Ne yapabilirim düzelmek için?

hazalee98

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2018
1.227
1.042
133
27
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/cok-buyuk-hata-yaptim.1084519/

Erkek arkadaşıma bugün sabah mesaj attım, yalan söylediğimi itiraf ettim , çok büyük tepki gösterdi ve defalarca aradım açmadı yazdım cevap vermedi baktım olmayacak bende oturup veda mesajını yazdım sonra o tekrar yazmis ikinci raund bir kavga yaptık sonra bi şekild e alttan almalarım ile barıştık gibi...sorun şu ki aşırı derecede güvensiz bana sana değer veriyorum ama hak etmiyorsun artık düzenli bi ilişki olamaz bu yalanın üstüne diyor keske güzel olacağına dürüst olsaydın diyor çok üzülüyorum benim yaptığım büyük yanlıştı ben bundan sonra neler yapabilirim fikir verin bir hediye filan onu mutlu eder mi sizce ne alabilirim aklımda hiçbişey yok

Adam açık açık artık olmaz sana güvenim kalmadı diyor ve bunlar haketmiş dahi olsanız onur kırıcı... Neden ısrar ediyorsunuz bırakın gitsin yoluna .

Hatalariniz olsa da haketmiyorsun falan demesi ağır laflar. Keşke sana güvenim kalmadı deyip gitmeyi bilecek bir adam olsaydı. Eski konularinizdan biliyorum size baskı yapan biriydi yok onunla görüşme , bununla görüşme diye . Baskı kurmasi ayrı kötü , sizin o baskıya katlanıp yalan söylemeniz ayrı kötü. Tek taraflı değil ki hata iki tarafta hatalı. Size bir insanın bu kadar müdahale etmesine izin vermeniz hata bir de maden izin verdiniz yalan söylemeniz hata. Baştan sona bu ilişki hata. Aslında bitirseniz daha iyi olacak. Belki ikiniz de iyi insanlarsaniz ama frekansınız tutmadı, saçma davranıp duruyorsunuz . Belki hiç yapmayacaginiz şeyleri yapıyorsunuz. Bu ilişki ikinize de zarar veriyor. Görün ve ayrılın.

Keşke güzel olacağına dürüst olsaydın mı? Güzel kızla çıkmayı biliyor ama. Yalan söylediğin için kendini suçlu hissediyorsun ve vicdanin rahat değil diye affetmesini, ilişkiye devam etmeyi istiyorsun. Çoook mu seviyorsun? Çok sevsen zaten yalan söyleyecek duruma sokmazdin kendini. Bu iliski bir yere varmaz bence.

Hem barışıyor hem de barışmanın üstüne düzenli bir ilişki olamaz, sana değer veriyorum diyor.
Delikanlı adam düzenli ilişki olmayacağını bile bile ne barışır ne de devam eder.

Bitirin gitsin. Bebek mi avutuyorsunuz yahu.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/cok-buyuk-hata-yaptim.1084519/

Erkek arkadaşıma bugün sabah mesaj attım, yalan söylediğimi itiraf ettim , çok büyük tepki gösterdi ve defalarca aradım açmadı yazdım cevap vermedi baktım olmayacak bende oturup veda mesajını yazdım sonra o tekrar yazmis ikinci raund bir kavga yaptık sonra bi şekild e alttan almalarım ile barıştık gibi...sorun şu ki aşırı derecede güvensiz bana sana değer veriyorum ama hak etmiyorsun artık düzenli bi ilişki olamaz bu yalanın üstüne diyor keske güzel olacağına dürüst olsaydın diyor çok üzülüyorum benim yaptığım büyük yanlıştı ben bundan sonra neler yapabilirim fikir verin bir hediye filan onu mutlu eder mi sizce ne alabilirim aklımda hiçbişey yok
Yok yok boyle olmaz, siz sakin ayrilmayin cunku dunyada erkek kitligi var!! Size guvenmeyen biriyle evlenin,sonra guvenle ilgili birsuru konu acin,esim bana tekrardan nasil guvenebilir diye,bizde kk kadinlari olarak yorum yapalim:((

Adamı iyice bulunmaz hint kumaşı yaptınız sizde. Kaç gündür aynı konu. Bi yakasını bırakın adamın. Baştan yalan konuşmuşsunuz adama

Şöyle görünüyor
Devam edeceksiniz
Her tartışmada size , sen zaten yalancısın vs deyip bu olayı yüzünüze vuracak.
Sonuç olarak yine ayrılacaksınız

Ayrılık mesajı atıp 5dk sonra alttan alıp barışıyorsunuz.
Adam size güvenmediği halde hem de.
Erkeklerin soyu mu tükeniyor , bu ne yapışkanlık ya ?

Back
X