Canım benim annen annemin kopyası diyebilirim
Bu yüzden seni çok iyi anladım.
Bende eşimde ünv. mezunuyuz ama annem hep bi kusur bulur.
Hani ben ünv. mezunuyum ya bana kimse bişey söyleyemez,hesap soramaz falan.
Bişey söylüyo eşime sorayım sana haber veririm diyorum,hemen parlıyo mesela aaaa sen okudun para kazanıyosun bide izinmi alıcan.Amann herşeyde damada soruluyo korkuttumu bu seni falan der.
Oysaki eşim gerçekten çok anlayışlı güzel huylu bi adam ama denilmişya anneye yaranılmıyo.
Benimde kayınvalidem hasta ameliyat olucak kayınpederim eşimden 2000 tl borç istemiş.Bende sorulurmu borç değil ver tabi dedim.Ama annemden saklamak zorundayım yoksa ohhh çalışın biriktirin onlar yesin falan der.Onlar har vurup harman savuruyolar hiç düşünmüyolar evlatlarını falan der.
Ben herşeyde çok seçiciyim çok zor beğenirim diye bişeyi beğenmeyince hemen kahkahalarla gülerek Allah'ın işine bak şaşırıyorum sen kocanı nasıl beğendin diyo.Üstelik eşim renkli gözlü esmer tariflere göre yakışıklıda bi erkek.
Onun ailesi biraz açık bize göre,bizmkiler ise daha mutasıp.Hani babası falan namaz kılmaz ama bizene dimi.Geçen eşim cuma namazına gidecek,annem bana soruyo seninki dua okumayı biliyomuki diye
üstelik adam her cumaya gider abim var 2 senedir camiye gitmemiştir böylede traji komik yani:)
Daha yazsam bitmez ama kendi meseleme fazla daldığımı fark ettim nihayet.Nasılda dolmuşum senin konuyu görünce dökülüverdim.Bu örnekleri söylüyorum çünkü anne gibi çok olduğunu bil kendini daha iyi hissedersin.
Güzelim annem akşam ne yiyceksiniz diye bile sorar mesela köfte derim,çok yapıyosun köfte makarna yap der.Eşim lahanadan nefret der.Alıştır yesin diye bana baskı yapar.Ya yemiycek sana ne anneeee diyemem tabi :)
Benmi napıkyorum geçiştiriyorum her cümlesini,telde falan sıkıcı konuşmalar başlayınca hemen bi işim çıktı diyip kapatıyorum.Mesela telimi çaldırıyorum,kapı zili falan.Oda kibarca anlamış oluyo bu muhabbetlere girince kendisinin çekilmez olduğunu.Zamanla belki tamamen anlarda hayatıma müdehale etmekten vazgeçer.
Hee bişey daha var annen eşine kusur bulduğuna göre belkide dörtdörtlüktür adam.İyiye daha çok kusur buluyolar çünkü.Ama Allah korujsun huysuz biri olsaydı seni üzecek korkusuyla saygı duyardı.
Anne bunlar dedikodusuda yapılmaz.9 ay karnında taşımış biraz kafa şişirmekde hakları galiba.İdare etcez canım napalım.Konuşmayada gelmezler bilirim küser konuşmazlar,kötü evlatsın der içimizi acıtırlar.....
Sanada banada bizimkiler gibi annesi olanlarada kolay gelsin.....