Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Psikoloğa götürebilirsiniz , kredi kartlarını elinden alıp ihtiyacı kadar nakit verebilirsinizKardesimin psikolojik rahatsizligi var her gun disaridan yemek yemek istiyor kredi cekiyor ne yapabiliriz bu durumda?
Iceriden borc cekiyor. Psikologa yeni baslicakPsikoloğa götürebilirsiniz , kredi kartlarını elinden alıp ihtiyacı kadar nakit verebilirsiniz
Kartı olmadan mı içerden çekiyorIceriden borc cekiyor. Psikologa yeni baslicak
Karti var ama banka karti. Kredi kartini aldik gecen zorladi verin diye vermedikKartı olmadan mı içerden çekiyor
Kaç yaşında? Ne iş yapıyor?Kardesimin psikolojik rahatsizligi var her gun disaridan yemek yemek istiyor kredi cekiyor ne yapabiliriz bu durumda?
Ogrenci 20li yaslardaKaç yaşında? Ne iş yapıyor?
Öğrenciye nasıl sürekli kredi veriyorlar?Ogrenci 20li yaslarda
Emekli maasi var o yuzden veriyorlar birde parttime ise girdi yeni ondan vermislerÖğrenciye nasıl sürekli kredi veriyorlar?
psikolojik mi? rahata alışık şımarık yetişen bir genç mi?Ogrenci 20li yaslarda
Ilac kullaniyorpsikolojik mi? rahata alışık şımarık yetişen bir genç mi?
şunu demeye çalışıyorum kullandığı ilaç bir tarafa, rahatsızlığı bir tarafa acaba hastalığını kullanıyor olabilir mi? Zaten hastayım istediğim gibi yaşarım fazla kızamazlar gibisinden.Ilac kullaniyor
Bilmiyorum olabilir annem kiziyor ama dinlemiyor sonunu dusunmeden harekette ediyor olabilirşunu demeye çalışıyorum kullandığı ilaç bir tarafa, rahatsızlığı bir tarafa acaba hastalığını kullanıyor olabilir mi? Zaten hastayım istediğim gibi yaşarım fazla kızamazlar gibisinden.
Evet psikoz gecirdi.psikolojik rahatsızlığı ne peki doktora götürdünüz mü?
çok geçmiş olsun daha bugün böyle bir konu araştırmıştım zor bir hastalık. ilaçlarını alıyor mu peki?Evet psikoz gecirdi.
Ben veriyorum aksamlari canim ilaclari kendi icmiyorçok geçmiş olsun daha bugün böyle bir konu araştırmıştım zor bir hastalık. ilaçlarını alıyor mu peki?