Ohaa o ne bicim ev , o ne bicim kiz, o ne bicim amca, o ne bicim amcanin arkadasi .......
Birde bunu utanmadan sana acikca soyleyebiliyor yani, pardonda bu amcanin evi fuhus yuvasi falan mi ? O ne bicim kizmis oyle gece 1 de gelip 1 saatligine kalip gidiyor ??? Bu amca bildigin evini o tur isler icin kullandirtiyor iyyyy geri gelip o evde yatmaya igrenir insan. Ne bicim mideli bir sevgilin ve amcasi varmiski bu tarz bir olayin icinde olmaktan duzenlemekten alet olmaktan yataklik etmekten hatta sahit olmaktan utanmiyor ve cekinmiyorlar.
Ben senin yerinde olsam kirilmayi dokulmeyi birakir ciddi ciddi ben boyle bir adamla nasil birlikteyim diye sorgulardim..
Bir insanin ne oldugunu kim oldugunu sadece kendi hayati degil hayatina soktugu kisiler ailesi cevresi icinde bulundugu ortamlarda belirler. Belli sevgilin bunda hicbir tuhaflik gormuyor , ben sahsen o an terk etmistim adami sonsuza kadar gorusmemek uzere hemde, Bu kirilacak birsey degil direk ayrilacak birsey benim icin.
Oyle adami da oyle amcayida oyle zihniyetide oyle insanlarida hayatimda 1 sn ye bile asla tutmazdim.