Ne söyleyeceğimi,bilmiyorum.Lütfen yardım! :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi unlucy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
U

unlucy

Ziyaretçi
öncelikler herkese meraba. benim sorunum şu.bibuçuk yıldır bi erkek arkadaşım var.başlarda herşey çok güzeldi tartışmalarımız çok az oluyodu ve beş on dakkadan uzun sürmüyodu.şimdi en basit şey için günlerce kavga ediyoruz.tartişma olmasın diye haklı olduğumda bile alttan aldım.çok kıskanç ama benim için sorun değil.sorun şuki benle ilgilenmiyo.yanyanayken vaktinin hepsini bilgisayar oynayarak geçiriyo ilgisizsin dediğimde ise beni haksız buluyo ben seni sevmiyomuyum hiçmi ilgi göstermiyorum seni çok kıskanıyorum ya buda ilgi falan dio benim söylediklerimden kendince anlamlar çıkarıyo.arkadaşları bile haksızsın dediği halde hala haklı olduğunu savunuyo.ben ne söylemeliyim nasıl davranmalıyım bilemedim nolur yardım edin.

canım biraraya geldiğinizde seni bırakıp oyun oynuyorsa ben pek bişey beklemem bu insandan şahsen
başta nasılsa öylede gider
kıskanmak ilgilenmek değildir
birşeyler paylaşmak değildir
arkadaşınızın bunu ayırt etmesi gerekiyor bikere

ya aslında seviyo ama göstermiyo söylediğim zamanda sinirleniyo haksızsın diyo anlatamıyorum ona nasıl anlatabilirim?

sadece kıskanmak sevgi degildir bence ohh ne güzel ben seni kıskanıyorumya!!!
canım bence iyi düşün seni daha fazla üzmesin....

ilişkiler acısıyla tatlısıyla hayatı paylaşmak içindir seninle beraberken sürekli bilgisayar karşısında olmaı hiç hoş değil bana göre saygısızlık ne kadar zamandır birliktesiniz canım??

Niye haklı olduğunuz halde alttan almaya çalışıyorsunuz ki ?
Çok üstüne düşmeyin geri çekin bence kendinizi biraz.
Siz değil sevgiliniz anlayış göstersin,çalışsın çabalasın birazda.
Kıskanmak ilgi göstergesi mi olurmuş hiç..
Fazla şımartıp tepenize çıkarmışsınız sorun bu bence.
Tavrınızı koymalısınız artık.
Tartışma çıkardığı zamanda çekin restinizi görsün.

fazla şımarttım ama hiç farkına varmadımki:(.bende geri çekilmeyi denedim ama ben alttan almadım bu tartışmamızı ve üç gündür hala tartışıyoruz.söylediklerimden bambaşka anlamlar çıkartıyo.çok karışık bi durum bırakmak istemiyorum çok seviyorum oda çok seviyo biliyorum ama böyle işte:S

cnm kıskanmak ilgi gösterdiği anlamına gelmezki...bu onun fikri...bencede kendini yıpratacagın durumların içine hiç girme...

ılgisiz bir erkeğin sevgisi ya azalmıştır hatta her an bittiğini söyleyebilir ya da bir kavga etmişsinizdir trip yapıyordur. ılgilenmiyorsa aynı şeyi yapın sevgisi azalmışsa debelenmeye gerek yok.

Canım üstüne düşme tek tavsiye sana... Seviyor olabilirsin ama inan bana daha önce de başka bir arkadaşa demiştim kaçan kovalanır.. Erkeklerin üstüne çok düşmeyeceksin.. Alttan almayı da bırak sorun varsa medeni bir şekilde sakin dille iyilikle anlatmaya çalış. Baktın bu adam hala aynı o zaman bir sorun var demektir.. Akışına bırak.. Sevgisi azalmışsa ki bu kötü o zaman yapacak pekte birşey yok.
Sen iyi de söylesen kötü anlar.. Çünkü öyle anlamak ister..

yanyanayken oyun oynaması ilginç
sende onla buluştuğunda başka birşeyle ilgilen
üstüne düşme ilgilenme
bak bakalım o senin üstüne düşcek

onuda denedim surat yaptı ve benim yanımda oyun oynuyosun dediğimde sende başka şeyle ilgileniyosun falan diyo ya ben anlatamıyorum derdimi yada anlamak istemiyo offf:(

Yanlış anlama tatlım ama bunun sevgisi azalmış. Ya kendini yeniden sevdirmeyi başaracaksın bir şekilde.. Yada daha fazla yıpratmadan hayatına yeni bir sayfa açacaksın.. Eminim değerini bilen biri çıkar karşına...

ya aslında seviyo ama göstermiyo söylediğim zamanda sinirleniyo haksızsın diyo anlatamıyorum ona nasıl anlatabilirim?

sen onun yanında iken bilgisayarla uğraşmak ne demek kafasını kırarım:oklava:

nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir. yasakkelime

onu onun silahı ile vur Çok üzgünüm çoook

onun sana davrandıgı gibi davran :delphin:

sen yanında iken başka şeyle uğraşıyorsa bırak kendi haline uzaklaş onun yanından
a.s.

onuda denedim surat yaptı ve benim yanımda oyun oynuyosun dediğimde sende başka şeyle ilgileniyosun falan diyo ya ben anlatamıyorum derdimi yada anlamak istemiyo offf:(

laftan anlamıyor belli halis muhlis odun :bbo:

hareketten anlamasını sağla şakkıdı

ondan da anlamazsa "sen yoluna ben yoluma " de :delphin:

ondan da anlamazsa seni hak etmediği kesinleşmiş olur

sende kendini boş şeyler ve gereksiz kişiler yüzünden üzmemiş olursun sositososito

Son düzenleme:
güzelim benim erkek arkdaşımda aynı şeyleri yapıyrdu adamın yanına gidiyrdum pc başından kalkmadığı zamanlar oluyrdu hiç umursama valla sende aynı şeyi ona yap bak nasıl düzeliyo bi daha yapmıyo hoş huylu huyundan vazgeçmiyo bunuda unutma derim

Back
X