Ne tarafa acaba bayram kargasasi. Bana yardimci olun hanimlar

Fulyacennet16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
772
490
Merhaba hanimlar.

Onumuz bayram ben ailemden uzak bir sehirdeyim. Esimun ailesi de bir o kadar uzak.

9 aylik evliyiz. Ilk zamanlar cok sorun yasadik evlilige alisma evresinde. Cok sukur simdi cok iyiyiz.

Ilk bayram erkek tarafi diye kurban bayraminda esimin ailesinde gecirmistik. Simdi ramazan. Suan da maddi durumlar da iyi degil. Edimle konustuk. Annem erkek kardesimle kaliyor baba yok bende. Gecen kurban bensizdiler bense her kurban garip kalmalarini istemiyorum bu yil kurbani annemde gecirmek 3.4 gunu kv gideriz dedim. Ama ramazan bayrami sorun uzak mesafe inanin ters yerdeler bir bati biri dogu biz uzagiz. Git gel mahvolucaz para da yok esim dediki sen ailene git bende benimkilere durumu anlatiriz kurbanda da 1.2 gunu annenlerde 3.4 gunu bizimkilere gider oradan tatil yapariz dedi sag olsun. Ama kurban bayrami eylul sonu tatil olmaz ki. O ayri ben ayri ayip olmaz mi offfff laf soz ederler mi kirilirlar mi. Hic anlamam ki ben bu islerden. Esim ailesini gitti gordu onlar geldiler gitttiler hep ama ben iznim olmayinca hic gidemedim. Annem rahatsiz olunca bana hic gelemedi. Cok gitmek istiyorum anneme uzun kalmak istiyorum.

Bana akil verin kizlar ben ne yapatim bu cikmazdan nasil cikayim.

Merhaba hanimlar.

Onumuz bayram ben ailemden uzak bir sehirdeyim. Esimun ailesi de bir o kadar uzak.

9 aylik evliyiz. Ilk zamanlar cok sorun yasadik evlilige alisma evresinde. Cok sukur simdi cok iyiyiz.

Ilk bayram erkek tarafi diye kurban bayraminda esimin ailesinde gecirmistik. Simdi ramazan. Suan da maddi durumlar da iyi degil. Edimle konustuk. Annem erkek kardesimle kaliyor baba yok bende. Gecen kurban bensizdiler bense her kurban garip kalmalarini istemiyorum bu yil kurbani annemde gecirmek 3.4 gunu kv gideriz dedim. Ama ramazan bayrami sorun uzak mesafe inanin ters yerdeler bir bati biri dogu biz uzagiz. Git gel mahvolucaz para da yok esim dediki sen ailene git bende benimkilere durumu anlatiriz kurbanda da 1.2 gunu annenlerde 3.4 gunu bizimkilere gider oradan tatil yapariz dedi sag olsun. Ama kurban bayrami eylul sonu tatil olmaz ki. O ayri ben ayri ayip olmaz mi offfff laf soz ederler mi kirilirlar mi. Hic anlamam ki ben bu islerden. Esim ailesini gitti gordu onlar geldiler gitttiler hep ama ben iznim olmayinca hic gidemedim. Annem rahatsiz olunca bana hic gelemedi. Cok gitmek istiyorum anneme uzun kalmak istiyorum.

biz eşimle hep ayrı takılıyoruz bayramlarda.
bence kötü bir fikir değil.
o ailesine gitsin sen ailene git.
ikiniz de diğer tarafı arar durumu izah edersiniz.

evlendikten sonra eşimi bırakıp gitmiyim diye hiçbir bayramda ailemin yanına gitmedim halbuki memurum 9 günlük nice tatiller oldu, eşim polis her an görev yazmaları ihtimali olduğu için gelemezdi o, o gelemez diye ben gitmedim falan, sonra babamı kaybettim, şimdi evde mal mal geçirdiğim o günlere acıyorum git anneni kardeşini gör

evlendikten sonra eşimi bırakıp gitmiyim diye hiçbir bayramda ailemin yanına gitmedim halbuki memurum 9 günlük nice tatiller oldu, eşim polis her an görev yazmaları ihtimali olduğu için gelemezdi o, o gelemez diye ben gitmedim falan, sonra babamı kaybettim, şimdi evde mal mal geçirdiğim o günlere acıyorum git anneni kardeşini gör
ya bizde de aynı dert, bayrama izin yazdırdı ama alamayabilirim diyor, tatile gidelim dedik rezervasyon yaptıramıyoruz. geçen yıl çok özenerek beraber gittik bayrama ailesinin yanına, kobani olayları oldu geri dönmek zorunda kaldı. o yüzden bende gidebildiğim zaman yalnız gitmeyi tercih ediyorum. her bayram yalnız o da zor ama ailenin yanında oluyosun en azından

Bizimkilerde ayrı geçirir bayramı herkes kendi ailesinde.23 yaşında insanım bizde her bayram aynı. Bayramın birinci günü babamın ailesine gidilir sabahtan. 1. günü akşama doğru şehir değiştirilir ve annemin ailesine annemle ben ikimiz tek gideriz.Bayram bittiğinde geri döneriz.Babamla erkek kardeşimse babamın tarafıyla takılır.Bu kadar basit :))

İki aileylede aynı şehirdeyiz. Benim ısrarlarım sonucunda sırayla gider olduk. Bayramın ilk günü kahvaltıya bir bayram onlara bir bayram benim aileme gideriz. Eşime ve ailesine kalsa ilk gün kahvaltıya onlara gidilmeli. Beni çocuk esirgemedenmi aldınız benimde yolumu bekleyenler var herhalde. Babam yok annem yanlız zaten. Allahtan eşim hoşuna gitmesede kabul ediyor. Tartışmıyor

Bayramin tadı hep beraber olmakta gecer. Esimden ayri bir bayram dusunemiyorum ben. Nereye gidersek beraber gideriz gidemezsek de gidemeyiz arar durumu anlatiriz..
Allahim eksikligini gostermesin...

Merhaba hanimlar.

Eşinin dediği gayet mantıklı, bence kimsenin lafını sözünü takma, laf söz konuşmak isteyene çok .

Esim gelse kendi ailesini goremiycek ben gitsem ben ailemi goremem. Altimizda aranamiz olsaydi sorun olmazdi bu kadar araba yok biri bati biri dogu da bayramda otobus ucak vs hep sorun. Yapacak bir sey yok bu bayram ayri takilicaz aertik.

Ailemi de gormedim. Uzun oldu kim ne derse desin gidicem ailemin yanina tabi

X