• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapabilirim arkadaşlar,bir akıl verin...

Ay ne guzel istee bence kullan onunkini isin olsun olmasin :)) ortak hesabiniz olsun yanj hem o hem sen rahat edersin artk kiskanclikta kalmaz :) cok sevindim iyi yapmis sonunda anladi. Burayimi okudu ne ne demissek yapmis valla :D

___dega___

Ben inceden inceden bir süre ,bu konudaki sıkıntımı buradan arkadaşların da düşüncelerinden yola çıkarak,yani bir bayanın böyle bir konuda içine dert edebileceği,rahatsız olup anlam veremeyeceği şeyleri konuşmaya çalıştım onunla.Ama daha önceden de belirttiğim gibi biraz inada bindirir bir konunun çok üstüne düşülüp takıntı haline getirildiğini düşünürse.O yüzden birkaç gündür hiç ses etmiyordum bu konuyla alakalı.Hiç trip,kapris filan da yapmadım.Çok zor oldu tabii bu benim için ama dayandım ne yapayım.Bence anladı üzüldüğümü ama buna rağmen ses etmediğimi,ondan ılımlı yaklaştı sonunda.

Ben inceden inceden bir süre ,bu konudaki sıkıntımı buradan arkadaşların da düşüncelerinden yola çıkarak,yani bir bayanın böyle bir konuda içine dert edebileceği,rahatsız olup anlam veremeyeceği şeyleri konuşmaya çalıştım onunla.Ama daha önceden de belirttiğim gibi biraz inada bindirir bir konunun çok üstüne düşülüp takıntı haline getirildiğini düşünürse.O yüzden birkaç gündür hiç ses etmiyordum bu konuyla alakalı.Hiç trip,kapris filan da yapmadım.Çok zor oldu tabii bu benim için ama dayandım ne yapayım.Bence anladı üzüldüğümü ama buna rağmen ses etmediğimi,ondan ılımlı yaklaştı sonunda.

Evt cnm cogu erkek cocuk gbi. Solediginde yapmaz aksinj yapar. Solemiceksin bi kere solicen tatli dille yapti yapti, yapmadi senin yPtign gbi bole sessiz kalmak. Taniyosa zaten uzuldugunj ve yinede sustugnu farkeder ve dayanamaz mutlu etmek icin bisiler yapar

___dega___

Evt cnm cogu erkek cocuk gbi. Solediginde yapmaz aksinj yapar. Solemiceksin bi kere solicen tatli dille yapti yapti, yapmadi senin yPtign gbi bole sessiz kalmak. Taniyosa zaten uzuldugunj ve yinede sustugnu farkeder ve dayanamaz mutlu etmek icin bisiler yapar

___dega___

Yani benim için de kolay olmadı ama düşündüm.2-3 aylık bir ilişki değil sonuçta,tanıyoruz artık,iyi kötü neler atlattık,paylaştık.Bazı arkadaşları da anlıyorum,belki önceden yaşadıkları kötü deneyimler yüzünden katı yaklaşıyorlar bu tür konulara.Ama ben çevremdeki ilişkilerde şunu da çok gördüm.Aşırı kıskançlık triplerine giren,erkek arkadaşına her adımını bilicem diye fazla dayatma yapan,sürekli soruşturan bayanlar da soğutabiliyor kendinden zamanla erkeği.Ben dua ettim biliyor musun?Ciddi ciddi dua ettim.Allah'ım dedim hayırlısını göster.Varsa bir yanlışı bana bunu da göster bir şekilde.Yoksa ona anlayış ihsan et,içimi rahatlatsın.

Yani benim için de kolay olmadı ama düşündüm.2-3 aylık bir ilişki değil sonuçta,tanıyoruz artık,iyi kötü neler atlattık,paylaştık.Bazı arkadaşları da anlıyorum,belki önceden yaşadıkları kötü deneyimler yüzünden katı yaklaşıyorlar bu tür konulara.Ama ben çevremdeki ilişkilerde şunu da çok gördüm.Aşırı kıskançlık triplerine giren,erkek arkadaşına her adımını bilicem diye fazla dayatma yapan,sürekli soruşturan bayanlar da soğutabiliyor kendinden zamanla erkeği.Ben dua ettim biliyor musun?Ciddi ciddi dua ettim.Allah'ım dedim hayırlısını göster.Varsa bir yanlışı bana bunu da göster bir şekilde.Yoksa ona anlayış ihsan et,içimi rahatlatsın.

Cok iyi yapmissin bende hep bole cikmaza girdigimde dua ediorum ve sonucumu aliorm. Demek hayirliymiski duzeldi bak ne guzel :) insllah hep mutlu olursunuz cnm en kotu gnunjz bole olsun

Ben peki takip ettiği kişilerle konuşuyor mu? Ben olsam sevgilimin sayfasını iyice bir incelerdim. Bakalım şahsi konuşmaları var mi diye o kişilerle.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bi de anlamadığım şey Twitter hesabı açmak için neden sevgilinizden izin istiyorsunuz?

Arkadaşlar,öncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum beni yalnız bırakmadığınız için bu konuda.Okudunuz,zaman ayırdınız,fikirlerinizi paylaştınız,sağolun.Ben bir iki gündür bu twitter olayında ses etmiyordum erkek arkadaşıma,öncesinde konuşmuştum,zaten biliyordu yani insan anlar artık diye düşündüm.Bugün kendiliğinden çarşaf gibi bir resmimizi paylaşmış,birlikte yanyana çekilmiş olduğumuz :16: Bana da yeterki sen mutlu ol,için rahat olsun,tamam al şifrem,gir bak istediğin zaman dedi :) Güncel sohbet ettiğim arkadaşlar var,zaten bak anlarsın.Onları silme ama o kafanı taktığın birkaç tanesini sil,sil de şu kriz bitsin artık dedi :1: Ama sen hesap açma,facebook'ta bile arkadaşlarının arkadaşlarından bilmem nerden istek yollayan oluyor,o gözler gerçekten sizin mi diye uyuz uyuz yaklaşanlar oluyor.Kanser olurum ben,o yüzden açma,işin olursa benimkini kullan işte dedi.

Gozun aydin canim yapmasi gerekeni yapmis sonunda

Arkadaşlar,öncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum beni yalnız bırakmadığınız için bu konuda.Okudunuz,zaman ayırdınız,fikirlerinizi paylaştınız,sağolun.Ben bir iki gündür bu twitter olayında ses etmiyordum erkek arkadaşıma,öncesinde konuşmuştum,zaten biliyordu yani insan anlar artık diye düşündüm.Bugün kendiliğinden çarşaf gibi bir resmimizi paylaşmış,birlikte yanyana çekilmiş olduğumuz :16: Bana da yeterki sen mutlu ol,için rahat olsun,tamam al şifrem,gir bak istediğin zaman dedi :) Güncel sohbet ettiğim arkadaşlar var,zaten bak anlarsın.Onları silme ama o kafanı taktığın birkaç tanesini sil,sil de şu kriz bitsin artık dedi :1: Ama sen hesap açma,facebook'ta bile arkadaşlarının arkadaşlarından bilmem nerden istek yollayan oluyor,o gözler gerçekten sizin mi diye uyuz uyuz yaklaşanlar oluyor.Kanser olurum ben,o yüzden açma,işin olursa benimkini kullan işte dedi.

Ne güzel sonuçlanmış :) Mutluluklar :16:

Bi de anlamadığım şey Twitter hesabı açmak için neden sevgilinizden izin istiyorsunuz?

Konumu tam olarak okumamışsınız sanırım.Arada yazdığım,belirttiğim şeyleri kaçırmış olabilirsiniz.Hesap açmak için sevgilimden izin filan isteme durumum olmadı.Ben kendim başından beri,sevgilimle aramızda böyle bir konu olmadığı zamanlardan beri zaten açmamıştım.Kendim meraklı değilim yani illa bir twitter hesabım olsun diye.Ayrıca mesajmış,sohbetmiş bu gibi şeylere de baktım.Bununla ilgili de birşeyler sormuşsunuz da,o yüzden cevaplıyorum.Facebook hesabına da,twitter hesabına da girip bakabiliyorum.Hatta bilgisayardan girdiğim için ondan daha rahat kullanma imkanım var diyebilirim.Siz olaya, bir birliktelikte kadın-erkek arasındaki hakimiyet dengesi ya da ipleri eline verme anlamında bir ima ile yaklaştıysanız şunu da belirteyim.Erkek arkadaşım da yeri geldiğinde bazı konularda bana danışır,iznimi ya da onayımı almak ister.

Arkadaşlar,iyi gidiyor diyebileceğim bir ilişkim var.Uzun soluklu bir ilişki.Elbette birtakım zorluklarımız var hayata dair ama kişisel bir kavga gürültümüz yok.Yalnız beni huzursuz eden bir konu var sizinle paylaşmak,düşüncelerinizi almak istedim.Ben mi kuruntu yapıyorum,salt kıskançlığa dayalı bir his mi yoksa fazla mı safça duruma karşı sessizliğim,bunları değerlendirmek istedim.Erkek arkadaşımın twitter hesabı var,benim yok.Ben birtürlü sıcak bakmadım twitter olayına ama erkek arkadaşım bağımlısı.Bu arada erkek arkadaşım ilişkimizin neredeyse başından beri benimle ciddi düşündüğünü sürekli dile getiren,evlilik olayında hep aramızda konuşmalar yapmaktan kaçınmayan biri.Geleceğe dair planlarında olduğumu hatta evlenebilmek adına çalışıp didindiğini biliyorum.Yalnız bu sosyal ağlarda takılmak konusunda,bana karşı savunduğu kafa yapısıyla kendi tutumu çelişiyor bana göre.Nasıl anlatsam...Örneğin lafta ona göre ;tanımadığın,ne idüğü belirsiz birçok insanla sanal ortamda bir şekilde paylaşımda bulunmak saçma,gereksiz hatta zararlı.Mesela twitter ancak güncel olayları çok yakından takip etme imkanı verdiği için faydalı ve sözde bu amaçla kullanıyor.Bir bayan olarak ben facebook hesabıma gerçek hayattan tanımadığım erkekler eklersem,mesajlaşmasam bile,paylaşımlarını takip etmesem bile yanlış birşey mesela,ne gerek var böyle birşeye vs....Tamam,ben de böyle düşünüyorum ve aksi hiçbir davranışım yok zaten.Ve bu benim kendi yapım yani,aman birsürü insan olsun hesabımda,popüler olayım vs... diye bir tarzım yoktur.Çok moda olmasına rağmen bir twitter hesabım bile yok yani,düşünün.Ama erkek arkadaşımın twitter hesabında binlerce insan var.Ve birçok bayan da var.Ve açıkçası yani bir bayan olarak az çok anlar insan,pek te öyle aman canım çok zararsız,kendi halinde hanımcıklar diyebileceğimiz tarzdan değil.Bir keresinde bu konuyla ilgili nabzını ölçmek istedim,ben de bir twitter hesabı açacağım dedim."Hayatım orası sana göre bir yer değil,hertür insan var,iyi niyetlisi de kötü niyetlisi de vs..."dedi,istemedi.Birgün de denemek için;canım ben takip edemeyeceğim ama hesabında bana dair,bize dair birşey paylaşır mısın? dedim."Orada binlerce insan var görebilen,sen benim özelimsin,kırk kişi meraklı meraklı muhabbetini yapacak şimdi,sen benim sözüme itimat et" dedi.Fazla üzerine gidersem de baskı gibi algılıyor,onun üstüne düşen,kısıtlayan,kıskançlık kaprislerinde biri gibi olmak istemiyorum.Ama bir yandan da düşünüyorum yalan yok,ne gerek var onca kadına yani?

Canım aynı şeyi bende yaşıyorum 2 sene 3 aydır. Facebook, twitter, instagram hiçbir sosyal ağ bağlantım yok sevgilim istemiyor bende kapattım 2 sene önce ama onun her şeyi var. Bazen laf sokuyorum falan ama tık yok. Bu bir şey değiştirmiyor bence ne kadar sosyal aktivitesi olursa olsun güven çok önemli. Ki ben çok fedakarlık yapmış biri olarak eğer erkek arkadaşıma güvenmeseydim çoktan bitmiş olurdu.. :)

Canım aynı şeyi bende yaşıyorum 2 sene 3 aydır. Facebook, twitter, instagram hiçbir sosyal ağ bağlantım yok sevgilim istemiyor bende kapattım 2 sene önce ama onun her şeyi var. Bazen laf sokuyorum falan ama tık yok. Bu bir şey değiştirmiyor bence ne kadar sosyal aktivitesi olursa olsun güven çok önemli. Ki ben çok fedakarlık yapmış biri olarak eğer erkek arkadaşıma güvenmeseydim çoktan bitmiş olurdu.. :)

Bu konuyla ilgili olarak aradaki yorumlarıma,arkadaşlarla paylaştığım cevaplara ve son olarak nasıl çözüldüğünü yazdığım kısma bir bakın isterseniz.Fikir verebilir size diye :3:

Back
X