• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapabiliriz?

busendnz

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2025
201
187
18
25
Herkese günaydın lisede beraber okuduğum yıllardır da farklı şehirlerde olmamıza rağmen görüştüğümüz bir arkadaşım ve eşi akraba düğünü dolayısıyla benim yaşadığım şehire geldiler. Kendisi hamile 7 aylık. Düğün evinde veya otelde kalacaklardi hamile olduğu için dün bize davet ettim . Gece boyu eskilerden sohbet ettik. Sonra bir anda yüzü düştü sohbet içerisinde. Eşi de bizim okuduğumuz lise de okudu biz 10 iken o 12 idi. Yüzü düşünce benim aklıma direk eşinin onu aldattığı geldi ama durum böyle değilmiş 😶 Lisedeyken bir müzik öğretmenimiz vardı, 30 yaşlarında. Çok ahım şahım bir yakışıklıligi yoktu ama öğrencileriyle arkadaş gibi olan havalı tipler vardır ya öyleydi. Bilirsiniz hepimiz o yaşlarda böyle öğretmenlere hayranlık besleriz hele ki ergenseniz. Arkadaşım bu şekilde hissediyordu hatırlıyorum ama dediğim gibi genel ergen tavrı. Neyse arkadaşım gozyaslari içerisinde anlattı. Tam da öğretmenler günü 🥲 bu öğretmenle konuşmuşlar bizim öğretmen arkadaşıma okul icin yapilan bir etkinlik provosinda sen çok olgunsun yaşıtlarına göre çok daha güzelsin diye birseu söylemiş arkadaşımin o an hoşuna gitmiş. Facebook üzerinden bu adam buna yazmaya başlamış. Arkadaşım utangaç tavırlarla cevap vermiş konu cinsellige kadar gitmiş seni soule öperim boule yaparım diye. Kocaman bir konferans salonumuz vardı tiyatro ekibinin kullandığı küçük bir kabın mi diyeyim odack mi her neyse prova sonrası o kişi arkadasimi öpmüş hoş olmayacak şekilde dokunuslari olmus. Arkadaşım daha sonra korkarak bağlama çaldığı ve sevdiği halde okul grubu ve etkinliklerin tamamından çıkmıştı. Suan ki sorunumuz şu ki arkadaşım hamilelik psikolojisiyle " suan benim de çocuğum olacak ve hala o adam görev yapıyor ben uzaklaştım ama hala elinin altında bir sürü öğrencisi var "diyor instagram üzerinden adamın profili inceledik suan bir kız meslek lisesinde görev yapıyor bunu arkadaşım görünce daha da çok üzüntüye kapıldı. Şikayet etmek istiyorum ama üstünden yıllar geçti diyor elindeki tek kanıt Facebook üzerindeki konusmalarin bazıları ,adamın eski profilinde adı soyadı aynı ama sadece bir fotoğrafı var o da hatırlarsanız retrica ile 4 lü renk renk fotoğraf çekiliyordu o şekilde yüzüne nur inmiş gibi. Bu şekilde nereye ne şekilde şikayet edilir ? Nasıl bir yol izlemek gerekir ?

Doğru olan hemen şikayet etmesi tabi ki

Bu durumda eşi de haberdar olacak bir yandan gebe, şikayet edince mağdur da suçlanacak bir şekilde. Bunları göze alıp şikayet edeceğini düşünmüyorum.

Keşke zamanında susmasaydı.

Back
X