Ne yapacağım ben bu Burunla. 1 Sene oldu. 2 Profil hâla farklı?

aslında önden korkunç ama ekleyemedim işte cok teşekkür ederim keşke öyle olsaydı...

çok teşekkür ederim ama aynadaa hep eğri görüyorum fotoraflarda ve videolardaa daha normal ama oo iki aynayla bakmak maffediyo beni ama benim burnum cok değişti inanılmaz kötüydü 1 ayda esas seklini alır diyolar ama bende hiç öyle olmadı her ay dahada değişti hele 1 yılı gectikten sonraa daha hızlı küçüldü ama evet kalkık yapıldığıı belli olan minicik şeker bi burun isterdim

bence de hic kötü gözükmüyor ama kendine o kadar dert ettiysen düzelttir ne diyim yalnız bundan kötü ollma ihtimalide var sonucta bu hali bence oldukca güzel takıcak bir sey yok

sadece burun ucu estetiği düşünmeye basladım ama coık teşekkür ederim

Benim doğal burnuma benziyor. Doktorunuz burun ucunu çok etli tutmuş bence. Burun ucunda fazla şişiklik var ve bu da uzun görünmesine neden oluyor.

doktorun söylediğine göre deri altı yağlanması fazlaymış genetikmiş ve ameliyat sırasında kazımış güzellik uzmanına git dedii ama ben kastamonudayım vee kastamonuda yok cok uzak birde bol bol denize havuza gir düzelmesi için dedi 2 kere denize girdim acayip iyi geldi ama şimdi burda denizdee mikrop var hastanelik oldum deniz yüzünden havuzdanda nefret ederim
canım çok güzel bir kızsın burnunda sana yakışıyor takıntı yapacak kadar kötü bir görüntü yok derim iyi bence burnun

çok teşekkür ederim ama keşke öyle olsa

Bence de rahatsız eden bir görüntü yok, ama ilk halinide koysan keşke..

ilk hali hiç yok bendee görmek dahi istemediğimden hepsinii sildirdim gerci fotoraf cektirmezdim o kadar sevmezdim kendimii ama suanki halidaa felaket ama ilk haline göre gayet iyi en kötü hali bile o burnu hatırladıkcaa demekki bu kadar düzeltebilmiş ilk halii kemerlii ama aşırı sağa yatık tı ama aşırı doktor o yuzden sağ en gec toparlanıcak demişti

cnm bnm de deri altı yağlnması warmış burnumda doktor onu alcaz ameliyatta senin de mi ööleydi ameliyat öncesinde yani ameliyat soorası tekrar mı yağlandı?bööle bi ihtimal mi war?

cnm bnm de deri altı yağlnması warmış burnumda doktor onu alcaz ameliyatta senin de mi ööleydi ameliyat öncesinde yani ameliyat soorası tekrar mı yağlandı?bööle bi ihtimal mi war?

benim ameliyat sırasında kazıdığınıı söyledi ama genetik yine olmuş güzellik uzmanına git dedi

Bende 2 bucuk ay once oldum sag sol profil farkli . Sol guzel sag profilin burun ucu sanki farkli cikiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…