- 17 Nisan 2018
- 319
- 220
- 103
- Konu Sahibi sekerzadem
-
Neden hemen tepki verdiniz ki, bir süre gördügunüzü söylemeyip geriden takip ederdiniz..Eski konularimdan bilenler vardir esimi cok sevdigm icin koy hayatini kabul ettim hatta o kadar buyukbas hayvana zorlana zorlana bakiyorum vs.diye anlatmistim.Dun esim arkadaslariyla cay icmeye gitti.Bende onun facebook hesabina girdim ondan habersiz ve basimdan asigiya kaynar sular dokuldu.Bayanin birine mesaj atmis galiba eskiden tanidigi biri napiyorsun nasilsin filan bayanda su anda işteyim aksam konusalim demis esimde aksam konusamayiz neyim demis cunku ben varim aksam daha sonra bu bayan aksam mesaj atiyor esimde benim yanimda olmaynca cevap vermis telefon numarasini istemis ama bayan cevap vermedi yani numarasini gondermedi tabi ben bunu gorunce cildirdim esime eve gelmemesi filan soyledim ama edepsiz adam geldi ve hc bisey olmamis gibi yanima yatti.Dayanamadim kalkdim cocuguda aldim baska odaya gidicektim ki sen gitme istemiyorsan ben giderim diye duygu somurusu yapiyor bende bagirdim cagirdim esimde hep boyle yapiyorsun anlamadan dinlemeden yargiliyorsun dedi sozde o kiz kuzeninin sevgilisiymis acaba numarasini vericekmi diye denemisler ama kiz kuzeninin arkadas listesinde bile ekli degil beni kandirmaya calisiyor annemgilde şehir disinda 2-3gun yoklar yoksa durmazdim burda giderdim annemgile napicam nasil davranicam hic bilmiyorum baya bi bekledim kiz numarasini vercek mi diye ama vermedi ya verseydi ben bunca emek cekerken o baskalariyla aklimi kaciricam aglamaktan gozlerm sisti ve adamin umrunda bile degil hic ses seda yok!Ben mantikli dusunemiyorum sizce en mantiklisi ne?
Eski konularimdan bilenler vardir esimi cok sevdigm icin koy hayatini kabul ettim hatta o kadar buyukbas hayvana zorlana zorlana bakiyorum vs.diye anlatmistim.Dun esim arkadaslariyla cay icmeye gitti.Bende onun facebook hesabina girdim ondan habersiz ve basimdan asigiya kaynar sular dokuldu.Bayanin birine mesaj atmis galiba eskiden tanidigi biri napiyorsun nasilsin filan bayanda su anda işteyim aksam konusalim demis esimde aksam konusamayiz neyim demis cunku ben varim aksam daha sonra bu bayan aksam mesaj atiyor esimde benim yanimda olmaynca cevap vermis telefon numarasini istemis ama bayan cevap vermedi yani numarasini gondermedi tabi ben bunu gorunce cildirdim esime eve gelmemesi filan soyledim ama edepsiz adam geldi ve hc bisey olmamis gibi yanima yatti.Dayanamadim kalkdim cocuguda aldim baska odaya gidicektim ki sen gitme istemiyorsan ben giderim diye duygu somurusu yapiyor bende bagirdim cagirdim esimde hep boyle yapiyorsun anlamadan dinlemeden yargiliyorsun dedi sozde o kiz kuzeninin sevgilisiymis acaba numarasini vericekmi diye denemisler ama kiz kuzeninin arkadas listesinde bile ekli degil beni kandirmaya calisiyor annemgilde şehir disinda 2-3gun yoklar yoksa durmazdim burda giderdim annemgile napicam nasil davranicam hic bilmiyorum baya bi bekledim kiz numarasini vercek mi diye ama vermedi ya verseydi ben bunca emek cekerken o baskalariyla aklimi kaciricam aglamaktan gozlerm sisti ve adamin umrunda bile degil hic ses seda yok!Ben mantikli dusunemiyorum sizce en mantiklisi ne?
Siz büyükbaş hayvanlara bakarken eşiniz ne iş yapıyor?Eski konularimdan bilenler vardir esimi cok sevdigm icin koy hayatini kabul ettim hatta o kadar buyukbas hayvana zorlana zorlana bakiyorum vs.diye anlatmistim.Dun esim arkadaslariyla cay icmeye gitti.Bende onun facebook hesabina girdim ondan habersiz ve basimdan asigiya kaynar sular dokuldu.Bayanin birine mesaj atmis galiba eskiden tanidigi biri napiyorsun nasilsin filan bayanda su anda işteyim aksam konusalim demis esimde aksam konusamayiz neyim demis cunku ben varim aksam daha sonra bu bayan aksam mesaj atiyor esimde benim yanimda olmaynca cevap vermis telefon numarasini istemis ama bayan cevap vermedi yani numarasini gondermedi tabi ben bunu gorunce cildirdim esime eve gelmemesi filan soyledim ama edepsiz adam geldi ve hc bisey olmamis gibi yanima yatti.Dayanamadim kalkdim cocuguda aldim baska odaya gidicektim ki sen gitme istemiyorsan ben giderim diye duygu somurusu yapiyor bende bagirdim cagirdim esimde hep boyle yapiyorsun anlamadan dinlemeden yargiliyorsun dedi sozde o kiz kuzeninin sevgilisiymis acaba numarasini vericekmi diye denemisler ama kiz kuzeninin arkadas listesinde bile ekli degil beni kandirmaya calisiyor annemgilde şehir disinda 2-3gun yoklar yoksa durmazdim burda giderdim annemgile napicam nasil davranicam hic bilmiyorum baya bi bekledim kiz numarasini vercek mi diye ama vermedi ya verseydi ben bunca emek cekerken o baskalariyla aklimi kaciricam aglamaktan gozlerm sisti ve adamin umrunda bile degil hic ses seda yok!Ben mantikli dusunemiyorum sizce en mantiklisi ne?
Eski konularimdan bilenler vardir esimi cok sevdigm icin koy hayatini kabul ettim hatta o kadar buyukbas hayvana zorlana zorlana bakiyorum vs.diye anlatmistim.Dun esim arkadaslariyla cay icmeye gitti.Bende onun facebook hesabina girdim ondan habersiz ve basimdan asigiya kaynar sular dokuldu.Bayanin birine mesaj atmis galiba eskiden tanidigi biri napiyorsun nasilsin filan bayanda su anda işteyim aksam konusalim demis esimde aksam konusamayiz neyim demis cunku ben varim aksam daha sonra bu bayan aksam mesaj atiyor esimde benim yanimda olmaynca cevap vermis telefon numarasini istemis ama bayan cevap vermedi yani numarasini gondermedi tabi ben bunu gorunce cildirdim esime eve gelmemesi filan soyledim ama edepsiz adam geldi ve hc bisey olmamis gibi yanima yatti.Dayanamadim kalkdim cocuguda aldim baska odaya gidicektim ki sen gitme istemiyorsan ben giderim diye duygu somurusu yapiyor bende bagirdim cagirdim esimde hep boyle yapiyorsun anlamadan dinlemeden yargiliyorsun dedi sozde o kiz kuzeninin sevgilisiymis acaba numarasini vericekmi diye denemisler ama kiz kuzeninin arkadas listesinde bile ekli degil beni kandirmaya calisiyor annemgilde şehir disinda 2-3gun yoklar yoksa durmazdim burda giderdim annemgile napicam nasil davranicam hic bilmiyorum baya bi bekledim kiz numarasini vercek mi diye ama vermedi ya verseydi ben bunca emek cekerken o baskalariyla aklimi kaciricam aglamaktan gozlerm sisti ve adamin umrunda bile degil hic ses seda yok!Ben mantikli dusunemiyorum sizce en mantiklisi ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?