[/SIZE][/B][/U]
Cok zor bir durum...Allah yardimcin olsun, esinede sifalar diliyorum arkadasim!!:Saruboceq:
Tabikide yüksek lisans yapman, bir ise girip calisman
senin icin cok iyi olacak lakin evliligin icin aynisi söz konusu olmaz kanimca...
Sadece kafani dagitacaksin bir süre, eve geleceksin yine ayni sorunlar ayni dertler....anliyorum seni...kendine bir mesguliyet bulmanin mutlaka bir faydasi olacaktir fakat bu uzun vaadeli bir cözüm degil bence.
Yinede el ele tutusan bir cift gördügün vakit icin ciz edecek, yinede esine yaninda oldugun halde özlem duyacak, yinede sürekli onun mutlulugu icin kendi beklentilerinden hayallerinden vazgececeksin...:çok üzgünüm:
Evet bunlara raziyim diyorsan, ki bu tamamiyle senin verecegin bir karar, ammennah...lakin unutma son pismanlik neye yarar demisler...´
Bir 10 sene sonra dönüp baktiginda keskelerin olmasin insallah....:teselli:
Bu arada cinsellik bana göre hic önemli degil...tabiri caizse bir laf vardir, o isi köpeklerde yapiyor,...lakin gözüne baktigim vakit sevgi gördügüm, kafami omuzuna yasladigimda huzur buldugum, iki sohbet ederek cayimi yudumladigim bir esim olmayacaksa...ben niye evli olayimki?benneyaptımki
Eger kesinlikle düzelmeyecekse, ki umarim allah sifasini verir, belkide ayrilmak en iyi cözüm olur sizin icin...cünkü onu rahat biraktigim zaman cok mutlu diye yazmistin..