Yakın bir arkadaşıma duygularımı söyledim daha doğrusu o anlams söylememi istedi bende itiraf ettim ama sevgilisi var ve kızı da tanıyorum beni çok seviyor çok güveniyor ama şöyle birşey var çocuk bana ümit veriyor sekizinci sınıfta bana çıkma teklifi etmiş ben kabul etmemism o zamanlar arkadaşıma ettiğini sanıyorduk meğerse banaymış yanlış anlaşılmış o da bidaha sesini çıkarmamış şu an aynı lisedeyiz ve son sınıftayız mezun olacaz ama bana da ümit veriyor kızla da birlikte kafam çok karışık ne yapacm arkadaşlar mesaj atıyor hep cevap veriyorum dayanamıyorm sizce ona ne demeliyim ki bana herşeyi anlatsın yanı ne hissettiğini ne yapmak istiyor çok yıprandım kaç kere konuşmama kararı aldım ama her seferinde yumuşuyorum cevap veriyorum lütfen yardım edn ablalarım niyeti ne bunun (buarada sevgilisiyle pekk görüşemiyor kızın telefonu yok çünkü geçen sene annesi öğrenmişti ve bidahada telefon vermediler sadece okulda arkadaşının telefonundan mesajlaşabiliyor) ve kıza şaka yoluyla senen ayrılıcam sende başkaslyıa çık demiş ama kızın gözü okadar kör olmuşki hiçbirşey göremiyor gerçekleri.Diyeceksiniz ki sen adimisin sevgilisi olan birine bakıyorsun ama öyle değil işte duygularıma enel olamiyorum ben kaç kere dedim yanlış birşey konuşmayalm diye ama arkadaşız ne olacak diyor bende yumuşuyorum her seferinde başa dönüyoruz ne yapcamm ben lütfen yardım edin akıl verin bana