Ne tarafa yıkılayım,ağlamak istiyorum hem de çok .Hiçbir şeye umudum yok.

Hayallerdeyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2021
1.537
616
73
34
Kızlar biliyorsunuz beni .Boşanma aşamasındayım.Çok şükür mesleğim var , işime gidip geliyorum. İş sürecinde bastırıyorum duygularımı .Gülüyorum, eğleniyorum kimseye belli etmiyorum .Geceleri artık aşırı diş gıcırdatmaya başladım. O kadar umutsuzum ki yani 27 yaşındayım ama hayat benim için bitmiş gibi. Kendimi de hiç begenmez oldum .Dış görünüşümle uğraşıyorum ama önceki sene saçlarım yandı işlem yapmamam lazım mesela yapıyorum Belim kalınlaştı vs Yani eskisi gibi güzel de hissetmiyorum .Psikolojik destek almak istiyorum , eş kişisi bunu lehime sunar zaten psikolojik sorunlar yaşıyordu demesin diye biraz erteledim bilmiyorum.Annem sürekli teselli ediyor vs .Artık tekrar insanlara inanmak , güvenmek sevmek sanki imkansız.Artik hiçbir şey kendim için yapamayacakmış gibi hissediyorum .Ailem iyi ama aile evi de sorunlu babam bipolar hastası .İnanın çok doluyum çok yansıtamıyorum . Benim gibi olanlar dertleşelim mi ?

Boşanma sürecinden geçmiyorum ama tabi ki hepimiz dönem dönem sizin gibi hissediyoruz. Çıkmazda kalıyoruz. Hayattan keyif almıyoruz. Kendimizi begenmiyoruz. Yaşadığınız çok zor. Ancak bu bir süreç ve geçecek.
Psikolojik destek konusunda özel bir klinikte kayıt dışı yardım alabilirsiniz. Kimseye söylemez, ödemeyi nakit yapar ve klinige durumun özel olması gerektiginden bahsederseniz sorun olmayacaktır.

Kızlar biliyorsunuz beni .Boşanma aşamasındayım.Çok şükür mesleğim var , işime gidip geliyorum. İş sürecinde bastırıyorum duygularımı .Gülüyorum, eğleniyorum kimseye belli etmiyorum .Geceleri artık aşırı diş gıcırdatmaya başladım. O kadar umutsuzum ki yani 27 yaşındayım ama hayat benim için bitmiş gibi. Kendimi de hiç begenmez oldum .Dış görünüşümle uğraşıyorum ama önceki sene saçlarım yandı işlem yapmamam lazım mesela yapıyorum Belim kalınlaştı vs Yani eskisi gibi güzel de hissetmiyorum .Psikolojik destek almak istiyorum , eş kişisi bunu lehime sunar zaten psikolojik sorunlar yaşıyordu demesin diye biraz erteledim bilmiyorum.Annem sürekli teselli ediyor vs .Artık tekrar insanlara inanmak , güvenmek sevmek sanki imkansız.Artik hiçbir şey kendim için yapamayacakmış gibi hissediyorum .Ailem iyi ama aile evi de sorunlu babam bipolar hastası .İnanın çok doluyum çok yansıtamıyorum . Benim gibi olanlar dertleşelim mi ?
Umarım bir an önce boşanıp psikolojik destek alabilirsiniz.
İşiniz var, para derdiniz olmaması güzel. 27 yaşındasınız daha. Spora yazılın emin olun daha güzel ve rahatlamış hissedersiniz, kafanız da dağılır.
işlem yapmamaya çalışın saçınıza, yanmış saçla uğraşmak çok zor🤧

Bir yerlerde yarım kalmış seni anlayip seninle tamamlanmak isteyen birilerinin olduğunu bilmelisin.Kendini bırakma daha çok gencsin hayatın neler getireceğini bilemezsin.Kendini kapatma lütfen

Psikiyatrist değil ama psikologa gidebilirsin. Doktor olmadığı için karşına bir delil olarakta geleceğini sanmıyorum. Nlp, yoga, nefes koçu vs envai çeşit uzman var kendini iyi hissetmeni sağlayacak.
Benim başımdan bir boşanma geçti. Üstelik 15 sene evli kalmıştık. İlk başlar zor geçti ama ölmedim sonuçta.
Bizim bir akrabanın kızı boşandı. O toparlayamadı. Dağıttı.
Seçim senin. Ya geçmişinden ders alır önüne bakarsın ya da geçmişinde debelenir, orda kalırsın.

Psikiyatrist değil ama psikologa gidebilirsin. Doktor olmadığı için karşına bir delil olarakta geleceğini sanmıyorum. Nlp, yoga, nefes koçu vs envai çeşit uzman var kendini iyi hissetmeni sağlayacak.
Benim başımdan bir boşanma geçti. Üstelik 15 sene evli kalmıştık. İlk başlar zor geçti ama ölmedim sonuçta.
Bizim bir akrabanın kızı boşandı. O toparlayamadı. Dağıttı.
Seçim senin. Ya geçmişinden ders alır önüne bakarsın ya da geçmişinde debelenir, orda kalırsın.
Üzüldüm akrabanıza nasıl dağıttı Allah yardım etsin

Benim 1 yıl olmadı çok az kaldı dolmasına.Hiç böyle hayal etmemiştim evliliği hiç düşünmüyorken çıktı karşıma sonra neşemi enerjimi sömürdü o eski gülen ben yoktu evliyken. Mutsuz bir evliydim açıkçası

Hâlâ peşimden ex kaynana kayinbaba gelin misafirin boş bardağını almadı , bize yemek yapmadı.Gelin olduğundan beri yiyip içip gitti demişler ay güleyimmi ağlayım mi bilemedim .Oğluma ev işi yaptırmaya çalışıyormuş oğlum evde hiç bir şey yapamaz diye bağırıyormuş 😂

Hâlâ peşimden ex kaynana kayinbaba gelin misafirin boş bardağını almadı , bize yemek yapmadı.Gelin olduğundan beri yiyip içip gitti demişler ay güleyimmi ağlayım mi bilemedim .Oğluma ev işi yaptırmaya çalışıyormuş oğlum evde hiç bir şey yapamaz diye bağırıyormuş 😂
Ne kötü gelinmişim ya

Perşembe günü resmen boşanıyorum, biri özel iki çocukla..Büyük oğlum zaman zaman göz yaşı döküyor niye boşanıyorsunuz diye daha 6,5 yaşında ona bu yükü yükledik. Her gün konuşa konuşa onu toparlamaya çalışıyorum ki bu hafta daha iyiydi. Ailece daha iyi oluyoruz her geçen gün. Bazen emeklerime, oğlumun yarım kalan hayallerine üzülüyorum ama başka bir seçeneğim de yok, keşke daha düzgün tercihler yapsaydım da çocuklarım bunları yaşamasaydı. Ama olan oldu, yaşandı ve bitti. Siz de çocuk da yok, yaşınız çok daha genç, sizin yaşınızda ben evlenmemiştim bile. En azından acınızı yaşayabiliyorsunuz, ben evlatlarımı düşünmekten kendim ne yaşadığımı bilmiyorum. Bundan bir sene sonra şimdiki halinize güleceksiniz ama ben evlatlarım daha iyi olurlar diye umut etmek istiyorum. Velhasıl her zaman beterin beteri var, sizin yerinizde olmayı isterdim açıkçası, umarım kendinize gelip bir silkelenirsiniz ve şükredeceğiniz çok şeyin olduğunu anlarsınız.

Back
X