- 23 Mayıs 2015
- 134
- 54
- Konu Sahibi inceldigiyer
Nisanliyim. Sorun kayinvalide. Yildizimiz barismadi barismiyor. Aramizdaki fark ben nisanlima acik acik bahsediyorum annen soyle dedi, boyle laf sokuyor, soyle elestiriyor beni diye. Kaynanam ise yuzume karsi ignesini cikarip battiriyor ama nisanlimla konusurken benim hakkimda iyi konusuuyor yani ogluna iyi gorunuyor ve sonuc olarak hep ben kotu niyetli oluyorum. Kayinvalidemden simdiden nefret ediyorum , evliligimi hep etkileyecek biliyorum. Nisanlim bana kizdiginda tartistigimizdaki mutlulugunu gorseniz, zafer kazanmis gibi ..
Ben nisanlimin annesinin gercek yuzunu gormesini istiyorum ne yapabilirim arkadaslar, o yokken konusmalarimizi mi kaydedeyim ne yapayim Allah askina
Nisanlima adeta melek rolu yapiyor bana ise sadece seytanlik.
Asla anne ogul arasina girmek istemezdim ama kayinvalide beni buna mecbur birakacak.. ne yapabilirim?
Ben nisanlimin annesinin gercek yuzunu gormesini istiyorum ne yapabilirim arkadaslar, o yokken konusmalarimizi mi kaydedeyim ne yapayim Allah askina
Nisanlima adeta melek rolu yapiyor bana ise sadece seytanlik.
Asla anne ogul arasina girmek istemezdim ama kayinvalide beni buna mecbur birakacak.. ne yapabilirim?