Ne yani yüzemeyecek miyimmm?!?!?!

ozumse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2013
340
3
26
Diyarbakır
Yaa çok acil bu benimm için.
Perşembe sabahı tatile gideceğiz,babamın işi dolayısıyla 5 gün kalıp döncez.
Ve benim 27.günüm adet olmaya çok yakınım!!!
Ya ben yüzemeyecek miyim?
Tesettürlüyüm haşema olacak üstümde.
Ped şişer mi , denizde akıntı yaparmı?
Belli olur mu rezil olurmuyum?

Korkuyorumm!!
Yoksa tatilin komplesinde yüzemeyeceğim.
Geciktirici kullanamam.
Ne yapıcam bilmiyorum.Tamponda olmaz.
Diğer türlü yardım edin nolurrr...:14::14::14::5::5::5::5::5:

Son düzenleme:
Tambon olmaz, geciktirici olmaz..ee bu insanlar nasil yardimci olacak peki size? Regl olma diye duami edelim ne yapalim

Tambon olmaz, geciktirici olmaz..ee bu insanlar nasil yardimci olacak peki size? Regl olma diye duami edelim ne yapalim
Ya ben 17 yaşındayım.Tampon zarar verir.Geciktiriciye de zaten reglim çok düzensiz,daha düzensizleşecek.
Ben sadece haşema kullanmama rağmen arkama geçer mi?Mikrop kaparmı?Haşema su geçirmiyor..
Ped şişer mi diye sormak istemiştim.

Ped şişer, çok iyi koruma sağlamaz.
Haşema'dan geçer mi geçmez mi bilmem ama çok sağlıklı olmaz bence.

belki tatili sizin planlama şansınız yoktu yaşınızdan dolayı ailenize uymak zorunda kaldınız ama
pedinizin şişip işmeyeceğini belli olup olmayacağını düşünüyorsunuz
siz beş gün denize gireceksiniz diye insanları buna mı maruz bırakacaksınız

Şey adet olana kadar denize havuza girersiniz,adet olduğunuzda da alır elinize bir kitap okur , veya akşamları gezmeye çıkar dolaşırsınız , edersiniz..
Tatiliniz zehir olmaz :)

(Şartlardan dolayı )Aklıma bundan başka bi çözüm gelmedi ne yazık ki..
İyi tatiller ..

belki tatili sizin planlama şansınız yoktu yaşınızdan dolayı ailenize uymak zorunda kaldınız ama
pedinizin şişip işmeyeceğini belli olup olmayacağını düşünüyorsunuz
siz beş gün denize gireceksiniz diye insanları buna mı maruz bırakacaksınız

Kesinlikle! İlla girmek zorunda misiniz hem hijyenik degil sizin acinizdan hem de igrenc!!

bu halde girme denize hem mikrop kaparsın hem mikrop saçarsın
zaten sırf bu yüzden ve çişini yapan insanları düşünmekten fobi oldu bende denize giremiyorum:25:

Yaa çok acil bu benimm için.
Perşembe sabahı tatile gideceğiz,babamın işi dolayısıyla 5 gün kalıp döncez.
Ve benim 27.günüm adet olmaya çok yakınım!!!
Ya ben yüzemeyecek miyim?
Tesettürlüyüm haşema olacak üstümde.
Ped şişer mi , denizde akıntı yaparmı?
Belli olur mu rezil olurmuyum?

Korkuyorumm!!
Yoksa tatilin komplesinde yüzemeyeceğim.
Geciktirici kullanamam.
Ne yapıcam bilmiyorum.Tamponda olmaz.
Diğer türlü yardım edin nolurrr...:14::14::14::5::5::5::5::5:

tampon nıye olmaz bızım bı akraba anltıyordu cok da rahatms tampon.ilaçmş geciktrmekmş daha kötü bence.ya o şekilde suya grmeyı göze alacaksınız ya da gırmeyecesınız kardes çünkü bütün çözümlere olmaz dıyorsunuz

dovseydiniz bari kizi;)
canim tanpon kesinlikle kullanma.
Aspirin ic . Kesebilir veya en fazla iki gun regl olursun. Daha sonra tatilin keyfini cikarirsin.

hasta bezi tak:ssz:
denize giren onca insana mikrop sacmayi goze almissiniz sonuçta
e kendine bile a cimiyorsun kapabilecegin enfeksiyonlar yüzünden ilerde cok büyük sorunlar yaşayabilirsin

ben evlı sandım kardes tampon o yuzden söyledim.o zaman ya adet kesici ilaç kullancaksın ya da pedle grceksın zaten haşemdan bellı olmaz ama ne kadar rahat edersın o durumda yüzerken bilemycem mıkrop kapma bır de malum deniz suyu da pek temiz olmuyor.

Eğer öyle bir durum olursa girmeyin bence denize. Hassas bir dönem sonrası sizin için sıkıntılı olabilir. Enfeksiyon kapabilirsiniz. Bu işin şakası yok doktor doktor gezmeyin sonra.

canım kesinlikle tampon kullanma bakireler kullanamaz Allah korusun kızlık zarına zarar verir. Anca geciktirici kullanman gerekiyor adet olmaman için başka çaren yok canım kullan bence bişy olmaz ya bende kullanıyorm mecbur kalınca tatillerde annemde kullanıyor bi sorun yaşamadım seni çok iiyi anlıyorm insan adetliyken tatile gitmek istemiyor denize girememek kötü ya sakın ped takıp denize girme mikrop kaparsın Allah korusun hem denizdeki insanlara da yazık canım yüzlerini falan sokuyorlar denize bence günah olabilir o şekilde girme

Son düzenleme:
Back
X