- Emoji Skoru
- 43
- Puanlar
- 8
- Konu Sahibi TanricaHeraa
-
Tabi zor söylemek ama zamanla alışacaklar,üzülmeMerhaba herkese kafamda binbir tilki dolanıyor ne yapmam gerekiyor bana yardım edinyaklaşık 2 senedir babaannemler ile yaşıyorum onların olduğu şehirde dershaneye gidip sınavlara hazırlandım ama şimdi sınav bittiği için ailemin yanına dönmek istiyorum. Gelin görün ki dedem ve babaanneme bunu nasıl söyleyeceğimi bilmiyorummm☹ onların buna karşı çıkacağına çok eminim yaşlı olduduklari için kıyamıyorum ben de ama bir şekilde hayata bir yerden tutunmam için gitmem gerek ve ailemi çok özledim ☹ gideceğimi nasil söyleyebilirim lütfen yardım edin ☹
Benim fikrime gore %90 konu komşu ne der baskısıOnlara cok uzuluyorum yaslilar ama sizinde bir hayatiniz var. Alismalari lazim malesef hayatin kanunu bu. O degilde gecen gun bir huzur evi bakim evi gordum denizin dibinde ormanin onunde. Sakin yanlis anlamayin ama merak ettm yaslilar o tarz bakim evlerinde daha huzur bulmazlarmi acaba. Ben bizimkielre dedim yaslaninca bana kimse bakmakla ugrasmasin boyle bir yere verin huzur bulayim. Vallahi ya baktm soyle uzaktan tam kafa dinlemelikmeraktan soriyorum niye kimse oralara verilmek istemiyo acaba
Ama ama şimdi oldu mu bu...Benim merak ettiğim: sınav nasıl geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?