- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.429
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
mutlu giden bir beraberliğim var nişanlıyz haziranda düğünüm var nişan öncesi biraz sıkıntımz oldu askerden geldi 1 yıl iş bulamadı sonra suan calıştığı yeri bulduk işinden memnun değil asgari ücret alıyor maaşını vaktinde verseler yine sorun degıl asgarı ucreti asla küçümsemıyorum ama bu ınsan boş değil bilgisayar muhendısı ingilizce akışkan ve master yaptı gelin görün ki mesleği dışı bir iş yapıyo hep destek oldum hep yanındayım bir yola cıktıysak acta kalsak beraber tokta olsa beraber suanda da yanındayım sonuna kadar...
şu aralar haftanın 7 gunu calısıyo olur olmadık saatlerde aranıp gecenın bir yarısı işe gittiğini bilirim ama hep sabret dedim ve bugun işi bırakacagını söyledi allaha şükür evımız var esyalarımızn cogunu adıık en azından en önemlileri alındı ama evlilik üstü gider oluyo yine şimdi ne yapacam kara düşünüyorum nikah günümüz alındı ya iş bulamazsa tek maaş zor erkeğin evde oturması dahada zor şaşmış bir haldeyim....

şu aralar haftanın 7 gunu calısıyo olur olmadık saatlerde aranıp gecenın bir yarısı işe gittiğini bilirim ama hep sabret dedim ve bugun işi bırakacagını söyledi allaha şükür evımız var esyalarımızn cogunu adıık en azından en önemlileri alındı ama evlilik üstü gider oluyo yine şimdi ne yapacam kara düşünüyorum nikah günümüz alındı ya iş bulamazsa tek maaş zor erkeğin evde oturması dahada zor şaşmış bir haldeyim....