz...
yani ne bileyim eğer gerçekten ayrılsaydınız şimdi oturup ağlıyor olur bir yandan da unutmaya bakardınız ama böyle ne ayrı ne birlikte olup oturup ağlamak çok daha can sıkıcı...
bilmiyorum iş başınıza düşecek gibi duruyor... :44:

sen yanlış yapmıyorsun arkadaşım gerçekten... sadece işte bazı erkekler ki bu uzun ilişkilerde daha çok oluyor rahata alışıyorlar...
nasılsa benim gözüyle bakıyorlar..
şimdi kendisi de nasıl özlüyordur kim bilir ama oturup sizin gibi ağlamıyordur sanmıyorum :50:

nasılsa biliyor ki siz ayrılmazsınız....

kadınız işte, duygusalız ve dayanamıyoruz... zaten varsın olar kadar katı olmayalım :34:

içime sular serptin heupss çokkkk teşekkürler öncelikle. Ailelerin onayı bencede çok iyidir, çok memnun ve çok mutluyum zaten busebepten. Harika insanlar hepsi . İyiki tanımışım.

Benimde içimden geçiyor, konuşmak istiyorum, arasam açarmı ki ısrarla bayaaa bir aramam lazm, inadı tuttu çünkü beyimizin..
Elbetteki barışacağız, aksi ihtimali düşünmüyorum ben düşünsem bu kdr rahat iyi olmazdım çıldırırdımmm, gerçi şimdide çıldırıyorumda o zaman kendimi düşünemiyorum, bunca yıl saçma sapan yere ayrıl !! Oldu canım başkaaaaaaa..

evett özlüyordur benim canımın içi ama naapiimm elimden birşey gelmiyooorrrrr :(:((((( yensin artık şu gururunuda mutlu olalım yaaa.

Benm burcumda balık, inanılmaz duygusal biriyim zaten :( off arayasım var, sabrediyim de biraz daha

Yazmamisin renadevu dan sonra ?? Neler oldu ?

randevu ayın 22sinde daha, ama zaten barıştık, bir problem oldu dayanamadım aradım , konuştuk oda gayet ılımlı davrandı, varolsun.
Sordum herşeyin sebebini, neden böyle yaptığını beni üzdüğünü, ben daha çok üzülüyorum ama biliyorsun beni bu güne kadar hep böyleydim dedi, inşallah oda anlamıştır biraz çok konuştuk çünkü..

Umarım olmaz böyle bir problem artık, bu ilişkiler zor bulunuyor bu devirde.

Ben herşey için teşekkür ederim sizlere yorumlarınızla yardım ettiniz bana, çok sağolun.

neeeee, barıştınız mııı???

çoook sevindim :46:
bir daha böyle bir sorun yaşamayın inşallah...

Allahım nazarlardan korusun sizi :nazar: tüüü tüüü tüü maşallah...

neeeee, barıştınız mııı???

çoook sevindim :46:
bir daha böyle bir sorun yaşamayın inşallah...

Allahım nazarlardan korusun sizi :nazar: tüüü tüüü tüü maşallah...

:))) eveeett barıştıkkkkkk :46::46:

İnşallah yaşamayız, boşyere üzülüyoruz. Amiiin canım çokkk teşekkür ederimm..

:))) eveeett barıştıkkkkkk :46::46:

İnşallah yaşamayız, boşyere üzülüyoruz. Amiiin canım çokkk teşekkür ederimm..

doğru söylüyorsun arkadaşım, boş yere üzülüyoruz..
son olmayacaktır kavgalar ama inşallah bu kadar uzun süreli küslükler olmaz diyelim... :nazar:

Merhabalar,

Ben,beni eleştirebilecek birilerini arıorum, bana gerçekleri gösterebilecek,. Artık gerçekleri çok merak ediorum. Hata sende derseniz eğer kendimi değiştirmeye hazırım çünkü bn artık mutlu olmak istiorum.

3.5 yılımız geçti birlikte iyisiyle kötüsüyle. Sonuçta herşeyi atlattık ve bugünlere geldik. Çok şeyler atlattık.
Şuan da mutlluluğumuza sevgimize diyecek yok, ama şu tartışmalar olmazsa olmaz elbetteki ilişkilerde, olmasa çok daha güzel olurdu ama oluor işte.

Ayrılık aklımın ucundan geçmior geçemez baştan söyleyeyim, çünkü beni çok sevdiğini biliorum ve bende onu çok seviorum, mutlu olamasakta bazen, mutluyken ki huzurum ömrümde hep aradığım, ailemde bile bulamadığım bir huzur. Kaybedemem.

Sorun ; ufak yada büyük kavgalarımız oluor ara ara, haftada 1-2 gibi sıklıkta. Ama her zaman alttan ben alıorum dayanamadığım için. İkimizde kırıoruz birbirimizi tartışma sırasında, ama telafi etmesi gereken ilk adımı atması gereken ve atan her zaman benim nedense. Artık rahatsızım bu durumdan hemde çok rahatsızım kendisini de çok uyardım.

Nasılsa ben alttan alacağım diye kendisi resti çekior her seferinde, ben alttan alıorum, ama sölüorum, bak sabrımın sonuna geldiğim zaman kaybedersin beni, kaybetmek istemiorsan resti çekip durma dedim hemde çok sefer dedim.

Sabrımın sonundayım, bende duygularımın değerli olmasını, tartışmalarda onun alttan almasını, kırıcı olmamamızı, alttan alıp konuyu telafi etmesini istiorum, ben ne yapıorsam aynılarını yapsın istiorum.

Mesela sinirliyken açmaz telefonu ben ısrarla arıorum açıor ve konuştuğumuzda alttan alıorum ve gönlünü alıorum ben, ama ben açmasam onun telefonunu o tekrar asla aramaz ve aklına hemen başka şeyler getirir. Sonuç olarak aramaz, benim aramamı bekler.

Söylemem gereken birşey daha var, o çok gururlu, inanıllmaz abartılı bir gurur var, sadece bana değil arkadaşlarına annesine babasına bile bunu yapıor, bir arkadaşı 1 kez açmasın telefonunu bir daha o arasada açmaz gibi daha çok örnek var. Bna yaptıklarınıda guururdan sayıyor. ama artık ben istemiorumum bu tavırları , uyardım çok uyardım. Ben yıpranıorum dedim, sabrım tükenior dedim anlatamadım.

Dün hiçbir problem yoktu, telefonu kapandı 10 dk sordum bende, evde oluodun bu saatte neden kapalıydı die, normalce sordum. Direk tavır almaya başladı , ben nasıl bu saatte evde oluorum dedi ( ben işten geldiğinde 9da evde oluor die hatırlıodum, 9:10daymış) ben öle hatırlıorum dedim, kesti bütün kelimelerimizi, bu saatte hiç olmadım telefon kapanırken yoldayım die msj attım bakmadın mı saatine filan die tersledi beni. Konu uzadı gitti, bende aradım, iyice tartıştık, artık alttan alamıorum, almak istemiorum, birazda o yapsın her zaman ben olmuor yani biyere kadar birşey sordum ceevap verdi, düzgün cevap ver dedim, işine geliorsa dedi !!! bağırdım kapattım telefnu yüzüne, demek öyle demek işine geliorsa, bende artık böyleyim alttan almıorum, sana sabrımın tükendiğini sölemiştim, seninde işine geliorsa dedim, dünden beeri ne br ses ne seda, arayasım gelior ama artık o arasın !!!!!

Tutuyorum kendimi , ama doğru mu yapıorum bilmiyorum, her zaman ben alttan almamalıyım değil mi ??

:5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5:

kesinlikle aramamalısın bundan sonra.ararsa o arasın..

Back
X