- 18 Ocak 2016
- 942
- 2.027
- 113
Haklısınız ben de şimdiye kadar bu yüzden hesap açıp denemedim.Arkadaşlar güzel umutlu yorumlar yapınca açmaya karar verdim.Biraz cesaret işi sanırım o. Sermayesiz sadece krediyle bir takım işlere giren çok tanıdığım oldu. Ama büyük risk tabi.
Hevesinizi kırmak istemem ama bahsettiğiniz tipte işlerden çok para kazanabileceğinizi sanmıyorum. Ben de satıyorum ufak tefek birşeyler, bazı sitelere üyeyim ama gelir pek iyi değil. Ben keyif için yapıyorum, evde ıvır zıvır koyacak yer kalmadı bazılarını elden çıkarayım dedim. Koyuyorum satışa giden gidiyor, kalan sağlar bizimdir diyorum. Ama ayda 2-3 parça bişey anca gidiyor açıkçası.
Sertifika meselesi de, sermayem yok zaten, artı hibe belli başlı kurallarla,taksitle veriliyo biliyorsunuzdur.Siz işi kurup,harcamaları faturalayıp başvuruyosunuz,benim başvurduğum program,sadece demirbaş karşılıyordu tabi belli bir limitle.Beş yıl önce böyleydi.Şuan aynı mı durum bilmiyorum.
Tanıdıklarınızın programı farklı da olabilir tabi,başarılı oldular mı merak ettim.