Ne yapabilirim ?

Aqqes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2017
917
182
33
Arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum. İlişkilerimde ilk başta hep benim üstüme düşerler sonra ise tam tersi oluyor. Erkek arkadaşım var üniversiteden o yurtta kalıyor ben evde. Aynı okuldayız ama görseniz farklı yerlerde gibiyiz görüşmek buluşmak isteyen biri değil ama kimseyle bişey yapmıyor pek arkadaşlarıyla yurtta 24 saat ben sürekli buluşmuyoruz ilgi göstermiyorsun diyorum böyle ayrılırız diyorum hep tamam diyor ama yine aynı ben yatmayı seven biriyim gezmeyi sevmiyorym diyor bu her zaman böyleydi düzelir sandım düzelmedi herkes sevgilisini görmek için can atıyor biz kaç gün oldu görüşmüyoruz sürekli evdeyim bekliyorum bir plan söyler mi yok. Acaba ben çok mu şımarttım ne derse yaptım değer verdim kendimi unuttum sadece o varmış gibi yaşadım sürekli göz yaşı döktüm gelmiyor falan diye seviyorum diyor ama neden böyle ilgisiz? Eğer ben kendimi geri çekersem ipleri elime alabilir miyim? bir erkek sürekli erkek arkadaşlarıyla olmaktan sıkılmaz mı? Okulda yurtta hep beraberler benim canımı çok sıkıyor o kadar iyi niyetliyim ki fena olan kızlar hep mutlu ben mutsuz yoruldum her ilişkim böyle çözüm bulamıyorum bırakanıyorum da seviyorum 

Üstüne düşme ilgini çek biraz taktik yap bakalım nolcak.

erkekler itiraf etmesede güçlü kadınları sever.Sen tüm ipleri ona vermişsin.Senin kendi hayatın olsun kendi arkadas grubun..Sadece o varmıs gibi yasama lütfen..Böyle yapmaya devam edersen o her aradıgında tamam dersen onun ilgisi zaten sende olmaz..Bunun adına taktik mi yoksa yeni bir hayat düzeni mi dersin ama erkekler peşinden kosturan kadınları severler..

Teşekkür ederim bide öyle denicem bakalım nolacak ama sürekli devam ettirmem lazım sabır gerekiyor zorda olsa yapmam gerekiyor

Teşekkür ederim bide öyle denicem bakalım nolacak ama sürekli devam ettirmem lazım sabır gerekiyor zorda olsa yapmam gerekiyor
Evet ama sonucta kendine güzel bir çevre edinmiş olursun ve zamanla bu daha cok hosuna gidecektir.Umarım hersey diledigin gibi olur

Evet ama sonucta kendine güzel bir çevre edinmiş olursun ve zamanla bu daha cok hosuna gidecektir.Umarım hersey diledigin gibi olur
Çevre edinme sıkıntım var bütün arkadaşlarım aynı bi yere çağırsam hep bahane sevgilim izin vermiyor diyorlar kimse gezmeyi sevmiyor

Çevre edinme sıkıntım var bütün arkadaşlarım aynı bi yere çağırsam hep bahane sevgilim izin vermiyor diyorlar kimse gezmeyi sevmiyor
O zaman kendine bir hobi edin. Okuyorsun sanırım okulun gruplarına üye ol yeni insanlar tanımıs olursun bu sayede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…