NE YAPACAĞIM BANA YARDIM EDİN!!!

Bu olayda bahsi geçen avukatı dava etmeli, ardından kadını.
Eşiniz kendinden eminse, kadının akli dengesiyle ilgili şüpheniz varsa ve uğraşacak vaktiniz, enerjiniz varsa bu olayın peşini bırakmayın

Eşinizin suçu sizin uyarinizi dikkate almamak bence.
Umarım bundan sonra daha dikkatli davranır ve sizi de dinler.
Mahkeme konusuna birşey diyemeyeceğim..

Eşin de suçlu bir nokta yok kadın çirkef.Bizim işyerinde de psikolojisi bozuk bir kadın yanımızdaki adama iftira attı beni öptü sarıldı diye.Mahkemelik şuan.Mahkemede ağlamış zırlamış.Asıl kendi adamları taciz eden bir kadın.Aşığıyla gelip adamı dövdürdü bir de .Psikolojisi bozuk kadından korkucaksın.Aman uzak dur boşver.Eşin gitmesin kalsın diye yapmıştır yüz vermesin hiç.Müdüre anlatsın onun çocuğuyla ilgilenecek başka hoca versin

%51 eşiniz suçlu. Bende bir öğretmenim ve telefon muhabbetin neredeyse hiç olmadı, sadece mesaj. Bu kadın yüz bulmuş.

Esiniz fazla muhatap olmaktan suçlu, ama bu onu infaz ettirmek için yeterli sebeb değil. Mahkemede zaten neyin ne olduğu ortaya çıkardi. Geçenlerde burda bir doktorla konuştum da. Bana mümkün olduğunca hastalarla odada yalnız kalmadığını söyledi. Cünkü insanların dönüp sana ne iftiralar attacağını bilemiyorsun. Bizim bir öğretmen de anlatmıştı: onun bir öğretmen arkadaşını 3 tane kız "bizi taciz etti" diye şikayet etti. 3 kız aynı şeyleri anlattığı için adamı hapis cezasına çarptırdilar. Sonuc olarak adam hem özgürlüğünden, hem eşinden ve çocuklarından, hemde işinden oldu. Bir süre sonra kendini hapisanede astı. Öğretmen öldükten sonra kızların bir tanesi (aradan bir kac sene geçti tabi) yalan söylediklerini itiraf etmişti. Yani demek istediğim: Biz kadınlar olarak tabiki hemcinsimize inanmak isteriz böyle birsey söylese. Yinede etraflıca bakın olaya.

Esiniz fazla muhatap olmaktan suçlu, ama bu onu infaz ettirmek için yeterli sebeb değil. Mahkemede zaten neyin ne olduğu ortaya çıkardi. Geçenlerde burda bir doktorla konuştum da. Bana mümkün olduğunca hastalarla odada yalnız kalmadığını söyledi. Cünkü insanların dönüp sana ne iftiralar attacağını bilemiyorsun. Bizim bir öğretmen de anlatmıştı: onun bir öğretmen arkadaşını 3 tane kız "bizi taciz etti" diye şikayet etti. 3 kız aynı şeyleri anlattığı için adamı hapis cezasına çarptırdilar. Sonuc olarak adam hem özgürlüğünden, hem eşinden ve çocuklarından, hemde işinden oldu. Bir süre sonra kendini hapisanede astı. Öğretmen öldükten sonra kızların bir tanesi (aradan bir kac sene geçti tabi) yalan söylediklerini itiraf etmişti. Yani demek istediğim: Biz kadınlar olarak tabiki hemcinsimize inanmak isteriz böyle birsey söylese. Yinede etraflıca bakın olaya.
Son zamanlarda bu konu magduru cok insan var. Kafası bozulan beni taciz etti diyip atıyor kendini ortaya. Delil şahit olmalı. Cok insanın hayatını mahvettiler.

Son zamanlarda bu konu magduru cok insan var. Kafası bozulan beni taciz etti diyip atıyor kendini ortaya. Delil şahit olmalı. Cok insanın hayatını mahvettiler.

Aynen öyle. Insan dediğim gibi ilk mağdur olduğunu iddia eden kişiye inanmak ister, çünkü kimse böyle iftiraları yakıştıramıyor. Sonuc olarak bunada caydırıcı cezalar gelmesi lazım, yoksa hayatlar mahvediliyor

çok ortada kalmış bir konu nereye çekersen o konuda ilerleyecek gibi. telefon konuşmalarını geri alamazsın ama en azından eşin mesajları silmemeliydi

Yorumlarin bazilarini okudum da Allah askina arkadadlar avukat neden korksun? Davanin taraflari avukatlar da degil zaten.Avukatinizin bunu demesinin tek sebebi var.Kadinin taviz iddialarinin aksini ispat edemediginiz zaman ,ki mesajlari da silmissiniz, altindan kalkamayacaginiz biz hale gelebilir. Uzun yillar dava surebilir. Bir seyler cikacagini dusunseydi avukatiniz eminim size yol gosterirdi. Ortada taciz ve iftara varken avukatin korkulcak bir durumu olamaz.

Ben eşinize inandım valla ne yalan söyleyeyim. Arama kayıtlarını çıkarıp iftira davası açabilirsiniz. Mahkeme mesajların dökümünü isterse her şey ortaya çıkar zaten. Sinek küçük ama mide bulandırır. Yerinizde olsam ödetirdim bu iftirayı.

bence üzmeyin kendinizi , allaha havale edin , eğer bu kadının dedikleri doğru olsaydı zaten davasını çekmez sonuna kadar giderdi , belliki eşiniz oradan ayrılıyor diye böyle bir rezillik yapmış , oda yaptığının cezasını illaki görür

Ben olsam peşini bırakmam dava açarım o kadına, sonuna kadar giderim

Çok üzüldüm:(

Back
X