• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne tepki verirdiniz ?

Bence henüz sevgili bile değilken buna karışman doğru olmaz, hiç bahsetme :KK66: Hele bi işin adı konulsun o zaman elden geçirirsin hesabını :KK70:

Boyutu değişti gibi birşey.Ve şuan gerçekten öfkeliyim.Belki fazla bir duygu patlaması yaşıyorum ama durduramıyorum kendimi
Canım açılana kadar bir şey deme açılınca, ben ilişki yaşayacağım insanın takip listesini gözden geçirmesi gerektiğini düşünüyorum dersin. Ama şunu söyleyeyim sana bu da engel olmaz çünkü erkekler sonuçta. Ordan bakmazsa başka yerden bakar.

Benim eski sevgilim de jen selter'ı filan takip ediyordu pek sorun yapmadım açıkçası. İnstagramdan takipten çıkarsa googledan arar bulur resimleri, erkekler göz zevkine düşkün bunun önüne geçemezsin. Gazetede Kate Upton resmi görse ay sevgilim kızar bakmayayım diye sayfa değiştirmezler.

Uzun lafın kısası henüz sevgili bile değilken karışma derim.

Dalyan gibi kaslı adonisli erkek mankenleri çoğu zaman bende like'lıyorum. Ama bu onu arzuladığım, hoşlandığım anlamına gelmiyor. Bu sadece bir göz zevkidir. Ayrıca öyle erkekleri like'lamayan kız salaktır net. Erkekler içinde geçerli bu. Zaten o yabancılarla konuşacak kapasite yoktur onda. Aynı dili konuştuğun ve herkesle konuşan kızlar olsa neyse. Ayrıca daha sevgili olmadan böyle laf çarparsan bir daha yanıt falan alamazsın benden söylemesi.

bence henüz bişi yapma. instagram olayı çok sakat. ben de bi delirmiştim ilişkimin ilk günlerinde.
sevgilisi olan kız arkadaşlarının fotoğraflarını falan beğendiğinde bile kıskanıyordum.
bi kez kibarca sordum. aşk esra kim falan gibi bişi dedim. arkadaşımın nişanlısı falan dedi.
güzel bulmuşsun galiba dedim. güzel kız, iyi insandır falan dedi.
ama uzatamadım nişanlı olduğu için, ayıp yani.

sonra hiç beğenmedi bir süre.
ben de hemen bi içki sofrasında kalabalık grupla konu açıldığında "benim sevgilim de kimseyi like yapmaz instagramda, gözüm hiç arkada kalmıyo" dedim.

yapmam evet aşkım falan yaptı.
yapmıyor da bayadır :)=)

Abartılacak bişey yok bence yabancıymış zaten muhabbet edicek görüşcek hali yok sakince hoşlanmadıgını söyleyebilirsin.

Bu kadar sinir patlaması yaşayacak bi durum göremedim ben. Daha yolun başında bile değilsiniz. Yeni yeni bi şeyler şekilleniyor. Ben olsam daha ilk günden Facebook'tan şunu sil instagramdan bunu takip etme diyen birinden Koşarak uzaklaşırdım. Şu sosyal medya ne çok kurcalanıyor hiç anlamıyorum:KK12::KK12::KK12:

Sanane dese ne diyceksin?
Bence hesap sormaya hakkin yok su an icin.
Ilerde canina oku o ayri.

Smdilik yapabilicegin sey onla konusmak degilde kendinle bas basa kalmak.
Boyle bi erkek ilerde sorun olurmu benim icin? diye.
Cunku sonucta var sayiyorumki instagramda aile ve akrabalarida eklidir. Hic utanmiyormu ailem gorucek diye?

Şu aşamada çocuğa hesap sormasanız iyi olurdu bence, henüz karşılıklı hoşlanma aşamasındasınız. Kıskanmanız normal hatta şaşırmanız da benzer bir olay kız kardeşim başına geldi hatta aynısı yeni görüştüğü bir çocuk vardı bu tarz içerikli profilleri takip ediyormuş, kardeşim hesap falan sormadı. Tekrar görüşmek istemedi, bence buna da gerek yoktu ama kız kardeşim rahatsız oldu alenen böyle profilleri rahatça takip ediyor (çocuğun babası, yakın akrabaları, iş çevresinden falan takipçisiymiş) kim bilir bunun bilgisayarında nasıl bir arşiv vardır demişti. Görüşmemişti tekrar.

nick bateman :21: i takip ettigim icin yorum yapamayacagim, bana karisilsa hoslanmam.
Takip etmesem de o adamı
Sevgililiğin resmi olanı ve olmayanı mı var?
Sevgililiğin resmi olanı ve olmayanı mı var?
Oradaki resmen kelimesinin anlamı artık flörtü geçip bildiğin sevgili olduğumuzu belirtmek içindi.
Yardımcı olmak yerine neden böyle birşey yaptınız anlamadım

Şu aşamada çocuğa hesap sormasanız iyi olurdu bence, henüz karşılıklı hoşlanma aşamasındasınız. Kıskanmanız normal hatta şaşırmanız da benzer bir olay kız kardeşim başına geldi hatta aynısı yeni görüştüğü bir çocuk vardı bu tarz içerikli profilleri takip ediyormuş, kardeşim hesap falan sormadı. Tekrar görüşmek istemedi, bence buna da gerek yoktu ama kız kardeşim rahatsız oldu alenen böyle profilleri rahatça takip ediyor (çocuğun babası, yakın akrabaları, iş çevresinden falan takipçisiymiş) kim bilir bunun bilgisayarında nasıl bir arşiv vardır demişti. Görüşmemişti tekrar.

Ben bu çocuğa güveniyorum.Bana yaptığından utandığını söyledi.Sen söyleyince kendimi sapık gibi hissettim dedi.
Ben biraz ağır konuştum galiba ama olay tatlıya bağlandı ve hesaptan hepsi temizlendi.
Haklı bulduğunu ama dikkatinden kaçtığını sonradan silmediğini söyledi.

bence henüz bişi yapma. instagram olayı çok sakat. ben de bi delirmiştim ilişkimin ilk günlerinde.
sevgilisi olan kız arkadaşlarının fotoğraflarını falan beğendiğinde bile kıskanıyordum.
bi kez kibarca sordum. aşk esra kim falan gibi bişi dedim. arkadaşımın nişanlısı falan dedi.
güzel bulmuşsun galiba dedim. güzel kız, iyi insandır falan dedi.
ama uzatamadım nişanlı olduğu için, ayıp yani.

sonra hiç beğenmedi bir süre.
ben de hemen bi içki sofrasında kalabalık grupla konu açıldığında "benim sevgilim de kimseyi like yapmaz instagramda, gözüm hiç arkada kalmıyo" dedim.

yapmam evet aşkım falan yaptı.
yapmıyor da bayadır :)=)
Carlamadım ama tepki gösterdim.
Haklı buldu,utandı. Tartışsakta olay tatlıya bağlandı.Ben böyle durumlara çok takıyorum.
İlk ve sondu benim için öyle diyebilirim

Bu kadar sinir patlaması yaşayacak bi durum göremedim ben. Daha yolun başında bile değilsiniz. Yeni yeni bi şeyler şekilleniyor. Ben olsam daha ilk günden Facebook'tan şunu sil instagramdan bunu takip etme diyen birinden Koşarak uzaklaşırdım. Şu sosyal medya ne çok kurcalanıyor hiç anlamıyorum:KK12::KK12::KK12:
Her insanın yapısı farklıdır.
Bu durum beni rahatsız etti söyledim ve haklı buldu koşarak uzaklaşmadı.
Sizce sorun teşkil etmeyebilir ama benim için büyük bir problem.
Diyorum ya herkesin yapısı farklı.

Peki çocuk sana henüz sevgili değiliz falan tarzı bir tepki verir de karışmana itiraz ederse sen ne tepki verirsin?

bence net olun eğer sizin kiskancliginiza ve isteklerinize saygı duymuyorsa o size göre biri değil demektir.
Hep bundan yanayım inanır mısınız.
Beni rahatsız eden ne varsa söylerim çözüme kavuşur yada kavuşmaz.
Saygı duudu hatta utandım dedi ve sorunu hallettik

Back
X