Aynısını ben yaşadım. Üni.de arkadaş grubundan bi kız sürekli dedikodu yapıyodu, üstelikte herkesin. Ama yanlarındayken aşkım balım diye tatlı tatlı konuşyodu. Herkes bu huyunu biliodu ama zannediyolardıki o benim dedikodumu yapmıodur. Bide bu kız bölüm 1.si gibi bişeydi, notları çok iyi tutuyodu. Herkes onla birazda bu yüzden arkadaşlığını sıkı tutuyodu.
Ama ben dayanamadım bu duruma ve arkadaşlığımı kestim kızla. Ve diğerleri o kızı tercih ettiler. 2.sınıfım berbat geçti, başka olaylarda yaşadım onlarında etkisi var. Ancak bu dönemde daha azimli oldum derslerimde inanılmaz bi yükselme oldu. Üstelik yaşadığım kötü olaylar beni öyle bi olgunlaştırdı ki iyiki bu şekilde yaşamışım diyorum şimdi.
Üstelik beni tercih etmeyen -daha doğrusu gene benle konuşuyolardı ama ben onlarla takılmıyodum- arkadaşlarım benden özür dileyerek hatalarını anladılar. Çünkü hepsini birbirine düşürdü. Şuan hepsiyle arkadaşlığım devam ediyo. O kızınsa adı bile geçmiyo.
Sanırım aynısını ben de yaşayacakmışım gibi gözüküyor çünkü o kızla bir daha konuşmayı geçtim yüzünü görmeye tahammülüm yok artık.ama yine de koca sınıfta bulduğum 3 4 kişiyi de böyle ikiyüzlü bir insan yüzünden kaybetme fikri beni çok üzüyor.peki siz arkadaşlarınıza bu durumu rahatsızlığınızı anlattığınız halde mi o kızı tercih ettiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?