Ne söyleyeceğimi bilmiyorum

Satıcı olmaya niyetiniz varsa bilgi haber iletişime açık olmalısınız. Ne yaşadığımı bilmeden demişsiniz bunu nasıl bilebilirim? Bunları yapıcı eleştiri olarak kabul edin, size kastım yok.
Sakin olun şuan satış yapmıyorum konu açtım ve sonra görsemde yazamadım baş ağrısından daha doğrusu anksiyete panik atak krizinden belki yaşadıysanız ancak anlarsınjz o anlarda yaşanılanları yoksa iletişime kapalı değilim gayette her soruya uzun uzun yazarım karşımdakini dinlerim tanımasam bile ama şimdi kendimi biraz iyi hissedince geldim ve cevap vereceğim hepsi bu aslında

Yok artık her şeyin en pahalısını isteyin pahalı aldıkça daha kıymetli olursunuz diyen ablalar haklı mıymış

Gerçek fikirlerini söylemiş. Siz ya akıllı olur sinyali alır yolunuza bakarsınız ya da ileride daha kötülerini işiteceğinizi kabul edip evlenirsiniz. Bizim kızlar genelde ikincisini yapıp hayatlarını mahvetmeyi tercih ederler. Baktım hesabınıza ağladı özür diledi diye affetmişsiniz. Ben hep diyorum burada sorun erkeklerde değil kadınlarda. Siz kendinizi neye layık görürseniz öyle muamele edilirsiniz. Söz ya da eşya her şeyde bu böyledir.

Son düzenleme:

Onunla evlense pisman olucak. Kesin.

Nişanlımla bu konuyu konuştuk özür diledi ablasıyla alakalı bir durum vardı ona canını sıkmış ve bana patladı
yani toksik ailesi ne zaman canını sıksa, ne zaman ortayı bulamasa hep içinde tuttugu kırıcı laflari soyleyip sizi incitmek isteyecek.
nişanlilik insanlari tanima evresidir. 4 yil sevgililikte ne var aşkım canim, a kafeye mi gidelim b kafeye mi, sana kek yaptim, sana hediye aldim mucuk mucuk
asıl insanin kişiliği aileler böyle isin icine girince, masrafli bir dönemde ekonomisi zorken, her kafadan bir ses cikan stresli dönemde belli olur.
çoğu kadın tam bu zamanda anlar nişanlısının tırt oldugunu ama o kadar yol gelmisken, yedi duvele duyurup bunca masraf emek yapmışken geri adim atamaz.
sonrasi görür gününü.
bkz bdv
neredeyse her konuyu deşsen Nişanlilik sürecinde adamin belli ettigi, kadinin görmek istemeyip "evlilik stresinden" dedigini görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…