- Konu Sahibi strawberry111
Ben katilmiyorum+1 kesinlikle katılıyorum @kadersevgi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben katilmiyorum+1 kesinlikle katılıyorum @kadersevgi
Son zamanlarda bu konu magduru cok insan var. Kafası bozulan beni taciz etti diyip atıyor kendini ortaya. Delil şahit olmalı. Cok insanın hayatını mahvettiler.Esiniz fazla muhatap olmaktan suçlu, ama bu onu infaz ettirmek için yeterli sebeb değil. Mahkemede zaten neyin ne olduğu ortaya çıkardi. Geçenlerde burda bir doktorla konuştum da. Bana mümkün olduğunca hastalarla odada yalnız kalmadığını söyledi. Cünkü insanların dönüp sana ne iftiralar attacağını bilemiyorsun. Bizim bir öğretmen de anlatmıştı: onun bir öğretmen arkadaşını 3 tane kız "bizi taciz etti" diye şikayet etti. 3 kız aynı şeyleri anlattığı için adamı hapis cezasına çarptırdilar. Sonuc olarak adam hem özgürlüğünden, hem eşinden ve çocuklarından, hemde işinden oldu. Bir süre sonra kendini hapisanede astı. Öğretmen öldükten sonra kızların bir tanesi (aradan bir kac sene geçti tabi) yalan söylediklerini itiraf etmişti. Yani demek istediğim: Biz kadınlar olarak tabiki hemcinsimize inanmak isteriz böyle birsey söylese. Yinede etraflıca bakın olaya.
Son zamanlarda bu konu magduru cok insan var. Kafası bozulan beni taciz etti diyip atıyor kendini ortaya. Delil şahit olmalı. Cok insanın hayatını mahvettiler.
Çok üzüldümEsiniz fazla muhatap olmaktan suçlu, ama bu onu infaz ettirmek için yeterli sebeb değil. Mahkemede zaten neyin ne olduğu ortaya çıkardi. Geçenlerde burda bir doktorla konuştum da. Bana mümkün olduğunca hastalarla odada yalnız kalmadığını söyledi. Cünkü insanların dönüp sana ne iftiralar attacağını bilemiyorsun. Bizim bir öğretmen de anlatmıştı: onun bir öğretmen arkadaşını 3 tane kız "bizi taciz etti" diye şikayet etti. 3 kız aynı şeyleri anlattığı için adamı hapis cezasına çarptırdilar. Sonuc olarak adam hem özgürlüğünden, hem eşinden ve çocuklarından, hemde işinden oldu. Bir süre sonra kendini hapisanede astı. Öğretmen öldükten sonra kızların bir tanesi (aradan bir kac sene geçti tabi) yalan söylediklerini itiraf etmişti. Yani demek istediğim: Biz kadınlar olarak tabiki hemcinsimize inanmak isteriz böyle birsey söylese. Yinede etraflıca bakın olaya.