Ne yapabilirm?

Gmz93

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
33
15
31
Merhabalar uyeligim olmadigi icin arkadasimin hesabindan yazmak zorunda kaldim. 24 yasindaym bana 2 ay oncesinde bir aile dostumuzun oglu icin gorucu demeyelm de teyzem araciligiyla haber geldi kahve icmeye gelicez diye bana sorulduklarinda hayatimda kimse olmadigindan gelsinler dedim ama o gunden sonra ses cikmadi ilginc olan su bu zamana kadar aile dostumuzun oglunu cok gormedim hayal meyal hatrliyorum sadece sosyal aglardan baktim ilginc ki ona karsi boyle guzel duygularim olusmaya basladi bende bilmiyorum nedenini ve 2 aydir bu boyle asik olmak asla degil ama zaman zaman ruyalarimda goruyorum aklima geliyo sosyal agdan ara ara bakiyorum sizce bu durumda ne yapmaliym? Simdiden tesekkurler

Bilinçaltına yerleşmiş birşey bence üstüne durma artık. Düşündükçe büyür kafanda.

bencede sürekli düşündüğünden rüyalarına giriyor bende bu aralar taktığım bir konuyu sürekli rüyalarımda görüyorum benimki iyi birşey ama :) kendini kaptırma bence ama olucağı varsa zaten olur hakkında hayırlısı olsun

Kendini fazla kaptırma.
Bekle bakalım önce gelsinler bir, duruma göre hayal kurarsın :)

Merhabalar uyeligim olmadigi icin arkadasimin hesabindan yazmak zorunda kaldim. 24 yasindaym bana 2 ay oncesinde bir aile dostumuzun oglu icin gorucu demeyelm de teyzem araciligiyla haber geldi kahve icmeye gelicez diye bana sorulduklarinda hayatimda kimse olmadigindan gelsinler dedim ama o gunden sonra ses cikmadi ilginc olan su bu zamana kadar aile dostumuzun oglunu cok gormedim hayal meyal hatrliyorum sadece sosyal aglardan baktim ilginc ki ona karsi boyle guzel duygularim olusmaya basladi bende bilmiyorum nedenini ve 2 aydir bu boyle asik olmak asla degil ama zaman zaman ruyalarimda goruyorum aklima geliyo sosyal agdan ara ara bakiyorum sizce bu durumda ne yapmaliym? Simdiden tesekkurler

Üyelik almak bedava
Neden almıyorsunuz?

Öncelikle üyelik alın.
Sonra da teyzenize sorun son durumu.

Sizce neden gelmemis olabilirler bunu merak ediyorum

Hoşlanmış gibi görünüyorsun ama kendini ağırdan al ilk adımı atan onlar olsun inş iyi insanlardır cmm mutlu olursun

Kendini evlenmekten başka bir şeye daha odaklamalısın. İş, güç, hobi, maneviyat gibi; hayatının merkezine, sadece bir ihtimalden başka bir şey olmayan bir erkek oturmamalı.

Ha tekrat gelmemişler orasını kaçırmışım cnm üzüleceksin ama vazgeçmiş olabilirler sen de üzerine düşme daha çok üzülürsün

Galiba bilincaltim benimle oyun oynuyo olabilir

işte bunlar hep yokluktan :) .. duygularını yoğun yaşayan birisisin sende galiba benim gibi. halbuki diğer taraf hiç böyle düşünmüyor. onlar için normal bir tanıştırma isteği olsa da olur olmasa da. Bence hiç kafaya takmayın ve yaşantınıza devam edin sanki hiç böyle bir haber gelmemiş gibi.

( kelin ilacı olsa kendi başına sürecek ama işte :KK64: )

gurur yapmış olabilir misin gelmedikleri için ? bu durumda insan hırslanıp sahip olmadığı duyguları abartabiliyor

X