ne yapabilir nasıl davranabilirim kararsızım...

binefeskahve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2018
702
3.425
118
Kızlar merhaba kısaca özet gecerek sizden nacizane yardım fikirlerinizi istiyorum.
Hayatımdaki insanla bazı saglık sorunları ve ayrı şehirlerde olmamız nedenleriyle ara arada olsa ayrılıklar yasadim. Hastalık zamanlarında sanırım baya üstüne düstüm her dedigini yaptım ve sanırım oda buna fazlasıyla alıstı. Bazen söz gecirmekte cok zorlaniyorum. Adam 2 gun anladı beni bugun baktım yavas yavas sesi cikmaya basladi. Kızlar haksiz miyim kendi için cok önemliysem aradigimda bakar eder. Sırf kendi istedigi gibi davranmam için böle yapıyor olabilir mi??artik kendime yenik düsmek istemiyorum bende yoruldum haliyle.. biraz beni anlar dinlemeye baslamisken tekrar eski hala dönmek istemiyorum.. simdi tekrardan onun istedigi gibi davranmam ipleri tekrar onun eline vermek olmaz mi?? Tekrar ayni sorunlar olsun istemiyorum

Not ayrıl bosver git demenizi degil arayı düzeltecek yollari söylerseniz sevinirim. Neticede herkesin ilişkisi kendine özel ve emek verilmis olandir.

Haklisiniz sevgilim her sey kendi istedigi gibi olmasina okadar cok alisti ki hastanede yatarken ayrı sehirlerdede olunca hersey kendi istedigi gibi oldu ve zamanla bazi nedenlerdrn dolayı ayrılıklarimiz da oldu tabi ayrılan tavir yapan dönen o oldu

Ben kendimi baya geri cektım haliyle baktım simdi biraz anlayıslı biraz beni dinlerken.. baktı yavastan cenesi cikmaya kendi dedigi gibi olmasini istemeye basladi gb..

Bende diyorum ki bu cizgide nasil devam edebilirim. Yani tekrardan benim onun dediklerini yapmaya baslamam herseyin eski haline dönmesine sebep olur mu. Tekrardan ipleri onun eline vermis gb olurum degil mi kendime yenik düsmek istemiyorum. Cünkü aman sunu yaparsam söle olursa diye düzelir diye

Umarim simdi daha aciklayıcı ve anlasilir olmustu. Baktım bugun cenesi yavastan cikmaya basladi. Enn iyisi yapmamak suan mız mız bir cocuk gb davranmasi dogal degil mi.. cunku vicdanen yenik düsüyorum hep

Konuyu tam anlamadim ama simdi siz bu adamin eline biraz ipinizi verdiniz geri almak istiyorsunuz alismasin diye.Yani o yonetiyor bu iliskiyi ondan rahatsizsiniz dogru mu?
O zaman biraz cekimser durun o uzerine dussun kiymete binersiniz.

Konuyu tam anlamadim ama simdi siz bu adamin eline biraz ipinizi verdiniz geri almak istiyorsunuz alismasin diye.Yani o yonetiyor bu iliskiyi ondan rahatsizsiniz dogru mu?
O zaman biraz cekimser durun o uzerine dussun kiymete binersiniz.

Cekimserde dursam baskin olmaya calisiyor.

Birde söle durumumuz var hastanede yatarken benim yzumden hastaneden kacip yanima gelmeye calistigi için baya iyilesmesi uzun sürdü birazda bisey olsa ben senin için bisey yapmadim hastaneden kactım diyor kısacasi vicdanimdan beni vurmaya calisiyor. Sanki ben geldim alnina silah dayamistim.

Hastaligi kan rahatsızlıgıydi.. sükür iyilesti hastaneden cikti iyilesme durumunda dinlenme modunda. Nefesini toplayıp iyi bir yurumesi lazim malum havalarda belli kafaya taka taka benide yedi kendinide..
Erkekler birazda çocuk gibi oluyor hastayken fazla ilgi bekliyorlar seninki birazda şımarmış heralde ee artık düzelmeyede başladıysa sorun yok, taviz verme kendinden

Evlenincede böle olacak mi dedigimde hayır sen benim yanimda ben senin yaninda olacaz diyor kısacasi kızlar bu durumdan dolayı herseyi kendi hakki saniyor. Ben hasta etmedim fakat benim için hastaneden kacip iyilesme suresinin uzamasi adamin elinde buyuk bir koz. Bende iyilessin diye alttan ala ala.. sanirim baya şımardı ve biraz kendimi çekince yapacagimi düsğnerek gene cenesi cikmaya basladi. Tekrar eski hale dönmemek için sizden yardim bekliyorum.

Düzelmeye basladida kuzum daha 26. Dakikaya yeni geldik 1ayda 5 dakika ilerleme kaydettik bukdar kafaya takar bukadar dedim dedik inat olursa...

Kısacasi kızlar ben taviz vermeye baslayınca tekrar eskisi gb olur degil mi.. cünkü taviz vermeyince tekrar cenesi cıkmaya anlamamaya basladi. Sırf dedigini yapayım dedigi gibi her sey olsun diye böle davraniyor sirf herseyi kendi elinde tutmak için.. cünkü eski kavgali hallerimize dönmek istemiyorum kendğnin istedigi gibi olmadiginda tartısmalarimiz cok olurdu.

Back
X