• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapabilirim?

gezme olanağın ve arkadaşın yoksa vücudunu ve kafanı inzivaya çektiğini varsayarak dinlen.dilediğin kadar uyu kahvaltıyı dışarda yapıp biraz dolaşıp eve dönebilirsin.yada akşam yemeği için dışarı çıkabilirsin yeni kitaplar al oku,müzik dinle,seviyorsan puzzle yap,müzik dinle filmler al keyif almaya çalış inan zaman daha kolay geçer hem kafan dağılır

birtane arkadas edinmistim yada ben öyle saniyordum sanirim fazla yapiskan davrandim, bir kac gündür yazdigim zaman kisa kisa cevaplar vermeye basladi sonra anladim rahatsizlik verdigimi ve yazmadim daha.. hakliymisim ki birdahada haber alamadim kendisinden.. onun disinda kimsem yok gercekten..
Benimde öyle.. Oturup muhabbet edebileceğim kimse yok, sanada vefasız bir arkadaş denk gelmiş aynı benim gibi :KK14: Kendine güzel kitaplar edin, kahve ve çikolata eşliğinde şöyle sakin bir kafa ile oku. Zamanını böyle şeylerle geçirebilirsin mesela, hem o karakterler insanın arkadaşı da oluyor..

:KK43:
gezme olanağın ve arkadaşın yoksa vücudunu ve kafanı inzivaya çektiğini varsayarak dinlen.dilediğin kadar uyu kahvaltıyı dışarda yapıp biraz dolaşıp eve dönebilirsin.yada akşam yemeği için dışarı çıkabilirsin yeni kitaplar al oku,müzik dinle,seviyorsan puzzle yap,müzik dinle filmler al keyif almaya çalış inan zaman daha kolay geçer hem kafan dağılır

yasadigim yer cok ufak, aksam yemegi yenebilecek bir kac restoran var ve orasida bana kötü seyler hatirlatiyor.. papatya kokulu hikayeler diye bir kitap duruyor kac gündür masamda onu okumayi düsünüyorum.. filmlerden bikkinlik geldi cok izledim.. 10gün nasil gececek bilmiyorum.. ek is bulayim diyorum oyalanmak icin paraya ihtiyaci olan insanlar dururken onlarin yerini mesgul etmek istemiyorum..

ben olsam yatağımda evimde geçirir ara ara yürüyüşe falan çıkardım :)

ben yatak odam cok karanlik ve boguk böyle resmen boguluyorum, duvarlar üstüme geliyor.. havadar degil.. kapilar camlar kapali oldugu zaman sanki nefes alamiyorum gibi oluyor..

yürüyüse cikariyorum kendini zaten :-):-) evde sigara icmeyi biraktigim icin mecbur disari cikiyorum yürüyorum kulagimda kulaklik.. balkonda bile icmiyorum sigaryi yandaki komsular rahatsiz oluyormus..

bu arada Profil fotona bayildim hahahah, nurella deli kadin..
evet senin tatildeki halin olabilir mi bu ifade :KK45:

ben yatak odam cok karanlik ve boguk böyle resmen boguluyorum, duvarlar üstüme geliyor.. havadar degil.. kapilar camlar kapali oldugu zaman sanki nefes alamiyorum gibi oluyor..

yürüyüse cikariyorum kendini zaten :-):-) evde sigara icmeyi biraktigim icin mecbur disari cikiyorum yürüyorum kulagimda kulaklik.. balkonda bile icmiyorum sigaryi yandaki komsular rahatsiz oluyormus..

yok yok sen evde durmayı sevmiyorsun anlaşılan havadar bi odan olsada o oda sana dar gelirdi emin ol :KK16:
samimi olduğun arkadaşların var mı peki? onlarla plan yapsan? :KK19:

evet senin tatildeki halin olabilir mi bu ifade :KK45:

yok yok sen evde durmayı sevmiyorsun anlaşılan havadar bi odan olsada o oda sana dar gelirdi emin ol :KK16:
samimi olduğun arkadaşların var mı peki? onlarla plan yapsan? :KK19:

patronun bana sana 10gün izin veriyorum dedigindeki yüz ifadem hahahah ..bayiliyorum bu kadina..cok deli gercekten.. Programin acilisindaki müzik esligindeki haraketler cok sacma sapan ama ona yakisiyor :KK45::KK45:

hayir Samimi olmayi birak selam verdigim kimse yokki.. olsa birseyler yapip bir sekilde vakit öldürürdüm..
yemek cesitleri deneyim diyorum ama istahli biri degilim..cöpe gidecek..zaten haftalik alisverisim yarim torba birsey..

patronun bana sana 10gün izin veriyorum dedigindeki yüz ifadem hahahah ..bayiliyorum bu kadina..cok deli gercekten.. Programin acilisindaki müzik esligindeki haraketler cok sacma sapan ama ona yakisiyor :KK45::KK45:

hayir Samimi olmayi birak selam verdigim kimse yokki.. olsa birseyler yapip bir sekilde vakit öldürürdüm..
yemek cesitleri deneyim diyorum ama istahli biri degilim..cöpe gidecek..zaten haftalik alisverisim yarim torba birsey..
Esmerimsin takma kafana canim, ben bekledigimden iyi buldum seni. Esinle durumun tam noldu bilmiyorum ama su an yalnizsan bunun da tadini cikarabilirsin bence. Ozgursun oyle dusun, gezip toz hesap verilecek kimse yok mis gibi

tamam o zaman hazır ol :D
bigün mutlaka sinemaya git. yeni yeni filmler var.
bigün alışverişe çık.
bigün yemek denemek istiyorum dedin ya kendine yetecek kadarlık dene. atılırsada sağlık olsun :D
bigün temizlik yap dip köşe hem aradan çıksın hem vakit geçirmiş olursun :D
ertesi gün zaten dinlenmeye ihtiyacın olacaktır :KK70:
bigün bulunduğun yerde gezilebilecek biyer varsa oralara git :KK50:
ayhh bitmedi mi bu tatil daha :KK31:

yadaaaa bunların hepsini bi kenara bırak bi tura çık istediğin bi bölge seç ve tatilin keyfini çıkar :KK52:

10 gün ne güzel . alışverişe çıkın , evi dip bucak temizleyin , kitap okuyun , tv izleyin/nette geznin /film izleyin, gardolabınızı düzenleyin. oo daha çok şey var

tamam o zaman hazır ol :D
bigün mutlaka sinemaya git. yeni yeni filmler var.
bigün alışverişe çık.
bigün yemek denemek istiyorum dedin ya kendine yetecek kadarlık dene. atılırsada sağlık olsun :D
bigün temizlik yap dip köşe hem aradan çıksın hem vakit geçirmiş olursun :D
ertesi gün zaten dinlenmeye ihtiyacın olacaktır :KK70:
bigün bulunduğun yerde gezilebilecek biyer varsa oralara git :KK50:
ayhh bitmedi mi bu tatil daha :KK31:

yadaaaa bunların hepsini bi kenara bırak bi tura çık istediğin bi bölge seç ve tatilin keyfini çıkar :KK52:

öyle Tatli Tatli yazmissinki, birden heveslendim tatilde oldugum icin.. denicem gercekten.. yarindan itibaren basliyorum bugün son yattigim gün olsun bari.. :p:p

öyle Tatli Tatli yazmissinki, birden heveslendim tatilde oldugum icin.. denicem gercekten.. yarindan itibaren basliyorum bugün son yattigim gün olsun bari.. :p:p
oohh tatildesin sen bi kere o bile keyifli olmana yeter hadi keyfini çıkar ben yarın tıpışş tıpış işe gitcem misal :D:D

Madem bu gada yalnızsın, yalnızlık aynı derecede özgürlük de verir insana.
Bak bu lafımı yaz bi kenara.
Neyse.
Kalk yarın sabah, atla bi otobüse, görmek isteyebileceğin bi şehir seç bin git. Tura mura da gerek yok. İndiğin yerde şehir merkezinde bi otel bulursun.
Sırt çantanla orasını burasını gezer, traditional yemeklerini tadar gelirsin. Nolucek?

Dizi izle panpa :) Yapboz al.

Park varsa, gunduz disari cik, kuslara, ordeklere ekmek at.

Sicak cikolata ic film izle :)

Italya'da hava nasil bilmiyorum ama hava iyiyse al cantani git tek basina, gunes gor ,sahilde aylak aylka otur. :)

Degisik bir spora baslasan mesela, tenis , lacross?

:KK43:

yasadigim yer cok ufak, aksam yemegi yenebilecek bir kac restoran var ve orasida bana kötü seyler hatirlatiyor.. papatya kokulu hikayeler diye bir kitap duruyor kac gündür masamda onu okumayi düsünüyorum.. filmlerden bikkinlik geldi cok izledim.. 10gün nasil gececek bilmiyorum.. ek is bulayim diyorum oyalanmak icin paraya ihtiyaci olan insanlar dururken onlarin yerini mesgul etmek istemiyorum..
derler ya sayılı gün çabuk geçer gerçekten de öyle diyorum ya dinlenmene bak mesela kendini şımart uzun banyolar, bakımlar yap.seviyorsan belgesel izle mutlaka kitap oku,gazete oku.ben yalnızlığı seven biriyim ve çok keyif alırım eşim olmadığı zaman dışardan yemek söylerim ,istediğimi izleim,müzik vs erken vakit geçer ha bi de benim en iyi dostum kahvedir:)tavsiye ederim

Back
X