Ne sorunlu insanlar olduk :(

Ne acı dimi genelde öle kadının getirdiği paraya meyil eden erkek. Bence konu sahibi bi yerde sevinmeli. Burda kaç yazı okudum öle eşim çalış die ısrar edio ben esekmiyim çalışıyorum dien eerkekler bence bu daha acı.

çok şükür nazar değmesin ben nişanlımdan çok memnunum bu konuda zaten beni sahiplenmesi güzel..sadece biraz halden anlamalı neyse..bulucaz bi çözüm başka şekilde olmayacak çünkü

ihtiyacın var çalışmaya ancak sanada yazık. çalışma saatlerin gerçekten çok ağırmış.

kardeşlerin okuyorlarmış. ünvdelerse parttime işe girebilirler... bir katkıları olur eve.

babanın sağlık durumu iyiyse kendine göre iş bulabilir belki. tabi mesleğine bağlı

eğer onlarda bir katkıda bulunabilirlerse sende daha uygun bir işe girebilirsin...

evlendikten sonrası için nişanlını ikna et, zor olmayan işte çalışabil... önceden çalışmıyormuydunda seni istedi...

Son düzenleme:
Benım 2007den beri nişanlım hayatımda.1,5 sendeir nişanlıyız..bende 1senedir çalışıyorum..malesef işe girdiğim günden beri nişanlımla hep kavgalıyız.15 gün öncede nikahımız oldu.lojman falan için erken yaptık nikahı...dedim belki birşeyler oturur ama hiçibir zaman oturmadı aksine hep kavga kıyamet.nişanlım aşırı derecede karşı çalışmama.benim çalışma şartlarımda ağır..sabah 10 akşam 10..e tabi onu bırakın kendimle bile ilgilenemiyorum..o da bu durumdan nefret ediyor.beni anla dediğimde iş yüzünden sana hiçbir konuda hak vermem diyor...bugunde tartıştık ve karşılıklı ama çoğunlukla ben ağır konuştum..kafam çok karışık..işten çıkamıyorum çok ihtiyacım var...ne yapsam bilemiyroum...çok çaresiz kaldım.nasıl aradaki saygıyı koruyabiliriz benim üzerime nasıl görev düşüyor..

çalışmanı istemiyorsa ihtiyaçlarını karşılasın madem. sonrada laf eder şunu ben aldım bunu ben yaptım diye. bence sakın işini bırakma

ihtiyacın var çalışmaya ancak sanada yazık. çalışma saatlerin gerçekten çok ağırmış.

Kardeşlerin okuyorlarmış. ünvdelerse parttime işe girebilirler... Bir katkıları olur eve.

Babanın sağlık durumu iyiyse kendine göre iş bulabilir belki. Tabi mesleğine bağlı

eğer onlarda bir katkıda bulunabilirlerse sende daha uygun bir işe girebilirsin...

Evlendikten sonrası için nişanlını ikna et, zor olmayan işte çalışabil... önceden çalışmıyormuydunda seni istedi...

canım cok zor evet kardeşlerimde bakıyolarda dersleri ağır en küçüğümde çaılşmıyo babam kalp krızı geçirdi kalbi hasarlı diye biz çalıştırmıyoruz onun sağlığı herşeyden önemli..ee bi ben kalıyorum işte..

çalışmanı istemiyorsa ihtiyaçlarını karşılasın madem. Sonrada laf eder şunu ben aldım bunu ben yaptım diye. Bence sakın işini bırakma

işimi bırakmıcam yok ama nişanlıma dedğini demiştim tamam dedi karşılarım dedi saece bekle hazıranı dedi.ee bana şimdi lazım düğünden önce:( ama şimdiye kadar bana ladığı hiçbişeyi başıma kakmadı yapmasında allah korusun ne yaparım bilemiyorum:(

Benım 2007den beri nişanlım hayatımda.1,5 sendeir nişanlıyız..bende 1senedir çalışıyorum..malesef işe girdiğim günden beri nişanlımla hep kavgalıyız.15 gün öncede nikahımız oldu.lojman falan için erken yaptık nikahı...dedim belki birşeyler oturur ama hiçibir zaman oturmadı aksine hep kavga kıyamet.nişanlım aşırı derecede karşı çalışmama.benim çalışma şartlarımda ağır..sabah 10 akşam 10..e tabi onu bırakın kendimle bile ilgilenemiyorum..o da bu durumdan nefret ediyor.beni anla dediğimde iş yüzünden sana hiçbir konuda hak vermem diyor...bugunde tartıştık ve karşılıklı ama çoğunlukla ben ağır konuştum..kafam çok karışık..işten çıkamıyorum çok ihtiyacım var...ne yapsam bilemiyroum...çok çaresiz kaldım.nasıl aradaki saygıyı koruyabiliriz benim üzerime nasıl görev düşüyor..

işten cıkaracak yarın öbür gün ufak bir tartışmada önüne sürecek bunları sakın işten cıkma derim ben ,şartların agırsa baska bir iş bakabılırsın

sen herşey bir yana ailen için çalişmak zorundaymişsin evin geçimi bir nevi senin eline bakiyor nişanlin durumunu anlamali sana destek olmali.evlendikten sonra bu konuyu ayrica konuşabilirsiniz ama şimdi buna mecbur olduğunu burda anlattiğin gibi nişanlinada anlat canim:31:

Canım durumun zor insan bide evinden ailesinden ayrılık psikolojisine girdiği zaman onların üzerine iyice düşüo sahiplenio. Bence nişanlın seni anlıyodur ama en güzel zaman dilimlerinden birindesiniz ve zor şartlarda çalıştıgın için tel görüşmeleriniz bile büyük ihtimal sınırlı oluyodur.
Bide sevdiğinin öyle çalışması da ağır gelince bunu dile getirmekten kendini alıkoyamıyodur. Bende doğrudüzgün çeyiz götüremedim hepsini kendisi yaptı evliyiz yeri geldi büyük kavgalarımız oldu bikere bile de ağzına almadı. Bunu birazda ben sağladığıma inanıyorum hiç çeyiz yapmadım die kendimi eksik görmedim ve öle hissettirmedim. Beni istiyosa elimden gelen bu ne yapayım keske olsaydı da yapsaydım destek çıksaydım ama yoktu .... Dile de getirmez inş. karakterli bi insandır da zaten

Bence sen sakin ol aşırı ve kırıcı tepki verme yumusakça her seferinde zorunlulugunu anlat hiç bişey olmaz sabırlı ol canım. Hem lezzetli hemde zor zamanlardır.

Bide sunu eklemeden gecemicem. Ne olur kızlar ya cevremde çok görüyorum ailesini kendini çeyiz için zorlayan insanları çok üzülüyorum. Desinler ki şöyle yapmış böyle yapmışlar die. İnsanlara en güzel çeyizi göster en güzel düğünü yap yine memnun olmazlar o yüzden kasmaya gerek yok.
Konu sahibini ve sizleri tenzih ederim sadece gözlemimi paylaşmak istedim. konuyla da alakalı deil ama.(

Bide sunu eklemeden gecemicem. Ne olur kızlar ya cevremde çok görüyorum ailesini kendini çeyiz için zorlayan insanları çok üzülüyorum. Desinler ki şöyle yapmış böyle yapmışlar die. İnsanlara en güzel çeyizi göster en güzel düğünü yap yine memnun olmazlar o yüzden kasmaya gerek yok.
Konu sahibini ve sizleri tenzih ederim sadece gözlemimi paylaşmak istedim. konuyla da alakalı deil ama.(

güzel düşüncelerin için teşekkür ederim bende asla başıma kakıp beni üzeceğini sanmıyorum ama işte ailem için çoğunlukla bu işteyim ve insan bazen etrafında bazı insanlar tarafından destek görmek kamçılanmak istiyor..ailemi hiçbir zaman zorlamadım bende bana sunu bunu yapacaksınız diye diyememde zaten..çok şükür onlarda 3 almadılar 1 aldılar ama eksiğimi bırakmamaya çalışıyorlar.

şimdilerde nasılsınız canım?

pek iyi sayılmaz..psikologa gitmiştim depresyon +obsesiflik dedi terapılere başlıyoruz haftaya.bunu duyunca bana değişti alttan alır oldu herşeyi kırmamaya çalıştı beni.dün izinliydim.dedim zabıt katipliğine başvurim kalktım alım az şansımın oldugu bıyere basvuruya gittim sabahın köründe bi ilçeye gittim ölüyorum yorgunluktan tabi..eve geldım oda okulla geziye gitmişti bende oturdum akşama kadar klavye çalıstım ama pert oldum artık sonra akşama dogru gelmiş okula bana benlede ilgilen diye tutturdu bende klavye çalısıyorum deyince kıyamet koptu.demediği laf kalmadı ben onu köpek yerine katıp ılgılenırım deyıp kandırıyormusum yalan söyluyormuşum..eğer çalışırsan sana kocalık hakkımı helal etmem dedi.bende dedimki sen bile ben,im iyi biyere gelmemi istemiyorsan bana bu işten hayır gelmez girmiyorum sınava dedim dahada devam etti laflarına saydırıp durdu tamam dedim..bütün sözlerine tamam..hala kavgalıyız,çok mutsuzum..

sen herşey bir yana ailen için çalişmak zorundaymişsin evin geçimi bir nevi senin eline bakiyor nişanlin durumunu anlamali sana destek olmali.evlendikten sonra bu konuyu ayrica konuşabilirsiniz ama şimdi buna mecbur olduğunu burda anlattiğin gibi nişanlinada anlat canim:31:

çook kez anlattım fakat anlamamkta ısrarlı malesef

Back
X