ne tepki verirdiniz ?

martenzit

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
880
472
23
31
Uzatmadan konuya gireyim arkadaşlar.Kiminiz ne var bunda diyebilirsiniz,kiminiz sanane diyebilirsiniz kiminiz ben olsam bende takardım diyebilirsiniz.
Ama lütfen birşeyler deyin.
Kızlar hoşlandığım çocuk var biz resmen flört aşamasındayız hatta bi tık ilerlemiş bile olabiliriz.
Malum kişinin instagramda takip ettiği kişilere bir bakayım dedim de.İki üç tane resmen çıplak veya bikiniyle fotoğraf atan yabancı kız,dan bilzerian vs çıktı.
Ben sinirden kuduruyorum.Evet belki hakkım değil ama resmen sevgilisi sayılabilirim ve ben kıskanç bir insanım.Böyle şeylero hazmedemem.
Siz olsanız ne tepki verirdiniz ?
Seninle birşey konuşacağım dedim.
Ne demeliyim?

Ben böyle şeyleri hazmedemem , başka kızları takip etceksen kusura bkma ben yokum derdim ve o insanla bitirirdim..

nick bateman i takip ettigim icin yorum yapamayacagim, bana karisilsa hoslanmam.

ben mi çok rahatım bilemedim şimdi. Ben de bazı mankenleri takip ediyorum, onları takip ettiğim için sapık olduğumu veya sevgilime ihanet ettiğimi düşünmüyorum

Bildiğiniz instagram kızları.Yabancı,çıplak,silikonlu..
Gerçekten sinir patlaması yaşıyorum içimde
Ben olsam katliam çıkarmıştım şimdiye siz nasıl sabrediyorsunuz..
Srn çıplak erkekleri kaslı erkekleri takip etsen ne tepki verirdi acaba..
Zihniyetini baştan belli etmiş sanslisinn

ben hiç aldırmam canım kıskanç olmaya gerek yok

Bu kadar sakin nasıl olacağım inanın bilmiyorum

Anlıyorum sinirini ama şu an bağırıp çağırsan birşey farketmez.
En azından kendine çeki düzen vermezsen bu ilişki başlamayacak diye uyarmış olursun.

Valla pek iyi karşılamazdım sanırım
Ünlü manken bile olsa anlarım ama sadece çıplaklık odaklı fotolarsa hoş degil

allahımmm ne kadar şanslıyım sevgilime instagram bak bu diyorum ne o diyo, işte resim falan paylaşıyosun diyorum ne gerek var diyo, canını yerim ya geçen de tutturdu ben facebook açıp ilkokul arkadaşlarımı bulacam diye, nabacan iyi bişey değil diye unutturdum.

bu takip olayı kavga sebebi değil belki birazcık trip sebebi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…