- 24 Ağustos 2018
- 4.248
- 10.799
- 208
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
Bak daha 27 yasindasin.ben senin yasindayken yeni evlenmistim.zaman zaman evlendigimiz kisileri taniyamiyoruz benimde evliligim zor ama esim eskiye nazaran cok cok degisti.bu surecte bende zaman zaman kendimi dagittim yardim aldim kendimle ugrastim.demekki insan neymis bosanmadanda dagilabiliyormus. Meslegin var ailenle pek fazla sorun yok anladigim kadariyla.babaciginin elinde degil bipolar olmasi onun mutlaka tedavisini surdurun yarım kalmasin.spor salonuna vaktin yoksa mutlaka evde sguat yapmani oneririm bel kalinlasirsa kalcaya mutlaka mudahele etmen lazim tabi birde diyet. Gunde yuz sguat ceksen hemem sekillenebiliyor guzelce.saclarin icin mutlaka ve mutlaka pahali urunler almana asla gerek yok saridan yanmis cit cit seslerini bile duydugum saclarimi pantenin onarici yagiyla duzelttim.ayni sekilde yengemde benden gordu cok dua etti. Hem argani var hem onarici ben onariciyi kullaniyorum birsenedir.mucize resmen. Uclarina biraz fazla surebilirsin.hergun sur yaglanmasindan korrkma birde uclarindan mutlaka kestirki ustundeki agirlikta kalkar hafifletir.onun disinda psikiyatrye degilde psikologa gidebilirsin ama gizli kalmasini tercih et bosanma davasinda en yakin arkadasin ailen kimse bilmesin simdilik.maasin varmis ne guzel sahile git arkadaslarinla konserlere git muzeleri gez gratislere git kendine guzel kiyafetler al ohhh ya ne kendini salıyorsun.benim ablam 32 de bosanip 41 te tekrar evlendi hemde cok severek.suan gayet mutlu mesut. O yuzden hicbirseyden umudunu kaybetme karsina kimler cikacak.