Ne yapabilirim ?

arwen85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
500
19
98
39
Ankara
nişanlınız iş geregi eski beyendigi birlikte oldugu kız arkadasıyla 12 saat çalışsa..ama zorunlu nöbette beraberler..kendisinin yaptıgı bişey yok..listede çalışma arkadasları yani.. ne yaparsınız..tabı çalışacagından sizin haberiniz olmadıgını sanıyorsa.ve size söylememişse siz ne yaparsınız..anlattıgım durumu yaşıyorum fikir almak istedim...!!!

biraz üstü kapalı gibi anlattın sanki canım...nasıl senin haberinin olmadığını bilmiyor...kusura bakma belki ben anlayamadım biraz açsan konuyu... :gitme:

her hafta yayınlanan programda aynı gun çalışıcaklar yani..ama bana bir arkadas söyliyo..ve bildigimden haberi yok ama kendide söylemiyoo

hatırlıyorum galıba bu kız olayını ben
baya bıseyler cıkmıstı aranızda tatsızlık huzursuzluk bu o mu ona gore devam edıcem

her hafta yayınlanan programda aynı gun çalışıcaklar yani..ama bana bir arkadas söyliyo..ve bildigimden haberi yok ama kendide söylemiyoo

neden söylemiyor? nişanlısı olarak ilk önce bunu sana açıklamalı,çok kızıyorum böylelerine:olmaz: belki o kızla kötü bir durum yok ama senide rahatlatmalı bu konuda...bence açıkça konuş içindekini çözün beraber...eğer zorunlu olarakta o kızla çalışacaksa ve nişanlınada güveniyorsan sorun yok...içini ferah tut seni sevmiş senle hayat kurmak istiyor...ama böyle kendi kendini düşünerek rahatlamazsın kendini onunla paylaşmalısın ne hissediyorsan...

hatırlıyorum galıba bu kız olayını ben
baya bıseyler cıkmıstı aranızda tatsızlık huzursuzluk bu o mu ona gore devam edıcem

evet o kızlardan biri :) ama nedense benım içim cok rahat artık..aslında kıskanmıyorum üzülmüyorum da..istedigini yapabilir..ama fikirlerinizi almak istiyorum ben..

belki önemsemiyordur bile, o yüzden söylememiştir.

gelip "canım şu benim eski kız vardı ya ben onunla 12 saat zorunlu çalışıcam." derse bu defa da sen demek onu takip ediyosun, önemsiyosun demez miydiniz ki? Yani benim için o kişiden hiç bahsetmemesi daha iyi.

Şimdi siz sorun. "ben böyle bişey duydum, doğru mu" diyin, tepkisini ölçün.

vallhi koparırım kıyametii bence yüzleş onla konuş ole bısey varmııı o senın eskı cıktıgınla aynı yerde calısmana ızın verırmıydı acaaba hiç hoş değil:umursamaz:

vaala nöbet değişilebiliyor. liste torpilli de hazırlanılabiliyor.

rahatsız olurdum. sonuçta dikkatli olması lazım. ayy ben bu tür sıkıntıya gelemem. biterdi büyük ihtimal.

belkide sen huzursuz olma diyedir.. hemen kötüye yorma kafanda .. bu arada bende senle aynı durumdaydım sınır oldugum bı kızla beraberlerdı koca gun...ama eger senı gercekten seviyosa gözü başkasını görmez inan bna:) boşuna kendını yıpratma..

evet o kızlardan biri :) ama nedense benım içim cok rahat artık..aslında kıskanmıyorum üzülmüyorum da..istedigini yapabilir..ama fikirlerinizi almak istiyorum ben..

ne güzel yapıyorsuna.s

kızacak öfkelenecek birşey yok ortada zaten:delphin:

sana ne söyleyecekti "benim eskiden sevdiğim begendiğim birlikte olduğum kız arkadaşla aynı gun 12 saat beraber çalışacağız"
-tatlicadiarzu-

art niyet aranıp, huzursuzluk çıkarılacak bi konu değil bencesositososito

bence sana söylerse sorun çıkabileceğini düşünmüş. ama şeytan doldurmasın? sen bildiğini bildir yine de. sorun çıkarmadan tabi.

aranızda huzursuzluk çıksın istememiştir üzülmeni istememiştir belkide ondan söylememiştir..bilmiyorum olumlu yöndende bakmak gerekir bence.belki kendi bile önemsemiyo artık kızı gerek duymadı

ben çok kıskanırdım heralde ama onun elinden bişi gelmioki
neden sölemediğini sorardım ben olsam

vaala nöbet değişilebiliyor. liste torpilli de hazırlanılabiliyor.

rahatsız olurdum. sonuçta dikkatli olması lazım. ayy ben bu tür sıkıntıya gelemem. biterdi büyük ihtimal.

vallahi torpiil olacagını düşünmüyorum..koca türk hava yollarında kendisi bilerek torpille program yaptırdıgını zannetmiyorum..zaten sadece ucucaklar..nişanlım zaten kokpitte olacak..anca uçuş aralarında görüşecekler...yani bilerek oldugunu zanetmiyorum..zaten ayda yılda bir beraber ucucaklar sonucta..huzursuz degilim ama ilginç tarafı bu..eet biraz sinir oluyorum ama ne yapayım..ne yaparsa kendine yapar..zaten isteseydi onu secebilirdi..böyle düşünce rahatlıyorum..

ben olsam sesimi cikarmazdim,bilmiyormuş gibi yapardım..sonuçta is hayatında böyle seylerin olması çok normal..e o da söylememizde gerek gormemistir diye düşünürüm zaten çok fazla gormicekler birbirlerini diyosun belkide bu yüzden söyleyip seni huzursuz etmek istememistir..

geçenlere bizdede buna benzer bir durum oldu..biz çıkarken erkek arkadasıma sarkan,benim oldugumu bile bile hemde,sorup sorusturan bı kız vardı şimdi isi gereği o kızla görüşüp konusmak zorunda..gecen gün denk geldik kızla,bu da sanki slm vercek gibi oldu ne alaka ya fln diye cikistim o zmn söyledi arada gorsup,konuşuyorum is için o yüzden slm vercektim dedi bir şey diyemedim yüz verme dışardan dedim o kdr:))

ben olsam hiç bildiğimide belli etmezdim çünkü bence söylememe nedeni sizin huzurunuz kacmasın diyedir sonucta istese sizin yerinize o bayanla nişanlandırdı hiç canınızı sıkmayın

bana söylemicek bi de:mymeka: başka çaresi yoksa bile her günü burnundan getiririm başka iş arasın canım

vallahi torpiil olacagını düşünmüyorum..koca türk hava yollarında kendisi bilerek torpille program yaptırdıgını zannetmiyorum..zaten sadece ucucaklar..nişanlım zaten kokpitte olacak..anca uçuş aralarında görüşecekler...yani bilerek oldugunu zanetmiyorum..zaten ayda yılda bir beraber ucucaklar sonucta..huzursuz degilim ama ilginç tarafı bu..eet biraz sinir oluyorum ama ne yapayım..ne yaparsa kendine yapar..zaten isteseydi onu secebilirdi..böyle düşünce rahatlıyorum..

eee sorun yoksa,konununda pek anlamı yok bence. nişanlınız pilot ,kızda hostes, sanırım. nerede görüşecek ki bunlar...adam uçak kullanırken kızla zaten görüşemez. ne yapacak Allahaşkına. adam önemsememiş bile. çok umurunda değil zaten ,bence.
tabiiki isteseydi onu seçerdi. sizi istemiş sizi seçmiş...
hiç dert etmeyin sakın. tınlamayın bile....

Back
X