1 aylık ilişkim var henüz çok yeni herşey iyi gidiyordu hatta çok çok iyi . Yani bozulacak diye tahtalara vurduğum . Nitekim bugün ona okulu ile ilgili tercih sunduklarını ve bana 1 saat mesafedeki yerden 8 saatlik mesafedeki daha sevdiği bir şehri seçtiğini söyledi . Yani görüşme şansımızın asırı düşük olacağı bir yeri kendi isteği ile seçmiş . Sizce tepkim ne olmalı ? Aşırı kırıldım ama ne desem ne yapsam bilemedim
Yapacak bir şey yok tercihine saygı duymalısın.İlişkiniz yürüyecekse uzaktan da yürür.Bizim eşimle 940 km mesafemiz vardı misal sevgiliyken.Yalnız çok yorucu oluyor onu da belirteyim.Biz ikimizde kıskanç,eften püften şeylere kafa takıp birbirini boğan insanlar olmamamıza rağmen,zaman zaman birbirimizi yolacak kıvama geldik.Zor ama olmaz değil.Kararı o yöndeyse ya saygı duyup devam edeceksin ya da ben yapamam deyip ayrılacaksın canım.
''Görüşme olasılığımızın çok düşük olduğu bir şehri kendi isteğinle tercih etmene saygı duyuyorum. Bundan sonrası sana kalmış, gelirsen beni görürsün. Gelemezsen de keyfin bilir.'' demeniz yeterli bence. Salak değilse anlar. Ayrıca 1 aylık ilişkide herkes musmutludur. Cicim ayı daha, ilişkiler ileriki zamanlarda bozuluyor zaten.
Seni düşünmeden böyle bir tercih yaptıysa ne tepki verirsen ver etki etmez o yüzden bir tepki vermemelisin bence. Demekki sana yakın olmak onun önceliği değil ama insanın sevmediği yerde kalması da zor ilişkiniz de yeni olduğu için önceliği sevdiği yer olmuş. Kızma zamana bırak. .
Eğitimi açısından orası daha faydalı ise hak vermeniz uygundur,ileride geleceğimden çaldın demesin.
Ha bir de belki size üzülmeyin diye söyleyememiştir puanının yeteceği yer orasıdır, bence açıkça konuşun.
''Neden'' demek bedava sonuçta,baktınız makul o zaman hiiç sorun etmeyin baktınız makul değil akışına bırakın. Sizin yakınınızda olmayı umursamayan insanı daha fazla dert etmek bana mantıklı gelmiyor
1 ay diyosun ya el insaf kim bu kadar kisa surede tanidigi biri icin hayallerinden vazgecer ki
Devlerin aski olmadiniz ya 1 ayda
Seviyorsa ztn seni birakmaz
Kirilacak bi durum yok ortada
1 aylık ilişkim var henüz çok yeni herşey iyi gidiyordu hatta çok çok iyi . Yani bozulacak diye tahtalara vurduğum . Nitekim bugün ona okulu ile ilgili tercih sunduklarını ve bana 1 saat mesafedeki yerden 8 saatlik mesafedeki daha sevdiği bir şehri seçtiğini söyledi . Yani görüşme şansımızın asırı düşük olacağı bir yeri kendi isteği ile seçmiş . Sizce tepkim ne olmalı ? Aşırı kırıldım ama ne desem ne yapsam bilemedim
sizlik bir durum yok yanlış anlamayın ama kimse 1 aylık sevgilisi için hayati bir kararı almaz hatta bunun sevgili nişanlı şu bu mühim değil insan en iyi hangi şartlarda olacaksa olmalı sırf görüşme sorunu için okul tercihi değişmemeli sakın tepki verip kendinizi düşürmeyin onun için mutlu olun
Ben kırılmanızı anladım ama 1 aylık ilişki de söz sahibi olmak için çok erken, yine de eleştirmeden hislerinizi çıtlatmak gerek diye düşünüyorum. Bence insanın bişeyleri içinde tutması yıpratır, onun alınganlığıyla davranacaksınız bu sefer, hislerinizi bilsin. Gerisi de zamana bırakılır.
Benim nerdeyse 10 aylık sevgilim,beraber yatıp kalkarız hiçbir şeyi ayrı yapmayız ama kariyeri için böyle bir şey yapsa yadırgamam. bu aşamada laf etme hakkınız yok bence.
Okul hayatı bu, boru değil ve geleceğini şekillendirecek bir şey, 1 aylık ilişkim için okulla ilgili bir kararımı değiştirmezdim ben de. Saygı duymak lazım, zaten seviyorsanız ilişkiniz bir şekilde devam edecektir ama zor bir süreç, şimdiden kolay gelsin ve hakkınızda hayırlısı olsun.
Hassasiyetini anlıyorum ama ben olsam hayallerimi bırakıp bir aylık ilişkime sarılmazdım. . Eğitim bir günlük bir olay değil , bütün hayatımızı etkiliyor .. o sebeple yarın birgün aynı şeyleri yaşarsan , sevgilini tercih dışı bırak ..