NE YAPACAĞIM BANA YARDIM EDİN!!!

Artık whatsapp gruplar var eşiniz neden özel olarak konuşuyor ki kadınla nedden mesajlaşıyor çocukla ilgiliyse gruptna yazsın ne alaka yani eşinizde mesafe koyamamış yani hem ayrılacağı gün okulda ne işi varmış kadının bayılmalar falan ayrılacağı zamanı m bulmuş kocası nerede tüm bunlar olurken? hani normal bir koca karısı bunları deyince eşinize saldırırdı yani. Bana çok da inandırıcı gelmedi konu mahkemelik olacak kadar saplantılı ve kasının kocası yok ortada. Ha gerçekse de eşinizin sürekli görüşmemesi gerekirdi o zaman tek hata kadında değil çocukla ilgili ne kadar birşey sorabilir

Rehabilitasyon malesef çok suistimale açık bir alan.o çocuk orada bir sinir krizi geçirirken sen profesyonel takılıp “x hanım merkeze geldiğinizde bu konuyu görüşürüz” diyip iletişimi kesemiyorsun.yanlış anlaşılmasın sınırını bilen veliler de var tabi ki ama bazen yönetici bile yedi yirmidört desteğinizi talep ediyor.neticede ortaya çıkardığınız iş üç kilo beş metre bir iş değil o yüzden iş sınırları bulanık.
Taciz konusunda kimse için “o yapmaz” diyemeyiz.ancak her zaman arayıp mesaj yazarken; tam ayrılacağı zaman ortalığı ayağa kaldırması ve psikolojik muayeneyi reddetmesi çok şüphe uyandırdı bende.zaten bir problemi varsa taciz uydurmakla beraber sosyal ilişkilerde sınırını da bilememesi bence parçaları tamamlıyor.
Bir de şunu düzeltelim: taciz edilen veya taciz edildiğini beyan eden kişinin namusuna hiçbir şey olmaz,namusu ortaya filan gelmez, namusla hiç ilgisi yoktur. Size ve beyefendiye çok geçmiş olsun diyorum umarım iftira davanızdan hakkınızı alırsınız

Cocuklar gercekten cok zorlayici veliler icin ruh halleri normal olmayabiliyor. Ben de karsilastim taciz degil ama baska iddialarla cok onemsemedim sahsi algilamadim. Cunku cidden zor durumdalar Allah yardimcilari olsun.

Esime kızdığım nokta benim uyarılarıma kulak asmaması sıkıntısı varsa sanane herkezın ailesi var gıtsın anlatsın kime anlatıyorsa. Acıp telefonu dakikalarca bırırnı dinlemek ne kadar akıl mantık ısı onu cozemıyorum. Dıger turlu beklentisi olsa kadın 10 yas buyuk ablası gıbı duruyor. Aklım ermedi gıttı
Mesajlari silmis dedinz di mi ? Icerigi gorunmuyir simdi dusunuyorum da ben de telfonun hafizasini dolsuruyor diye sık şık mesajlari falan siler temizlerim belki oyle birsey yapip siliyordur esinz

Artık whatsapp gruplar var eşiniz neden özel olarak konuşuyor ki kadınla nedden mesajlaşıyor çocukla ilgiliyse gruptna yazsın ne alaka yani eşinizde mesafe koyamamış yani hem ayrılacağı gün okulda ne işi varmış kadının bayılmalar falan ayrılacağı zamanı m bulmuş kocası nerede tüm bunlar olurken? hani normal bir koca karısı bunları deyince eşinize saldırırdı yani. Bana çok da inandırıcı gelmedi konu mahkemelik olacak kadar saplantılı ve kasının kocası yok ortada. Ha gerçekse de eşinizin sürekli görüşmemesi gerekirdi o zaman tek hata kadında değil çocukla ilgili ne kadar birşey sorabilir
Ama rehabilitasyon merkezi oldugu icin grup yoktur diye dusunuyorum varsa da genel seyler yazilir her xocugun durumu farkli ve ogretmenlerle daha cok iletisimde oluyorlar bir de ozel olunca ogrwtmenler mecbur iletisimde oluyor, kisinin mizacida yumusaksa boyle bir durum olmustur

Hanımlar merhaba. 3 yıllık evliyim. Eşim özel bir rehabilitasyon merkezinde öğretmen. Bir öğrencinin velisi sürekli eşimi telefonla arıyor bişeyler soruyordu birkaç kez rastladım. Eşimi çok yüz göz olmaması konusunda uyardım. Eşimde benden kaç yaş büyük kadın benim boyum kadar oğlu var ne biçim şeyler düşünüyorsun diye tersledi beni.

Bir ay kadar önce eşim iş değiştirmek için oradan ayrılmaya karar verdi. Ayrılacağı gün bu kadın ayılıp bayılmış kocasını çağırmış beni bu hoca rahatsız ediyor taciz ediyor diye. Gitmişler karakola şikayet etmişler. Allah ım duydum şok oldum. Ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorum. Bakıyorum eşime öyle birşey yapacak insan asla değil. Kadının söylediklerine bakıyorum yenilir yutulur cinsten değil. Kadının ailesi filanda tanınmış bir aile. Nasıl bir şeyin içine düştük anlam veremiyorum. Eşim yemeden içmeden kesildi kaç aydır huzurumuz kalmadı. Mahkemeye sevk eden savcı kadından psikiyatrik muayene istemiş kadın kabul etmeyip şikayetinden vazgeçmiş bu nasıl iş anlamıyorum. Bir insan namusunu nasıl ortaya atıp geri çekilir anlam veremiyorum. Şimdi biz gidip iftira davası açalım dedik avukata danıştık namusunu ortaya koyan biriyle başedilmez benden tavsiye uzak durun diyor. Arkadaşlarım var onların eski komşusuymuş kadını kaç kez boşamaya kalktı kocası normal bir aile değil şirret bunlar uzak durun dediler. Ama böyle bir iftiranın altında kalmakta çok kötü bir duygu.

olaydan bir hafta sonra okula hiçbirşey olmamış gibi gelmeye devam etmiş. Eşimin telefon kayıtlarını inceledim kadınla konuşmaları var. Kadının ifadesine bakarsak sürekli gece gündüz taciz mesajları atıyormuş sürekli arıyormuş. Eşime soruyorum neden açtın konuştun yada mesajlarına cvp verdin diye. İnan çoğu zaman çocuğuyla alakalı şeyler soruyordu asla başka birşey olmadı diyor. Ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorum. Doğrumu yanlışmı bilemiyorum. Bana bir yol gösterin ne yapmalıyım.
Bi veli ile telefonda bu kadar sık görüşülmez
Kadın sürekli arayıp çocu ile ilgili bişy sormuş olsa eşin rahatsız olur off bıktım der en azından sana bi şekilde duyurur telefona cevap vermek istemez

Senin eşin bence bu kadınla bi süre konuştu sonra pişman oldu okulda duyulur diye korktu ve bırakmak istedi kadın tehtit edincede işten ayrılmak istedi kadında beni yarı yolda bıraktı diye rezillik çıkardı
Olay bundan ibaret bana kalırsa
Kadın neden durduk yere boyle bişy yapmış ki
Benim annemde özel eğitim ögretmeni hiç kimse arayıp çocuguyla ilgili bişy sormuyo ne kadın ne erkek

Ben en çok avukata kızdım. Resmen sizi başından savmış dangalak.
Sizin yerinizde olsam davayı açar burnundan getirirdim o kadının.
İftira atanlara ayrı bir ifrit oluyorum zaten.
Bence işin peşini bırakmayın.

Allah'a havale ediyorum. Boyu kadar kızları varmıs kendine yakıstırıyorsa ne dıyım. Boyle bulasık tiplerle ugrasılmaz

Yusuf ile
Hanımlar merhaba. 3 yıllık evliyim. Eşim özel bir rehabilitasyon merkezinde öğretmen. Bir öğrencinin velisi sürekli eşimi telefonla arıyor bişeyler soruyordu birkaç kez rastladım. Eşimi çok yüz göz olmaması konusunda uyardım. Eşimde benden kaç yaş büyük kadın benim boyum kadar oğlu var ne biçim şeyler düşünüyorsun diye tersledi beni.

Bir ay kadar önce eşim iş değiştirmek için oradan ayrılmaya karar verdi. Ayrılacağı gün bu kadın ayılıp bayılmış kocasını çağırmış beni bu hoca rahatsız ediyor taciz ediyor diye. Gitmişler karakola şikayet etmişler. Allah ım duydum şok oldum. Ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorum. Bakıyorum eşime öyle birşey yapacak insan asla değil. Kadının söylediklerine bakıyorum yenilir yutulur cinsten değil. Kadının ailesi filanda tanınmış bir aile. Nasıl bir şeyin içine düştük anlam veremiyorum. Eşim yemeden içmeden kesildi kaç aydır huzurumuz kalmadı. Mahkemeye sevk eden savcı kadından psikiyatrik muayene istemiş kadın kabul etmeyip şikayetinden vazgeçmiş bu nasıl iş anlamıyorum. Bir insan namusunu nasıl ortaya atıp geri çekilir anlam veremiyorum. Şimdi biz gidip iftira davası açalım dedik avukata danıştık namusunu ortaya koyan biriyle başedilmez benden tavsiye uzak durun diyor. Arkadaşlarım var onların eski komşusuymuş kadını kaç kez boşamaya kalktı kocası normal bir aile değil şirret bunlar uzak durun dediler. Ama böyle bir iftiranın altında kalmakta çok kötü bir duygu.

olaydan bir hafta sonra okula hiçbirşey olmamış gibi gelmeye devam etmiş. Eşimin telefon kayıtlarını inceledim kadınla konuşmaları var. Kadının ifadesine bakarsak sürekli gece gündüz taciz mesajları atıyormuş sürekli arıyormuş. Eşime soruyorum neden açtın konuştun yada mesajlarına cvp verdin diye. İnan çoğu zaman çocuğuyla alakalı şeyler soruyordu asla başka birşey olmadı diyor. Ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorum. Doğrumu yanlışmı bilemiyorum. Bana bir yol gösterin ne yapmalıyım.
Yusuf ile Züleyha hikayesine benziyor gerçi o kadın Züleyhalaşmaz bizim dünyamızda zor😊 Allah yardımcınız olsun

Eşinin telefon görüşmelerine bakmışsın ve konuşmalar mevcut diyosun. Ben de velilerimle telefonda görüştüğüm oluyor ama 1 dk yı aşmaz mesaj olayına ise asla girmiyorum okula yüzyüze konuşmaya davet ediyorum. Eşinin sakladığı bişeyler var. Hiçbir öğretmen velisiyle sık sık telefonda konuşmaz mesajlaşmaz. Ayrıca madem ortada bişey yok mesajları silmemiş olması lazım. Okudunuz mu? Sildiyse zaten bence şüpheli bir durum. Savcılığa kadar şikayet eden bi bayan var ne kadar şirret de olsa en fazla iftira atar çemkirirdi şikayet ne demek? Eşin flört eder gibi mi oldu kendince? Kimseye yüzdeyüz güvenme olayı sonuna kadar araştır. İnş aldatılmamışsındır.
Ben cogu velie yarim saati aşkın konusurum.Daha da uzar gerekirse.Ozel okulda adam veliye bay deyip kapatamaz.
Ben kadin sikayetini cekti diye esinizi suçsuz buluyorum.Kadin taciz mesajlarni naptii gosterdi mi peki mesajlar ortada yoksa bilin ki yalan ve iftira.

Sahsi fikrim aralarinda bir flortlesme gecti ama sonradan esiniz bu durumdan vazgecti. Bunu hazmedemeyince o da boyle bir sekilde cezalandirmak istedi esinizi. Esiniz neden her veliye oyle gorusmuyor da ozellikle o veliyi secti? Herkesle gorusur velilerle iletisimi kuvvetli bi ogretmendir anlarim ama diger turlusu şaibeli.bi sekilde isin aslıni cozun. Ayrica kadin da elimde mesajlar var diyorsa ve varsa cok da soylenecek bisey yok bu duruma

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz demiş atalarimiz kadınin attığı ve eşinin attığı mesajlar duruyor demişsin Eşinin günahını almayayım ama neden durduk yerde kadın iftira atsın neden?????? Kadın davadan uğraşmamak adına çekilmiş olabilir

Ben cogu velie yarim saati aşkın konusurum.Daha da uzar gerekirse.Ozel okulda adam veliye bay deyip kapatamaz.
Ben kadin sikayetini cekti diye esinizi suçsuz buluyorum.Kadin taciz mesajlarni naptii gosterdi mi peki mesajlar ortada yoksa bilin ki yalan ve iftira.
Eskiden mesajlar ne yazıldıysa cıkıyormus sımdı çıkmıyor us dokümde keske cıksa kim ne halt yediyse cıkardı.kendı sildım bırısi gorur diye demis.

esinizin kadinla arasinda bir sey olsa kadin isten ayriliyor diye neden böyle bir sey yapsin
sonucta gorusmeleri icin illa o is yerinde calisiyor olmasi gerekmez
kadin agir sorunlu bence

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz demiş atalarimiz kadınin attığı ve eşinin attığı mesajlar duruyor demişsin Eşinin günahını almayayım ama neden durduk yerde kadın iftira atsın neden?????? Kadın davadan uğraşmamak adına çekilmiş olabilir
Bende bu nedenin pesindeyim. Yargısız infaz yapmak ıstemıyom akıllı adım atmaya calısıyorum. Tek taraflı degıl bu kabahat kesinlikle olayın boyutu ne onu anlamaya calısıyorum.

Bende bu nedenin pesindeyim. Yargısız infaz yapmak ıstemıyom akıllı adım atmaya calısıyorum. Tek taraflı degıl bu kabahat kesinlikle olayın boyutu ne onu anlamaya calısıyorum.
Bence eşiniz aslında engelli çocuktan dolayı iletişimde iyi niyetli oldu. Ancak muhtemelen kadının hem bu durumdan hem de belki başka sıkıntılardan dolayı aslında çocuğa olan bu ilgiyi kendi üzerine alındı ve duygusal bir bağlılık hissetti. Tahminimce babası dahi çocuğa ilgili değildir, kadın da eşinizin çocuğa ilgisini baba figürüyle özdeşleştirdi. Bence eşinize açılmıştır ve de kabul görmemiştir. Bu durumda da onun hayatını mahvetmeye çalışmıştır.

Bence eşiniz aslında engelli çocuktan dolayı iletişimde iyi niyetli oldu. Ancak muhtemelen kadının hem bu durumdan hem de belki başka sıkıntılardan dolayı aslında çocuğa olan bu ilgiyi kendi üzerine alındı ve duygusal bir bağlılık hissetti. Tahminimce babası dahi çocuğa ilgili değildir, kadın da eşinizin çocuğa ilgisini baba figürüyle özdeşleştirdi. Bence eşinize açılmıştır ve de kabul görmemiştir. Bu durumda da onun hayatını mahvetmeye çalışmıştır.
+1 kesinlikle katılıyorum @kadersevgi

Back
X