- Konu Sahibi strawberry111
Eşinin hatası gereksiz şekilde kadınla muhatap olmak bence ama başka bişey yok gibi duruyor ve kadın kesinlikle rahatsız belli yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesajlari silmis dedinz di mi ? Icerigi gorunmuyir simdi dusunuyorum da ben de telfonun hafizasini dolsuruyor diye sık şık mesajlari falan siler temizlerim belki oyle birsey yapip siliyordur esinzEsime kızdığım nokta benim uyarılarıma kulak asmaması sıkıntısı varsa sanane herkezın ailesi var gıtsın anlatsın kime anlatıyorsa. Acıp telefonu dakikalarca bırırnı dinlemek ne kadar akıl mantık ısı onu cozemıyorum. Dıger turlu beklentisi olsa kadın 10 yas buyuk ablası gıbı duruyor. Aklım ermedi gıttı
Ama rehabilitasyon merkezi oldugu icin grup yoktur diye dusunuyorum varsa da genel seyler yazilir her xocugun durumu farkli ve ogretmenlerle daha cok iletisimde oluyorlar bir de ozel olunca ogrwtmenler mecbur iletisimde oluyor, kisinin mizacida yumusaksa boyle bir durum olmusturArtık whatsapp gruplar var eşiniz neden özel olarak konuşuyor ki kadınla nedden mesajlaşıyor çocukla ilgiliyse gruptna yazsın ne alaka yani eşinizde mesafe koyamamış yani hem ayrılacağı gün okulda ne işi varmış kadının bayılmalar falan ayrılacağı zamanı m bulmuş kocası nerede tüm bunlar olurken? hani normal bir koca karısı bunları deyince eşinize saldırırdı yani. Bana çok da inandırıcı gelmedi konu mahkemelik olacak kadar saplantılı ve kasının kocası yok ortada. Ha gerçekse de eşinizin sürekli görüşmemesi gerekirdi o zaman tek hata kadında değil çocukla ilgili ne kadar birşey sorabilir
Bi veli ile telefonda bu kadar sık görüşülmezHanımlar merhaba. 3 yıllık evliyim. Eşim özel bir rehabilitasyon merkezinde öğretmen. Bir öğrencinin velisi sürekli eşimi telefonla arıyor bişeyler soruyordu birkaç kez rastladım. Eşimi çok yüz göz olmaması konusunda uyardım. Eşimde benden kaç yaş büyük kadın benim boyum kadar oğlu var ne biçim şeyler düşünüyorsun diye tersledi beni.
Bir ay kadar önce eşim iş değiştirmek için oradan ayrılmaya karar verdi. Ayrılacağı gün bu kadın ayılıp bayılmış kocasını çağırmış beni bu hoca rahatsız ediyor taciz ediyor diye. Gitmişler karakola şikayet etmişler. Allah ım duydum şok oldum. Ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorum. Bakıyorum eşime öyle birşey yapacak insan asla değil. Kadının söylediklerine bakıyorum yenilir yutulur cinsten değil. Kadının ailesi filanda tanınmış bir aile. Nasıl bir şeyin içine düştük anlam veremiyorum. Eşim yemeden içmeden kesildi kaç aydır huzurumuz kalmadı. Mahkemeye sevk eden savcı kadından psikiyatrik muayene istemiş kadın kabul etmeyip şikayetinden vazgeçmiş bu nasıl iş anlamıyorum. Bir insan namusunu nasıl ortaya atıp geri çekilir anlam veremiyorum. Şimdi biz gidip iftira davası açalım dedik avukata danıştık namusunu ortaya koyan biriyle başedilmez benden tavsiye uzak durun diyor. Arkadaşlarım var onların eski komşusuymuş kadını kaç kez boşamaya kalktı kocası normal bir aile değil şirret bunlar uzak durun dediler. Ama böyle bir iftiranın altında kalmakta çok kötü bir duygu.
olaydan bir hafta sonra okula hiçbirşey olmamış gibi gelmeye devam etmiş. Eşimin telefon kayıtlarını inceledim kadınla konuşmaları var. Kadının ifadesine bakarsak sürekli gece gündüz taciz mesajları atıyormuş sürekli arıyormuş. Eşime soruyorum neden açtın konuştun yada mesajlarına cvp verdin diye. İnan çoğu zaman çocuğuyla alakalı şeyler soruyordu asla başka birşey olmadı diyor. Ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorum. Doğrumu yanlışmı bilemiyorum. Bana bir yol gösterin ne yapmalıyım.
Ben en çok avukata kızdım. Resmen sizi başından savmış dangalak.
Sizin yerinizde olsam davayı açar burnundan getirirdim o kadının.
İftira atanlara ayrı bir ifrit oluyorum zaten.
Bence işin peşini bırakmayın.
Allah'a havale ediyorum. Boyu kadar kızları varmıs kendine yakıstırıyorsa ne dıyım. Boyle bulasık tiplerle ugrasılmazBen en çok avukata kızdım. Resmen sizi başından savmış dangalak.
Sizin yerinizde olsam davayı açar burnundan getirirdim o kadının.
İftira atanlara ayrı bir ifrit oluyorum zaten.
Bence işin peşini bırakmayın.
Bence kocanız masum. Bu da ona büyük ders olmuştur, bir daha siZi dinlerAllah'a havale ediyorum. Boyu kadar kızları varmıs kendine yakıstırıyorsa ne dıyım. Boyle bulasık tiplerle ugrasılmaz
Yusuf ile Züleyha hikayesine benziyor gerçi o kadın Züleyhalaşmaz bizim dünyamızda zorHanımlar merhaba. 3 yıllık evliyim. Eşim özel bir rehabilitasyon merkezinde öğretmen. Bir öğrencinin velisi sürekli eşimi telefonla arıyor bişeyler soruyordu birkaç kez rastladım. Eşimi çok yüz göz olmaması konusunda uyardım. Eşimde benden kaç yaş büyük kadın benim boyum kadar oğlu var ne biçim şeyler düşünüyorsun diye tersledi beni.
Bir ay kadar önce eşim iş değiştirmek için oradan ayrılmaya karar verdi. Ayrılacağı gün bu kadın ayılıp bayılmış kocasını çağırmış beni bu hoca rahatsız ediyor taciz ediyor diye. Gitmişler karakola şikayet etmişler. Allah ım duydum şok oldum. Ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorum. Bakıyorum eşime öyle birşey yapacak insan asla değil. Kadının söylediklerine bakıyorum yenilir yutulur cinsten değil. Kadının ailesi filanda tanınmış bir aile. Nasıl bir şeyin içine düştük anlam veremiyorum. Eşim yemeden içmeden kesildi kaç aydır huzurumuz kalmadı. Mahkemeye sevk eden savcı kadından psikiyatrik muayene istemiş kadın kabul etmeyip şikayetinden vazgeçmiş bu nasıl iş anlamıyorum. Bir insan namusunu nasıl ortaya atıp geri çekilir anlam veremiyorum. Şimdi biz gidip iftira davası açalım dedik avukata danıştık namusunu ortaya koyan biriyle başedilmez benden tavsiye uzak durun diyor. Arkadaşlarım var onların eski komşusuymuş kadını kaç kez boşamaya kalktı kocası normal bir aile değil şirret bunlar uzak durun dediler. Ama böyle bir iftiranın altında kalmakta çok kötü bir duygu.
olaydan bir hafta sonra okula hiçbirşey olmamış gibi gelmeye devam etmiş. Eşimin telefon kayıtlarını inceledim kadınla konuşmaları var. Kadının ifadesine bakarsak sürekli gece gündüz taciz mesajları atıyormuş sürekli arıyormuş. Eşime soruyorum neden açtın konuştun yada mesajlarına cvp verdin diye. İnan çoğu zaman çocuğuyla alakalı şeyler soruyordu asla başka birşey olmadı diyor. Ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorum. Doğrumu yanlışmı bilemiyorum. Bana bir yol gösterin ne yapmalıyım.
Ben cogu velie yarim saati aşkın konusurum.Daha da uzar gerekirse.Ozel okulda adam veliye bay deyip kapatamaz.Eşinin telefon görüşmelerine bakmışsın ve konuşmalar mevcut diyosun. Ben de velilerimle telefonda görüştüğüm oluyor ama 1 dk yı aşmaz mesaj olayına ise asla girmiyorum okula yüzyüze konuşmaya davet ediyorum. Eşinin sakladığı bişeyler var. Hiçbir öğretmen velisiyle sık sık telefonda konuşmaz mesajlaşmaz. Ayrıca madem ortada bişey yok mesajları silmemiş olması lazım. Okudunuz mu? Sildiyse zaten bence şüpheli bir durum. Savcılığa kadar şikayet eden bi bayan var ne kadar şirret de olsa en fazla iftira atar çemkirirdi şikayet ne demek? Eşin flört eder gibi mi oldu kendince? Kimseye yüzdeyüz güvenme olayı sonuna kadar araştır. İnş aldatılmamışsındır.
Eskiden mesajlar ne yazıldıysa cıkıyormus sımdı çıkmıyor us dokümde keske cıksa kim ne halt yediyse cıkardı.kendı sildım bırısi gorur diye demis.Ben cogu velie yarim saati aşkın konusurum.Daha da uzar gerekirse.Ozel okulda adam veliye bay deyip kapatamaz.
Ben kadin sikayetini cekti diye esinizi suçsuz buluyorum.Kadin taciz mesajlarni naptii gosterdi mi peki mesajlar ortada yoksa bilin ki yalan ve iftira.
Bende bu nedenin pesindeyim. Yargısız infaz yapmak ıstemıyom akıllı adım atmaya calısıyorum. Tek taraflı degıl bu kabahat kesinlikle olayın boyutu ne onu anlamaya calısıyorum.Ateş olmayan yerden duman çıkmaz demiş atalarimiz kadınin attığı ve eşinin attığı mesajlar duruyor demişsin Eşinin günahını almayayım ama neden durduk yerde kadın iftira atsın neden?????? Kadın davadan uğraşmamak adına çekilmiş olabilir
Bence eşiniz aslında engelli çocuktan dolayı iletişimde iyi niyetli oldu. Ancak muhtemelen kadının hem bu durumdan hem de belki başka sıkıntılardan dolayı aslında çocuğa olan bu ilgiyi kendi üzerine alındı ve duygusal bir bağlılık hissetti. Tahminimce babası dahi çocuğa ilgili değildir, kadın da eşinizin çocuğa ilgisini baba figürüyle özdeşleştirdi. Bence eşinize açılmıştır ve de kabul görmemiştir. Bu durumda da onun hayatını mahvetmeye çalışmıştır.Bende bu nedenin pesindeyim. Yargısız infaz yapmak ıstemıyom akıllı adım atmaya calısıyorum. Tek taraflı degıl bu kabahat kesinlikle olayın boyutu ne onu anlamaya calısıyorum.
+1 kesinlikle katılıyorum @kadersevgiBence eşiniz aslında engelli çocuktan dolayı iletişimde iyi niyetli oldu. Ancak muhtemelen kadının hem bu durumdan hem de belki başka sıkıntılardan dolayı aslında çocuğa olan bu ilgiyi kendi üzerine alındı ve duygusal bir bağlılık hissetti. Tahminimce babası dahi çocuğa ilgili değildir, kadın da eşinizin çocuğa ilgisini baba figürüyle özdeşleştirdi. Bence eşinize açılmıştır ve de kabul görmemiştir. Bu durumda da onun hayatını mahvetmeye çalışmıştır.