Rihanna her zaman üstsüz ve bikinili fotoğraf paylaşıyorsa,tek yeteneği vucuduysa o soya +1 ekleyebilirsiniz hiç bir sakınca görmüyorum.Sevgilisi rihannayı takip ettiği için kıskanan bir kız vardı..
Onun soyundan mısın sende?
Boyutu değişti gibi birşey.Ve şuan gerçekten öfkeliyim.Belki fazla bir duygu patlaması yaşıyorum ama durduramıyorum kendimibekle bakalım hemen saldırma ilişkinizin boyutu değişince söylersin
Bu kadar sakin nasıl olacağım inanın bilmiyorumBir ilişkiye başlamak üzereyiz, takip listeni gözden geçirsen iyi olur de
Bildiğiniz instagram kızları.Yabancı,çıplak,silikonlu..Ben böyle şeyleri hazmedemem , başka kızları takip etceksen kusura bkma ben yokum derdim ve o insanla bitirirdim..
nick batemanUzatmadan konuya gireyim arkadaşlar.Kiminiz ne var bunda diyebilirsiniz,kiminiz sanane diyebilirsiniz kiminiz ben olsam bende takardım diyebilirsiniz.
Ama lütfen birşeyler deyin.
Kızlar hoşlandığım çocuk var biz resmen flört aşamasındayız hatta bi tık ilerlemiş bile olabiliriz.
Malum kişinin instagramda takip ettiği kişilere bir bakayım dedim de.İki üç tane resmen çıplak veya bikiniyle fotoğraf atan yabancı kız,dan bilzerian vs çıktı.
Ben sinirden kuduruyorum.Evet belki hakkım değil ama resmen sevgilisi sayılabilirim ve ben kıskanç bir insanım.Böyle şeylero hazmedemem.
Siz olsanız ne tepki verirdiniz ?
Seninle birşey konuşacağım dedim.
Ne demeliyim?
Takip ettiklerinden birinin fotoğrafını attım.Cingar sebebiverdiğim tepki altinda bogulabilir oyle diyeyim sen anla
Ben olsam katliam çıkarmıştım şimdiye siz nasıl sabrediyorsunuz..Bildiğiniz instagram kızları.Yabancı,çıplak,silikonlu..
Gerçekten sinir patlaması yaşıyorum içimde
Bu kadar sakin nasıl olacağım inanın bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?