- 2 Ağustos 2015
- 238
- 110
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgililiğin resmi olanı ve olmayanı mı var?Evet belki hakkım değil ama resmen sevgilisi sayılabilirim ve ben kıskanç bir insanım.Böyle şeylero hazmedemem.
Siz olsanız ne tepki verirdiniz ?
Seninle birşey konuşacağım dedim.
Ne demeliyim?
Canım açılana kadar bir şey deme açılınca, ben ilişki yaşayacağım insanın takip listesini gözden geçirmesi gerektiğini düşünüyorum dersin. Ama şunu söyleyeyim sana bu da engel olmaz çünkü erkekler sonuçta. Ordan bakmazsa başka yerden bakar.Boyutu değişti gibi birşey.Ve şuan gerçekten öfkeliyim.Belki fazla bir duygu patlaması yaşıyorum ama durduramıyorum kendimi
hangimiz sevmedik çılgınlar gibinick batemani takip ettigim icin yorum yapamayacagim, bana karisilsa hoslanmam.
Takip etmesem de o adamınick batemani takip ettigim icin yorum yapamayacagim, bana karisilsa hoslanmam.
Sevgililiğin resmi olanı ve olmayanı mı var?
Oradaki resmen kelimesinin anlamı artık flörtü geçip bildiğin sevgili olduğumuzu belirtmek içindi.Sevgililiğin resmi olanı ve olmayanı mı var?
Şu aşamada çocuğa hesap sormasanız iyi olurdu bence, henüz karşılıklı hoşlanma aşamasındasınız. Kıskanmanız normal hatta şaşırmanız da benzer bir olay kız kardeşim başına geldi hatta aynısı yeni görüştüğü bir çocuk vardı bu tarz içerikli profilleri takip ediyormuş, kardeşim hesap falan sormadı. Tekrar görüşmek istemedi, bence buna da gerek yoktu ama kız kardeşim rahatsız oldu alenen böyle profilleri rahatça takip ediyor (çocuğun babası, yakın akrabaları, iş çevresinden falan takipçisiymiş) kim bilir bunun bilgisayarında nasıl bir arşiv vardır demişti. Görüşmemişti tekrar.
Carlamadım ama tepki gösterdim.bence henüz bişi yapma. instagram olayı çok sakat. ben de bi delirmiştim ilişkimin ilk günlerinde.
sevgilisi olan kız arkadaşlarının fotoğraflarını falan beğendiğinde bile kıskanıyordum.
bi kez kibarca sordum. aşk esra kim falan gibi bişi dedim. arkadaşımın nişanlısı falan dedi.
güzel bulmuşsun galiba dedim. güzel kız, iyi insandır falan dedi.
ama uzatamadım nişanlı olduğu için, ayıp yani.
sonra hiç beğenmedi bir süre.
ben de hemen bi içki sofrasında kalabalık grupla konu açıldığında "benim sevgilim de kimseyi like yapmaz instagramda, gözüm hiç arkada kalmıyo" dedim.
yapmam evet aşkım falan yaptı.
yapmıyor da bayadır :)=)
Her insanın yapısı farklıdır.Bu kadar sinir patlaması yaşayacak bi durum göremedim ben. Daha yolun başında bile değilsiniz. Yeni yeni bi şeyler şekilleniyor. Ben olsam daha ilk günden Facebook'tan şunu sil instagramdan bunu takip etme diyen birinden Koşarak uzaklaşırdım. Şu sosyal medya ne çok kurcalanıyor hiç anlamıyorum![]()
Hep bundan yanayım inanır mısınız.bence net olun eğer sizin kiskancliginiza ve isteklerinize saygı duymuyorsa o size göre biri değil demektir.