- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.878
- 598
- 38
5 yıllık bir ilişki adi insan evlilik bana göre değil deyip çekti gitti. Ve ayrildigimizdan bu yana etrafımda ki herkes is yerindeki 2 defa bile gören herkes sana söylemek istedik ama yanlış anlaşılmak istemediğimiz için söylemedik o sana göre hiç ama hiç değildi. Yakışmıyordu sana diyorlardı ama bu görünüş bakımından değil yaşama biçimi düşünce tavır hareket hiç alakamiz yoktu. Ama onu deliler gibi seviyordum gözümü kör etmişti resmen . Şimdi başka bir kadınla çıkıyor. Çok mutluymus . Yani bana dönmek istese bu saatten sonra dönmem iyi ki bitmiş diyorum ama nedense hala deli gibi acı çekiyorum.
Yeni arkadaşlar edinmek yeni ortamlar görmek istiyorum ama bunu nasıl yapabilirim is yerim buna uygun değil . Yani herkes evli nişanlı herkes kendi halinde. Mesela bugün sinemaya gitmek istedim gidecek birini bulamadım . Sizce bu konuda ne yapabilirim
Yeni arkadaşlar edinmek yeni ortamlar görmek istiyorum ama bunu nasıl yapabilirim is yerim buna uygun değil . Yani herkes evli nişanlı herkes kendi halinde. Mesela bugün sinemaya gitmek istedim gidecek birini bulamadım . Sizce bu konuda ne yapabilirim