Ne söylemem gerekiyor?

zezella

ay bak tahsin geliyorlar soldan soldan.
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
2.905
7.948
herkese iyi günler..

birkaç gündür bir forum sitesinde biriyle yazışıyorum. ama üniversite ve eğitim hakkında. mesafeli konuşuyorum zaten. neyse çocuk biraz sıcakkanlı falan. ben bunun bazı mesajlarını gördüm sitede. en son nisan 2014'te "2,5 yıllık çok güzel bir ilişkim, çok güzel bir sevgilim var." falan yazmış.

neyse ben bunu görmeden önce bir şey sormuştum üni ile ilgili. o da uzunn bir cevap yazmış. ben bunu görünce (bazı kızlar bu tip sadece eğitim ile ilgili yazışmalardan bile rahatsız olabiliyor.) bir sorun çıkmasın diye "anladım, sağolun." yazıp konuyu kapattım. o da önemli değil yazmış.

bugün de "niye birden konuşmayı kestin, merak ettim?"yazmış. ben de "senin eski mesajlarına baktım, sevgilin var sanırım, o yüzden kestim" yazamam. çünkü merak edip araştırdığımı bilsin istemiyorum. ilişkisi hala sürüyor mu, onu da bilmiyorum. nasıl bir cevap vereyim? kendimi zor duruma düşürmeden?

üniversite ve eğitim hakkında konuşuyoruz diyosunuz. flörtleşme falan olmamış.etkilenmenizi gerektiricek bişiyde olmamış öyleyse. Çok abartılıcak bir durum yok öyleyse. sadece soru sorup cevaplaştığınız biri. ters birşey yapmıyosunuz sevgilisi olsada. ama siz birşey hissediyosanız sevgilim var desede yok desede güvenmeyin. internet ortamı sonuçta

arastirdigini anlamasindan ziyade, sevgilisi var diye konusmayi kesmen ne alaka yani? adam demez mi, biz zaten arkadasca konusuyoduk senle?
doğru ama çocuk biraz muhabbete hevesli. sonra konuşmanın ilerlemesinden korkuyorum. artı arkadaşça konuşmaları bile kıskanan kızlar var malum. daha önce başıma geldi. kendimi öyle bir duruma sokmak istemiyorum. o_Osevgilisi çok kıskanç olabilir.

üniversite ve eğitim hakkında konuşuyoruz diyosunuz. flörtleşme falan olmamış.etkilenmenizi gerektiricek bişiyde olmamış öyleyse. Çok abartılıcak bir durum yok öyleyse. sadece soru sorup cevaplaştığınız biri. ters birşey yapmıyosunuz sevgilisi olsada. ama siz birşey hissediyosanız sevgilim var desede yok desede güvenmeyin. internet ortamı sonuçta
doğru, güvenmemek lazım. ama çocuk biraz sohbete hevesli biri. konuşmanın ilerlemesini istemiyorum bu yüzden. sevgilisi var bir de. kız çok kıskanç olabilir. sonra yanlış anlaşılmalar olabiliyor. daha önce başıma geldi:KK62:

doğru ama çocuk biraz muhabbete hevesli. sonra konuşmanın ilerlemesinden korkuyorum. artı arkadaşça konuşmaları bile kıskanan kızlar var malum. daha önce başıma geldi. kendimi öyle bir duruma sokmak istemiyorum. o_Osevgilisi çok kıskanç olabilir.
iyi de sen bunu one surersen cok fena bozabilir seni..
'gerekli bilgileri almistim, rahatsiz etmek istemedim' de o zaman..
cocuga karsi bi hissin varsa da, hic cevap bile verme bence..

doğru, güvenmemek lazım. ama çocuk biraz sohbete hevesli biri. konuşmanın ilerlemesini istemiyorum bu yüzden. sevgilisi var bir de. kız çok kıskanç olabilir. sonra yanlış anlaşılmalar olabiliyor. daha önce başıma geldi:KK62:

sevgiliisi varsa ve onun yerine sizinle sohbet ediyor size zaman ayırıyosa bırakın konuşmayı. o yüzden sevgilisi olup olmadığını öğrenmeniz lazım sizin amacınız arkadaşlık olsada. reelde okul ortamında falan tanışsanız tamam normal arkadaşlık yapmanız sevgilisi olsada ama hiç mi arkadaşı yokmuşta sizinle arkadaşlık yapıcak üstelik sevgilisi varken. Bu şekilde söyleyin sevgilin var ben yanlış anlaşılmalar olsun istemiyorum dersin.. onu araştırdığını anlasın isterse . sen mesafeliyim diyosun sonuçta.

soru sormakla kendini zor duruma düşürmezsin peki seni nasıl anlamasını istiyorsun? önce kendini ortaya koy

öyle bir şey deme zaten araştırmaktan ziyade çocukca gibi gelir ona. sohbet etmek için sevgili olmak gerekmez. İnsanlar arkadaşca sohbet edebilir.

X