Ne yapabilirim???

Yeni evli adam bu saatte napıyor dışarda ya ? Hadi onu geçtim sizi nasıl yalnız bırakıyor ? Korkuyorum filan deseniz.Gelince ne yaptığını anlatıyor mu ?

Bu göbeği dışarı atılan erkek sendromu!! Nu bir türlü anlamıyorum. Taşının muhittin değiştirin çok net! Eski mahallesinde oturuyorsuniz mümkün olmaz..

Yeni evli adam bu saatte napıyor dışarda ya ? Hadi onu geçtim sizi nasıl yalnız bırakıyor ? Korkuyorum filan deseniz.Gelince ne yaptığını anlatıyor mu ?
Ya ben yanlız değil kaynanam var ona guneviyor aslında gelince de işte arkadaşlarla oturduk konustuk falan. Diyor ama ben çok sıkıldım

Ya ben yanlız değil kaynanam var ona guneviyor aslında gelince de işte arkadaşlarla oturduk konustuk falan. Diyor ama ben çok sıkıldım
Öyle şey mi olur canım ya al karşına adam akıllı konuş.Kendini bekar sanıyo heralde.Tamam çok istiyorsa haftada bir çıksın 12de eve dönsün mesela.Bu saate kadar dışarda ne yapılır,ne konuşulur ? İlle gece geç saatlere kadar konuşcaz diyorsa çağırsın arkadaşlarını evine.Evde konuşsunlar.Evli adamın böyle gezmesi hiç hoş değil.Üstelik daha çok yeni.

X