ne yapabilirim???

Benimki sigara alkol içmez o konuda ona güvenim sonsuz .amca vukaatli o yuzden .ve o da haklı oldugumu söylüyor fakat yinede kabullenemiyorum

Sevgilin gercekten dedigin gibi olsa o amcayla asla gorusmezdi, ben senin yerinde olsam asla guvenmem
B

De aynısını yaptim ayrıldım o da hak veriyor bana ama hani sabah oluyo hatasını düzeltmek için çaba göstermek yerine o arkadaşlarıyla amcası ve o gezmeye gidiyor

Eee sen daha ne bekliyorsun bu adamdan ? Adam duzelmeye niyeti yok cunku senin gibi yaptiklarini yanlis bulmuyor seni ayakta uyutuyor sende kanmaya devam ediyorsun. Ya adami bu hayat sekliyle kabul edeceksin yada sana yalan soyledigini degismeyecegini kabul edip aptal yerine konmaktan vazgecip adami gerdide birakip hayatina devam edeceksin.

Yukarida dedigim gibi 1 sn bile hayatimda tutmazdim oyle adami, aninda hayatimin her kosesinden hatta hafizamdan bile silerdim, bunu yapmak cok kolay sadece cesaret ve birazcik irade gerekir.

Burda bize sorup bulabilecegin birsey degil bu, ya boyle bur adamin kabul edeceksin yada benim midel almiyor bana gore degil diyip arkada birakacaksin. Bu tarz seylerin ortasi olmaz hayatta bana gore.

Back